משמרת שלישית!!!!!!!!!

sevenofnine

New member
משמרת שלישית!!!!!!!!!../images/Emo58.gif

מה זה? חיסלו את כולם?????? מתי עונה חדשה???

Adi Levy

New member
יש 6 עונות לסדרה

בטח עוד כמה חודשים ישדרו אותה
אם אתה באמת רוצה לדעת מה יקרה, ראיתי את כל העונות ולא לא יחסלו את כולם יהיו פצועים אבל אף אחד לא ימות

למה...?../images/Emo87.gif

הסידרה תמשיך לעונה השישית כבר ביום א' הבא אם אני לא טועה.

Adi Levy

New member
סימנתי ספויילר בפנים:)

טוב לדעת שהסדרה תמשיך ישר בראשון הסדרה הזו ממזמן הסתיימה בארה"ב והגיע הזמן שישדרו את הכל

לא סביר../images/Emo87.gif

טירוף בבית תיכף מפנה את המשבצת שלה. אז סביר להניח שאת העונה השישית יריצו בדאבל פרקים.

lb22

New member
הישרדות פיג'י....הודעה

העונה ה 14 של השרדות פיג'י אמורה להתחיל ביום שלישי שבוע הבא כזכור לי...... מתי זה מגיע לסטארס? רק אחרי שיגמר המירוץ למיליון?

כן../images/Emo87.gif

לא להילחץ. הכל יגיע בסופו של דבר. זה רק עניין של זמן.

LeRanch

New member
היא תגיע לערוצים החדשים

אין מצב שישבצו אותה עכשיו כי זה ממש מוקדם יחכו שיהיה פער של חודש שיוצא בדיוק כשהערוצים החדשים יעלו.. בטח ישבצו אותה שם

Adi Levy

New member
סליחה על ההצתה המאוחרת אבל יהיו

ערוצים חדשים? איזה?

AdamINC

New member
בוקר טוב עולם..

יס תפצל את הערוץ (יס סטארס) לשלושה ערוצים - Yes Stars 1-2-3 ותבטל את ערוץ YES+.. שלושה ערוצים שירכזו את כל תוכניות הרכש של יס.

Chemical Venom

New member
רק רגע!

זה אומר שכמה מהסדרות ייעלמו?? הם יירכשו סדרות חדשות?? מה יקרה ליס פלוס שלי לא פאמלי גיי!! שלא ייקחו את כל זה מאיתנו קוראים לו ארל העשב של השכן הפמליה לא יש סדרות טובות מה ייעלה בגורלן??? נ.ב.(אמממ ושאתם קוראים את זה תקראו את זה עם דרמתיות וציניות אחרת זה יישמע כאילו אני סתם מציק אבל השאלות אמיתיות חח)

AdamINC

New member
לא יקרה להן כלום

כל הסדרות שקיימות עכשיו וסדרות שעתידות להירכש ע"י יס, הדבר ייעשה ולא יהיה שום שינוי.. מלבד זה שיהיו 3 ערוצי רכש וכל הסדרות יהיו מרוכזות בו.. זה הכל. יהיה הפמליה והעשב של השכן וכו'.. רק בערוץ אחר.

Adi Levy

New member
ולפי מה זה יתחלק? כל ערוץ לפי זאנר

אחר של סדרות? וואי איזה מגניב זה . זה אומר שיהיו יותר סדרות לא?

למעלה