משמרת צעירה

chiff4

New member
משמרת צעירה

אפשר לדעת קצת מהי המשמרת הצעירה איפה פועלת ,מה עושה וכל מידע חיוני נוסף. תודה

a e q u i t a s

New member
זה אחד הגופים הסודיים ביותר

זה אחד הגופים הסודיים והממדורים ביותר במפלגת העבודה, אני גם מנסה להתקבל לשם כבר הרבה זמן, אבל יוק! אין להם אתר ויש להם יו"ר מוזר.

אנחנו בוחרים אותך לא אתה אותנו...

סתם סתם... לא ברור לי איך ניסית להצטרף לשורות המשמרת, אבל זה קל מאוד, מתקשרים למפלגה ומבקשים את הטלפון של חרמוני. אם יותר נוח לך באינטרנט, בימים אלא מוקם אתר חדש למשמרת ברגע שהוא יעלה נפרסם אותו גם כאן. עד אז תרשום לי מאיפה אתה בארץ ואני שלח לך את הפרטים של יו"ר המשמרת בעיר מגוריך.

smile2life

New member
שוחחתי עם ערן חרמוני

התרשמתי שהמדובר באדם שלא מחפש עוד חברים לצידו. צר לי על כך - חבל שהמשמשרת תפסיד פעיל - אשאר פעיל בסניף

תראה תשמע...

לא יודע מה היה בשיחה ומה נאמר, המשמרת מקבלת ומחפשת עוד פעילים כל הזמן. באיזה סניף אתה פעיל? אני אבקש מהיו"ר בסניף שלך שיצור איתך קשר.

smile2life

New member
כרגע לא פעיל בסניף

אבל בגדול אהיה פעיל בקבוץ בו אני שוכר או אולי בסניף בתל אביב - שם כתובת מגוריי

smile2life

New member
מאחר ואינך יודע אספר מה אני זוכר

סיפרתי לערן שעדיין לא התפקדתי למפלגת העבודה - מאחר והתפקדותי נפסלה - כמו-כן סיפרתי לו קצת על עצמי, על כך שנפצעתי בצבא והייתי פעיל במרצ. הרושם בסוף השיחה לא היה של יו"ר שמחפש פעילים אלא של אדם שלא מאמין לי. עצוב ואולי עצוב מאוד - איני רוןצה חלק במשמרת הצעירה

צר לי שזה הרושם

שקיבלת. אבל יחד עם זאת חשוב לזכור שמה שמאחד אותנו במשמרת זה לא אדם כזה או אחר אלא קידום הצעירים במפלגה ואידאולוגיה (מילה שכנראה כבר נשכחה אצל רוב המפלגות ולצערי גם אצלנו).

a e q u i t a s

New member
לצערי הרב, זה הרושם

לצערי הרב, זה הרושם שגם אני קיבלתי, לא מעוניין באנשים חדשים, וחבל כי דווקא מפלגת העבודה המזדקנת צריכה אנשים בקבוצות גילאים שלי - 21 אחרי צבא חודרי מוטיבציה ופעלתניים.

תשמעו חבר'ה....

קודם כל, שזה לא יהיה מה שיעצור אתכם! המפלגה לא בבעלות אף אחד, ואם אתם מוצאים לנכון שהאידיאולוגיה של המפלגה היא המתאימה לכם פשוט תתפקדו (רק לוודא שזה אתם שהתפקדתם ולא איזה מישהו שכבר הלך לעולמו). לגבי המשמרת, הפעילות ברובה נעשית בסניף המקומי, אם לא קיבלתם את התשובות ושיתוף הפעולה הראוי פשוט תפנו לסניף המקומי - אני יותר מאשמח להפנות אותכם ליו"ר המקומי שלכם. וזה לא צבא, אין פה עניין של עקיפת סמכויות או משהו.

המשמרת הצעירה

המשמרת הצעירה של מפלגת העבודה היא הגוף שמייצג את הצעירים במפלגה בגילאים 18-35. כיום יש 56 סניפים בהם יש נציגות למשמרת (סניפים בהם נערכו בחירות ליו"ר משמרת מקומי, הבחירות היו בפסח האחרון, הבחירות נעשות כל שנתיים). המשמרת פועלת גם במישור הארצי (לאחרונה הוגשה הצעת חוק בשם המשמרת ע"י אפריים סנה בנוגע לזכויות עובדי חברות קבלן ושמירה), גם במישור המקומי (בו לכל יו"ר יש מרחב פעולה חופשי) וגם במישור הפנים מפלגתי (המשמרת העלתה הצעות לדיון במרכז המפלגה, וכיום פועלת במרץ להוצאת המפלגה מהממשלה). המשמרת מתנהלת באמצעות לישכת המשמרת (יו"רים של הסניפים המקומיים וראשי תאי הסטודנטים באוניברסיטאות ובמכללות). בראש המשמרת הארצית עומד כיום ערן חרמוני, שהצליח להעיר את הצעירים במפלגה לאחר תרדמת ארוכה מאוד (בעקבות הבחירות ליושבי ראש בסניפים הצטרפו למפלגה קרוב ל-2000 צעירים שהם לא "בנים של" או מקורבים, אידיאולוגיה נטו!). אם ברצונך להצטרף לפעילות במשמרת ניתן להתקשר למפלגה והם ידאגו להעביר את פרטיך לנוגעים בדבר, או שפשוט תשאיר לי הודעה ואני אפנה אותך ליו"ר הסניף בעירך.

רשמית לא...

אבל אתה יכול לפעול במסגרת "נוער העבודה", ראש אגף הנוער במפלגה הוא רואי בן דוד, צור איתו קשר והוא יפנה אותך ליו"ר נוער העבודה בעירך. אצלי בסניף היה נהוג הרבה שנים שהנוער "התערבב" עם המשמרת, משום שלרוב לאחר הצבא רוב הפעילים חוזרים לפעול במסגרת המשמרת.

chiff4

New member
פניתי לרואי באמצעות מייל

לכתובת המייל הרשמי של נוער העבודה ואני בספק אם בודקים שם מיילים אין לו במקרה מייל פרטי שאפשר לפנות אליו ?

לא שאני יודע אותו...

עד כמה שידוע לי הוא גם לא כל יום במפלגה (בייחוד מהשבוע האחרון, נולד לו בן - מזל טוב!). אני מקווה שיחזרו אליך במהרה בימים הקרובים.

ודרך אגב...

עד כמה שידוע לי שניים מתוך שלושת המנהלים שלנו בפורום הם יו"רים בנוער, אולי אפשר להעזר בהם!!!

Lord Buksht

New member
רק אני

ואם אתה מעוניין להצטרף אתה מוזמן לשלוח לי מסר אישי אם שם(היות שהשם לא רשום בכרטיס האישי שלך)

אההה...

כנראה שהמקורות שלי כבר לא אמינים כמו פעם...

למעלה