משנכנס אדר-בדיחה 4

משנכנס אדר-בדיחה 4

הגאון ר` שמואל רוזובסקי כידוע גירש אשתו והחזירה.שאלוהו: מלכתחילה מאי קסבר ולבסוף מאי קסבר? וענה: בשביל זיווג שני היא מספיק טובה...

משנכנס אדר-בדיחה 5

ליעקב ניימן,ראש ישיבת אור ישראל,הגיע בחור ספרדי כדי להתקבל לישיבה.ניימן: למה לא הלכת לפורת יוסף? בחור: כי רצוני בישיבה אשכנזית.ניימן: גם רצוני...דרום אפריקה כבר אמרנו?

מיימונידס, תשרשור בבקשה

תשרשר בבקשה את ההודעות שלך. אין צורך לפתוח הודעה ראשית על כל הודעה. זה סתם עושה בלאגאן בפורום ודוחף אחורה הודעות אחרות. תודה
אגב, יש קשר בין הכינוי שבחרת לעצמך ובין מיימוני מהייד פארק?

1שאלתיאל

New member
עוד בדיחה היה באמת

באיזה מקום בארץ פתחו בית הוראה לאחר שבועיים זה נסגר כששאלו את הרב למה זה נסגר הוא ענה כי זה השאלה הראשונה ששאלו אותי פה

מדובר בגולש אינו שומר מצוות

לא צריך ישר לקפוץ למסקנות שמדובר בחב"דניק. אז מדוע כדי למחות כנגדו צריכים לרדת לרמה שלו ולהגיד "מנדל שניאורסון"? זה היה ממש לא במקום ולא ראוי. אגב, אני כאן מודה ומתוודה שלא שמתי לב בכלל לזלזול בהודעה שלו. ואני ממש מתנצלת על כך בפני החברים.

התרעתי מפניו

למה לא נשמעו דברי? הוא כן חבדני"ק והוא הוא "ופרצת" מלפני חודש. הזלזול בליטאים חוזר אצלו על עצמו בעקביות. אני צועק: הוא הטרול!

מכיוון שאני לא יכולה לחסום גולש

מהסיבה של גולש אחר בפורום טוען שהוא הטרול. זה בלתי אפשרי. והוא לא חב"דניק. אף שומר מצוות לא יגיד את שם ה' המפורש. אולי הוא חב"דניק שיצא בשאלה זה משהו אחר.

אוקיי. אני אמשיך לעשות

את מלאכתי נאמנה. מי שיקשיב לי- בסדר. מי שלא- בעיה ש ל ו.

לא חבדניק?

הרי הוא החליף ניק כבקשתך! ומה היה הניק הקודם שלו? ההשקפה של כפר חבד!

אם זה אני מסכימה איתך

הסגנון שלו בהחלט לא מתאים לפורום. הוא הוזהר - הוא ימשיך כך ולו בהודעה אחת בלבד הוא יחסם.

אני מודה לך

הייתי מצפה לפחות ממך כאחראית על הפורום לכתוב עברית בלי שגיאים את לא בחור ישיבה (ואולי כן) וגם לא למדת בתשבר עם זה ולא אם זה אבל כללית את בסדר מבחינתי (כשחנוך יסיים ללמוד הוא יאמר את דברו בענין)

הבעיה שלי שאני כותבת במהירות

מבלי לעבור על ההודעות. צודק, בהחלט הייתי צריכה לכתוב עם ולא אם. מכיוון שזה האופי שלי לכתוב מהר סביר להניח שתראה את הטעויות האלה גם בעתיד.

שפן1

New member
בושה וחרפה!!!

לחסום את כבן יעקב מיד! מבזה גדולי עולם!!!!

אין צורך לחסום אותו

הערתי לו על כך והוא קיבל את ההערה שלי. אני לא מצדיקה את זה וגם לי זה הפריע אבל אין לשפוט אדם בשעת כעסו במיוחד אחרי שהערתי לו והוא קיבל את ההערה.

לביא4

New member
דווקא יש בדיחות "פתוחות"

אבל בתנאי שכל מי שמאותו מוצא ועדה - שלא יפגע!

למעלה