משניאי האלוקים

שונאת..

לשמוע עלהם...שונאת! זה מה שהחילונים לוקחים לתשומת ליבם..החרדים הם..חיות.. מאיימים...וכן, גם בחינוך לילדים הקטנים חל איסור להתקרב אלהם.... זה מה שנוצר כאן.. חבל..שישנם אנשים כאלה...חבל שאני כלולה עימהם בחרדיות...

קסמאישי

New member
זה גועל נפש המקרים האלו

גם יראת שמים אמיתית אין להם (יש להם מן התחסדות מזוייפת) וגם שכל אין להם

אז מה לדעתך הם היו צריכים לעשות?

ע``מ למנוע הפצת חומר מיסיונרי בשכונה חרדית!?? אני בעד מה שהם עשו! חוץ מזה אני קראתי בYnet שהם לא חשודים באהבת חינם של חרדים, שהדוור לא קיבל מכות אלא רק החרימו לו את החומר.. ואיימו עליו.

פירקו לו את הצורה!

בלי שהוא ידע למה! לך גם אתה תשתולל, בטח אשתך תלך עם רעלה! גועל נפש

חמודי,

תאמין לי שאני יותר ליברלי ממך ואני נגד כפיה דתית בכל דבר ואני בעד להפריד דת מהמדינה, ואני בעד שגם ימכרו חמץ בפסח, אבל אני גם נגד כפיה חילונית, וזה שיא הכפיה החילונית- מיסיונרית! ודבר נוסף, אל תבלבל את המח! לא פירקו לו את הצורה!

ובשביל שבאמת ימאס לך,

אני יגיד את זה שוב פעם! לא פירקו לו את הצורה! ולא נגעו בו לרעה! רק איימו עליו איום שפעל את פעולתו! ובזכות זה רשות הדואר כבר לא מחלקת שם דואר! עכשיו כבר בטוח נמאס לך ממני? /tapuzforum/images/emo3.gif /tapuzforum/images/emo3.gif /tapuzforum/images/emo3.gif /tapuzforum/images/emo3.gif /tapuzforum/images/emo3.gif

אתה טועה וגם הם טעו

אתה טועה, כי להם יש אכות למנוע את חלוקת דבריו המחולאים של ירון ידען! הם טועים, כי להכות בדוור זו גוזמה. בהנחה שהם היכו ואין זה גוזמה של הדמגוג ירון ידען.

זה היה בתקשורת. מאה אחוז.

מילא להכות את ירון עצמו, אבל סתם דוור? הם חלאות. וכן כל מי שמצדיק אותם.

toxic2004

New member
אם קרה דבר כזה

אז אלו שהכו אותו הם חלאות אדם, והלוואי ויקבלו את ענשם משמיים, וחייהם יהיו קשים מנשוא. זה נקרא רשעות לשמה. ואם הם "בני תורה" - אוי ואבוי לנו.

לא צריך להכתים

ציבור שלם בגלל קומץ קנאים.זה מעשה נורא וחמור..זה א ב של התורה בין אדם לחברו לכן אני חושב שצריך לעשות מעשה ולהוקיע את אותם אנשים על עמוד הקלון שידעו שהם לאאאאאאאאאא בסדר שהרבנים לאאאאאאאאאאאאאאא מסכימים עם מעשים שכאלה.לסיום יש גם חרדים שמכים את ילדיהם בשביל חינוך וגורמים בזה לילדים לשנוא בעל כורחם את המקום בו הם גדלו אז מי שיודע על מקרים של חינוך בקיצוניות יתר גם צריך להשתדל למנוע את זה תודה

למעלה