משעמםםםם לייי

mariana

New member
משעמםםםם לייי../images/Emo2.gif

מישהו כאןןן? אם לא עוד רגע אני מתחרפנת. טוב נתחיל מריקי- ריקי איפה הבוקר טוב שלך? כבר צהריים איפה נעלמת?
ג´ס מה שלומך? את עדיין בבית? איך המרגש?
ניקולי נשמההה אני מבינה שאת עסוקה, ולגבי הבחורצ´יק ההוא אין לך מה לפחד, "אם מרין בשטח כולם במתח"
עזרא אני צריכה עזרה שלך דחוף, יש לי כמה שאלות * יש לך תואר B.A? * איפה למדת? במכללה או באוניברסיטה? * כמה עלו לך הלימודים בשנה? אני מבקשת שתענה לי על התשובה כי אני רוצה לראות אם לא עובדים עליי. גילי לך אני מאחלת הצלחה בעבודה היום
רונן אני מקווה שהמצב רוח שלך הרבה יותר טוב ממה שהיה לפני יומיים. רינת ומעיין נעלמו לנו כאן או קי אני מבינה שזה בגלל הבגרויות אז בהצלחה
ות. ליאור תחזור מהר לכאן ותגיד לי אם אתה מגיע למגש בשבוע הבא? כי אריאל כנראה גם יגיע אבל הוא מתבאס שהוא יהיה לבד. למרות שהסברתי לו שלא. משיייי איפה נעלמת? אז מה שלומך? טוסט שכחתי מישהווווווווו???? חברה מצטערת. אוהבתתתתתתתתתתתתת
מרין

ליאור 30

New member
היי מרין קראת לי אז באתי מהר

ובקשר למפגש לא נראה לי שאני מגיע ומצטער מראשששששששששששששש

jess ועוד

New member
פויה ../images/Emo46.gif

תעמוד בפינה עם הפנים לפח (אחרי שנמלא אותו) מה לא מגיע??? מה לא מגיע???? מוש מומכן .... לא מקובל עלינו!!!

mariana

New member
גם אני לא מוכנה../images/Emo46.gif

איך אני אוהבת את הפרצוף הזה
מה זה לא בא???????????????????????????? בסדר אני מבטיחה שכל זה יחזור אליך בחזרה כמו בומרנג. אני אופיע לך בחלומות הכי גרועים שלך, מקווה שזכרת את פניי טוב טוב. תמשיך לקרוא במסך פתאום עכשיו הרא שלי יצא מהמסך שלך ויאכל אותך פוווווווווווווווווווווו נבהלת??? תעשה מאמץ להגיע אחרת אני ואריאל נבוא לקחת אותך משומרון עם פיאט מסחרית שלו.

ליאור 30

New member
יוווווווווווווווו אני מפחד הצילווו

מרין למה את מאיימת עלי זהממש לא יפה את יודעת שאני אוהב אותך ורציתי שתהיי לי לחמתי לשעבר מה קרה לא יכול לקרות שאי אפשר להגיע למה את עושה לי את זה ומאיימת עלי ועוד עם חלומותתתתתתתתתת אפילו שאני בטוח שאני אחלום עלייך רק חלומות טובות ויפות ודרך אגב בואי ונראה אותך גיבורה ובאה לשומרון עם אריאל אבל על תשכחי בדרך לאסוף את ניקולי ויהודה וריקי ועזרא וג´ס ובקיצור את כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אוקי אני מחכה לכם חולה עליכם ומקווה שאולי ויסתדר לי להגיע אבל ממש לא נראה לי ואני לא עובד עליכם הפעם מקסימום בפעם הבאה ליאור

ליאור 30

New member
ג´ס מי פויה אני ממש לא יפה להגידככה

אבל אוקי רק תודיעי לי היכן הפח שיעמוד בפינה חחחחחחחחחחחחחחחחח

משיייי

New member
הנה אניי וכל מה שעבר עלי שישישבת../images/Emo8.gif

לא נעלמתי פשוט היה לי סוף שבוע חבל על הזמן
זה התחיל ביום חמישי שיצאתי לאליבי פאב ברעננה והיה שם אחלה (למרות שכל החברות שלי באו עם בן זוג ואני רק לפני... ניפרדתי) אבל לא נורא מאוחר יותר התחיל איתי איזה בחור שחום עם עיניים ירוקות משהו משהו. אבל אז שכבר התחלתי באמת להנות כי ישבנו ודיברנו וצחקנו חברות שלי רצו ללכת,ולצערי הייתי צריכה ללכת איתם כי חברה שלי ישנה אצלי,אבל לא נורא הבחור אמר לי שהוא יהיה שם שוב מחר(יום שני) בכל מיקרה יום שישי בבוקר הייתי אצל הרופאה (לא ממש נחמד אבל מה לעשות אני בכל זאת אני חולה ועושה מלאןןןןןןןןן בדיקות) יום שישי בערב הייתי אמרוה ללכת לעל
אבל זה לא יצא בסוף לפועל ואחר כך הלכנו לרקוד באניגמה בהרצליה היינו שם עד 4 בבוקר היה כייף למרות שאני עדיין לא יכולה לרקוד כמו פעם(אבל בקרוב מבטיחה
) אחר כך פנינו שוב לאליבי ישבנו קצת וב5 חזרנו הבית לישון
ב14:30 קמנו ובסביבות 16:00 הלכנו להטיס טיסנים
חיחיח קצת יותר קטן וקצת היתה תקלה והטיסן שלנו קצת נתקע בבניין ומשון מה הבניין נשאר עומד ורק הכנס של הטיסן שלנו נשבר (יצאנו בנס)
טוב לאחר שאספנו את השברים חזרנו לאיזורנו
חברה שלי הלכה לעבודה ואני הלכתי עם חברה אחרת לקניות
בקניון רננים ולאחר מכן יצאנו שוף לאליבי וישבנו שם ופתאום קפץ איזה בחור לידי ושואל אותי היי מתוקה אפשר לדבר איתך מצאת חן בעיני זאת לא פעם ראשונה שאני רואה אותך ואני פשוט רוצה להכיר אותך,והוא כזה חמוד ,
ונראה מעולה
מקווה לא להתאכזב
חזרנו באיזה 2 בלילה ה
ואז לא נירדמתי עד 4 כי היה משהו יפה בטי וי וב-6 כבר הייתי צריכה לקום לעבודה
אז קמתי כי אין ברירה ועכשיו אני עוד יותר שמחה כי קיבלתי
חדש
ליום הולדתי שהיתה לפני 3 שבועות בערך ומחר יש לאחיין שלי
שנה
חמוד וחתיך קטן אני מתה עליו
אוהבת אתכם ונ.ב אם המפגש יום חמישי הזה אז אני מצטערת
אני לא אוכל להגיע בעיקבות אירוע מישפחתי
למרות שבאמת שרציתי

GALI02

New member
קראתי את זה קצת מאוחר...

אבל תודה מרינוש
והיום הראשו בעבודה היה אחלה. אנשים ממש נחמדים. חבר´ה צעירים כאלה והאווירה ממש נעימה. סורי שלא היגבתי להודעה שלך בקשר לאריאל אני פשוט הרוגה מעייפות ומחר בבוקר אני עובדת. בכל אופן ממה שקראתי החבר´ה פה נתנו לך עיצות ממש במקום. אוהבת
גילי

golem

New member
היי מרינגוש ../images/Emo24.gif

מצטער, יצאתי אתמול מוקדם ולא יצא לי להיכנס בבית להסתכל על הפורום... בקשר למה ששאלת - יש לי BA ולמדתי במכללה - אבל בקשר לשכ"ל זה תלוי מה את רוצה ללמוד ויותר חשוב זה איפה... רוב המכללות שאני מכיר מדברות על שכ"ל של באזור 25000 שקל לשנה. האוניברסיטאות מדברות על 10000 שקל לשנה. המכללה שאני למדתי בה - קוראים לה "המכללה האקדמאית של ת"א" - הייחוד שלה בעולם המכללות הוא שהם לוקחים שכ"ל בדיוק כמו באוניברסיטה - 10000 שקל פלוס מינוס... מה את רוצה ללמוד מרינוש - מותר לדעת????????????? בכל מקרה שיהיה בהצלחה- ותשאלי עוד שאלות - אני ישמח לענות.. אוהבבבבבבבבב
עזרא

@@

New member
עזרא, לא לברוח

בוקר אור מתוק שלי, אני מבינה שאתה עובד מאודדדדדד קשה, אתה בקושי פה. מה עם לבבית? יש משהו חדש? תספר לי מה קורה בניכם (אתה יודע למה אני מתכוונת). אוהבתתתתתתתתתתתת אותךךךךךךךךךךך ריקושט

golem

New member
ריקושטי ../images/Emo24.gif

עובד קשה קצת - פשוט משלים פערים קצת.....עם לבבית הכל בסדר - זורם בסבבה...... אוהבבבבב אותךךךךךךךך עז-טוב..

@@

New member
מתוק שלי ../images/Emo140.gif

סבבה, כך את הזמן שלך עד שתחזור לעצמך. תגיד לי משהו, לב
ית לא ראתה אותך חודש? כי אם כן אז בטח חגגתם? ספר לייייייי "יש לי חגיגה" אוהבתתתתתתתתת
ריקושט

golem

New member
חמודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

זה לא היה בדיוק חודש - כי יצאתי לחופשות מדי פעם...אז זה היה בסדר..
ובקשר לחגיגות - היו... איזה חגיגות - זה כבר נשאר ביני ובין לבבית...
אוהבבבבבב אותך
עז-טוב

@@

New member
טוב, בסדר אני מבינה

אז אם זה ככה אז אני אשאיר את זה בדימיון שלי.
ריקושט

mariana

New member
היי עזרא

צהריים טובים. אני גם רוצה ללמוד תואר BA במדעי המחשב ואני רוצה ללמוד במכללה למנהל בראשון. אני רציתי ללמוד איפה שלמדת אבל אין לי פסיכומטרי ולא ניראה לי שאני אגיע לציון שהם מבקשים מימני. ובמכללה למנהל הם מבקשים מימני שכר של 25000 וזה הרבה. ובמקום הפסיכו´ אני עושה מבחן קבלה. אז מה נראה לך? HELP ME PLEASE נשמה תודה לך על העזרה. אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אוף שוב המקלדת

golem

New member
מרינוש....../images/Emo13.gif

האמת שאני לא יודע ממש מה התנאי קבלה כרגע במכללה שלמדתי בה - אבל אני באמת חושב שצריך פסיכומטרי (אולי תעשי אגב..??) אבל תיכנסי לאתר שלהם .... ותבדקי - אולי הם שינו את הקריטריונים... - תכנסי לאתר שלהם WWW.MTA.AC.IL ....אבל באמת שלא עולה לי משהו אחר בראש עכשיו - כאילו מכללה בשכ"ל נמוך... מצטער לא מכיר -> אבל ממליץ בחום על המכללה שלמדתי בה - היא באמת טובה.... אוהבבבבבבבבבבבבבבבבבבב עז-טוב

mariana

New member
נשמה תודה

ראיתי את תנאי הקבלה שלהם והם רוצים פסיכו´ מעל 650 ואין להם תנאי רבלה וזהו. אני כבר אשאר איפה שאני וזהו. אוהבת ושוב תודה

למעלה