משניאי האלוקים

משניאי האלוקים

אתם יודעים מה זה אומר להשניא את אלוקים? דוור מבוגר, עובד שירות חלוקת המכתבים מטעם רשות הדואר, עבר בשכונת בית וגן החרדית וחילק לתומו מעטפות דואר. בחלק מהמכתבים היו כל מיני כתבים של אחד בשם ירון ידען שמטרתם ערעור על חכמת חזל, הדוור, שגם אם מאד היה רוצה להבין מילה מהכתוב שם לא היה מצליח לא ידע ובכלל לא הבין מה תוכן המכתבים שבידו. הוא בסך הכל עשה את עבודתו נאמנה. ואז נכנסו לתמונה חלאות האדם משניאי האלוקים. מפה לאוזן עברה השמועה על 'הפשע' שמחולל הדוור ובתוך דקות מספר התגודדו עשרות צעירים ומבוגרים על הזקן האומלל והפליאו בו את מכותיהם, בשם האל ולשם שמים, הם לא הסתפקו בזאת ואף 'בזזו' בקדושת המצווה את שלל מכתביו שקריאןת הג'יהאד היהודיות שלהם ממלאות חלל עולם. החוליגאנים לא נרגעו עד שהבעירו מדורה וברוקדם מסביבה הכריזו במה שאינו משתמע לתרי פנים מה בדיוק הציבור החרדי והיכן פניו מועדים. והגדוילים , והעסקונים , כרגיל, שתקו. תקציבים יש? מוסדות יש? אז איזה מבוגר חטף מכות רצח וכולו אחוז אימה? נו שוין, העיקר התיירה, ההלוכה, העמקעס, ההשקופ'ע.... לתפארת בני התורה ותורת ישראל. הנה לכם.

זה . . .

גועל נפש, זה גם אחד הדברים שבגללם אני `לא ממש` אוהב א7 הציבור החרדי, לפעמים הם עושים דברים בכדי להוקיע את האנשים האלה שמנסים לערער את אמונתם בבורא עולם בו בזמן שאין להם אלוהים בכלל והם עושים דברים נתעבים כאילו אין דין ואין דיין. זה פשוט דפק שהציבור החרדי כשרוני בו.

jack ace

New member
א אינני מצדיק מעשים כאלה,

ב. מה אם הוא באמת כן עובד אצל האירגון הנודע לשימצה , אצל הכופר השקרן שמסלף את דברי חז"ל משנה טקסטים להראות סטירה אפילו בדברי רבנים. ה"רשע" הזה. אשר הפילו מאות אם לא אלפים של בחורי ישיבות ושל חוזרים בתשובה. גם אז אנני מצדיק מעשה זה. חוץ מזה מי מכניס אותנו תמיד לתוך כל הציבור החרדי או הנראה חרדי, מספיק להרגיש נחות, די עם הרגשי נחיתות. כאלה בחורים חכמים יש פה ובמצבים כאלה מרגישים מסכנים, תגיד לי בעולם החילוני, באשר הוא שם. אשר אי אפשר לספור את מעשי הפשע כולל ראש הממשלה. אשר מחללים שם שמיים עד בלי די. להם גם יש כאלה רגשי נחיתות? אנחנו אלף מונים טובים מהם בהכל בלי יוצא מן הכלל כי אין. די להיות מסכנים. אנחנו הם נושאי שמו. תהיה גבר אל תתביש משטויות. זה שהם שודדים ורוצחים זקנים וזקנות כל יום, בשביל 1000 ש"ח? איזה נחיתות. פה היה סיבה נוראית שאליה נשלח אדם זה. הם חיפשו סיבה שתגרום לך להזדעזע והם הצליחו. כל טוב.

ברור לי

שאתה מבין את ההבדל הברור בין מה שגנב עושה לחילונים למה שהחלאות עושים לציבור החרדי. ומזה, בלבד, הזדעזענו והתנערנו.

jack ace

New member
תדע שאין ממש הבדל, רק

אנחנו כל הזמן מנסים להגן. אז יש אנשים שנראים לעין כחרדים ועושים מעשה זימרי. הם פשוט אינם "חרדים לדבר השם" והם פושעים אז מה. למה אתה לא מנסה להגן על אותם מחבלים שהתחפשו לחרדים? לא כל אדם שנראה חרדי הוא שייך לציבור שלנו, בדומה למקרה של אותו גוי בארה"ב שהתחפש לאברך ולמד בכולל איזה 5 שנים. אתה מבין שיש מוסג של איזון הבחירה? אם כל החרדים ואלה שנראים חרדים היו טובים, לא היתה בחירה, כולם היו חוזרים בתשובה. שוב אינני מצדיק מעשה כזה, אבל אולי הם במקרה אלה שהבנים שלהם נשרו בגלל אותו רשע.

אם אני מבין אותך

אתה בעצם לא מכיר במושג 'ציבור חרדי'? אם כן אז הם פוגמים בערך הציבור כציבור, כמובן שהם לא יפגעו בערך הפרט.

jack ace

New member
מה נעשה שיש אנשים

שאינם חלק מהציבור אבל נמצאים בתוכו.

אין הרבה מה לעשות.

אבל צריך להיגעל מהם מאד, ולהבהיר זאת היטב. וזה מה שבעצם נעשה כאן.

אץ, בשביל זה אני פה

כי אם לא אני לכם מי לכם??????

jack ace

New member
אבל אתה

האשמת לא רק אותם אלה אפילו את הגדוילים ואותנו כאחד איתם. ועל זה אני מוחה. עד לשמיים מוחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עוד לא הבנתי את מי אתה בא למחות את בני התורה?

אני מזועזעת מכך........!!ואני מיתכונתלאלו שניקראים וגם מישמים....

אני בא למחות את עמלק

ההוא שכולל את רוב ה'בנייתיירע' הדוחים הללו. למה הם חלק מאיתנו החלאות הללו?

המכונים בני התורה

שהם רחוקים, כרחוק מזרח ממערב, מהגדרת הבני תורה. יותר נכון החרדים. זה יותר מדויק.

jack ace

New member
שוב הכללה. אני מוחה ומתפלל

שיחזרו בתשובה שלמה אותם מיעוט שבמיעוט שעושה מעשים לא טובים. זה כל מה שהית גם אתה צריך להגיד.

למעלה