משעמםםםםםםם!!!!!!!

LiOr CaRtEr

New member
משעמםםםםםםם!!!!!!!

בואו נפתח דיון רצחני על משהו מרתק ושובר מוסכמות!!!!!! משהו שעוד לא כיסינו בעבר!!!!!!!!!! משהו שאפילו בערוץ פלייבוי יצנזרו!!!!!! אבל מה?!?!?!

Miss Kitty

New member
../images/Emo6.gif

חחחחחחח משהו שערוץ הפלייבוי יצנזר? לא חבל על רוני?

LiOr CaRtEr

New member
חחחחחחח לא חשבתי על זה=)

אבל רוני הזאת שובבה... שירשור מעניין היא הביאה מקודם=)

hadasrulez

New member
מממ.. בעקבות דיון עם חברות שלי

אני אפתח את הדיון איתכן.. מה אתן מעדיפות
בחור תוצרת הארץ או תוצרת חוץ (חחח זה נשמע ככה כ"כ מצחיק) ואם כבר אז איך אתן אוהבות
משמע בלונדיני עם איזה עיניים, שיער שחור עם איזה עיניים או שיער חום
ממ אם כבר אז השאלתי מחברה שלי את התמונות של המאבטח ייייייייייאאאיי

LiOr CaRtEr

New member
תשובה!

באמת שזה לא משנה אם זה "תוצרת הארץ" או "תוצרת חוץ". בשבילי. ואם השאלה היא רק על מראה חיצוני....
אני אישית מעדיפה שיער בלונדיני ארוך! ועיניים.. ברור שכחול שולט=) אבל בעיקרון כמעט כל שיער ארוך זה סבבה!

NarihS

New member
אני!

אני עם ליאור בעיניין של מראה של הבחור שיער ארוך! בלונדיני וכמובן שעיניים כחולות!!!! אבל אני דווקא מעדיפה בחור תוצרת חוץ.. ליאור אל תתעצבני חחחח :)

sivanick

New member
אני גם אוהבת את המראה של הבלונדיני

אבל שיער קצר חלק עם עיניים כחולות...
אבל אני ממש אוהבת את הגברים בארץ בכלל גם הנשים עם כל הכבוד לחו"ל ויש כבוד פה יש את המבחר הכי טוב כי אנחנו כולנו מעורבבים ממדינות מכל העולם אנחנו לא אחידים חלק שחומים חלק בהירים יש פה מכל הסוגים וזה מה שהכי יפה לפי דעתי. אני גם אוהבת שחרחרים יש כמה כאלה שווים ביותר!
עכשיו בקשר לחו"ל אולי אם הייתי גרה במדינה אחרת והייתי רואה את המבחר שיש שם אז הייתי חושבת אחרת אבל לבינתיים אני עם הדעה שתוצרת הארץ הם המובחרים =)

LiOr CaRtEr

New member
חח.. לא איכפת לי=)

שמעי בדוגרי... בזמן שאת עוד גרה פה, זה הפסד רק שלך, נכון? למרות שיש בארץ גם הרבה תוצרת חוץ... אני קרובה אליהם באופן מוזר=) חחח... אוף היה אמור להיות לי משהו (אם אתן מבינות) היום בבוקר ולא היה בסוף!! בעעעעעעעע!!!

NarihS

New member
חחח רק אמרתי שאני מעדיפה

תוצרת חוץ.. אבל מה לעשות שכל עוד אני חיה פה(ובתקווה לא לעוד הרבה זמן) אז אני מסתפקת במה שיש.. ואני לא אומרת שאין.. פשוט.. מעדיפה תוצרת חוץ.. :)

airgirl

New member
חח עכשיו תורי:

אני מעדיפה תוצרת חוץ
אבל האמת היא שזה לא משנה.. הרי אצלנו בארץ יש את כל התוצרות! והמראה...אממ. שיער ארווךךךךךךךךךךך
אני מתה על שיער ארוך! זה כל כך יפה
ולא משנה איזה צבע.. בלונד/חום/שחור.. ועיניים.. כל צבע עיניים יפה :)

gugi 1

New member
זאת שוב אנייייייי

ממצב בננות??? אמרו לי לבוא להגיב לסקר.. :) אז בטח שתוצרת הארץ!! רק כחול לבן
בישראל יש את הבנים הכי שווים, כל הצבעים, העדות, המינים והמראות.. וטעם אישי- עיניים ירוקות, שיער בגווני חום, עדיף ארוך, גבוה, וגוף מוצק ( איף יו נו וואט אי מין ) but in the end- love is the only thing that realy metters!

למעלה