משס"ו

AVI359

New member
משס"ו

לכולם שלום רב אגב חזרתי מחופשה אחת וחלטתי ששנת תשס"ו "תהיה שנת סבבה וחופשות" החלטתי לעשות קצת חיים טובים השנה וכבר ביום רביעי הקרוב אני יוצא עם אשתי לניו זילנד וקצת תאילנד בדרך חזרה,אחזור באמצע ינואר 2006 ואם אצליח אהיה בקשר באמצעות האינטרנט בתקופה זו לצורך חוויות וכו` בברכת חג סוכות שמח אבי

rozgil

New member
נסיעה טובה אבי

תהנה מכול רגע......ותעזור לנו מרחוק ........כמו שאתה עוזר לנו מכאן !!! (ואם תוכל ......-שלך/סרוק לנו תמונות לכאן לפורום , מהטיול) תהנה.........-גילי-חדרה

עָנת

New member
יש לך מקום במזוודה בשבילי אולי../images/Emo3.gif

יקירי,נסיעה טובה. תעשו חיים. ואתה
אל תישכח אותנו

TuliMasTuli

New member
נסיעה טובה ושתרגיש טוב בטיול

טיפ מאוד חשוב: לא לפספס את הסאזים שיש בתיאלנד הם הכי טובים בעולם כמו כן שווה לשלם לפעמים קצת יותר ולהכנס למקום יותר מהודר ונקי החוויה הרבה יותר נעימה. כמו כן בתיאלנד בכל מקום יש מחשבים שמחוברים לאינטרנט במחירים מאוד מאוד זולים. טיפ נוסף בבנקוק ישנו מקום שנקרא הקשר הישראלי זה מקום שמרכז את כל הישראלים בתיאלנד ומסדר טיולים מלונות בתי מלון וכל מה שצריך. מנהלים אותו ישראלים מאוד נחמדים ואם יש בעיה תמיד אפשר לקפוץ לשם ולקבל טיפים לי הם מאוד עזרו בכל מה שבקשתי. תאמין לי מקנא בך תעשה חיים :)

תהנה אבי... הייתי בתאילנד פעמיים

ואין ספק שהיא מדהימה.ממש גן עדן אמיתי שם.במיוחד באיים. אתה נח כל היום מתחת לעצי קוקוס,אוכל פירות טרופיים. ואומר שכל העולם יקפוץ לי.עכשיו הייתי חוזר לשם. למרות שרק לפני כמה שעות נחתתי מבודפשט הקרה.והמצויינת במיוחד האוכל המעולה שיש שם. היינו 5 ימים 2 זוגות והיה מדהים. בהחלט מומלץ למי שרוצה.

AVI359

New member
תודה לכל המברכים והמאחלים

לכולם שלום רב במידה ותהיה לי הזדמנות אתקשר אך קרוב לודאי שיהיה זה באנגלית מחוסר מקלדות בעברית. בברכת חג שמח אבי

נסיעה טובה

לאבי,נסיעה טובה. אם תרצה לכתוב ממחשב ללא מקלדת התומכת בעברית יש אפשרות להשתמש במקלדת וירטואלית: http://www.softy.co.il/keyboard.html ולעשות העתק הדבק. אם לא זוכרים את הכתובת, תמיד אפשר למצוא אותה ב google.co.il שוב נסיעה טובה ומהנה.

למעלה