משמרת ערב

בלבלונת

New member
משמרת ערב

מה שלומכם ואיך עבר היום? שאלה לי, אני מנסה להתגבר על פחד משתק שיש לי ולהוציא רשיון נהיגה.. אתם מכירים מורה מומלץ עם המון סבלנות? מישהו יודע אם הטסט נערך במודיעין? תודה מראש והמשך ערב נעים בלבל

amitzahavi

New member
שלום לך!

כול תלמיד לרוב ימליץ על המורה שלו... אני אישית למדתי עם איציק לגו... מורה חביב ונחמד שמאוד רוצה שכולם יצליחו, דועג ומתקשר, תמיד אומר שלום בכביש ותמיד מקדים!!! (שזו מאוד חשוב). טסטים נערכים במודיעין. הרבה בהצלחה!

Angel972

New member
איציק לגו זה לגו הליצן ../images/Emo35.gif

כי אם כן, אז לא ממש נראה לי שכדאי ללמוד אצל ליצן

Gal isr

New member
כל אחד ימליץ על המורה שלו בערך

אני מכיר מישהי מבוגרת שחוותה תאונת דרכים עם בנה הצעיר, ומאז לא נהגה 20 שנה בערך..פחד שכזה. אחרי 20 שנה בלי נהיגה (ואם צורך ללמוד מחדש נהיגה), דורון ואל לימד אותה הכל והעביר אותה טסט ראשון עם המון הצלחה ואהדה. מספר טלפון במסרים אם את מעוניינת.

yoelth

New member
בלבל - את תפרסמי כאן את לוח-הזמנים

של השיעורים שלך,לפחות בהתחלה, טוב? כי אנג'ל ואני נכנסים ויוצאים כמה פעמים ביום ברח' כסלו, ויש לנו מכוניות יחסית חדשות וגם תוכניות לעתיד........

Angel972

New member
הרגת אותי מצחוק ../images/Emo6.gif

בשעות שאני יוצא - אין מצב שבלבלונת מתעוררת ובשעות שאני חוזר ... נראה לי שהיא כבר שותה את השוקו שלפני השינה

d a l i a l

New member
Angel972- עוד אחת לאוסף...חחח../images/Emo6.gif

יש מישהי שאין לה עדיין חשבון עם המלאך שלנו?

בלבלונת

New member
לא יודעת

עם כמה יש לו חשבונות אבל עם השטן להסתבך זה לא נראה לי צעד חכם במיוחד...

talia 2

New member
חשבון עם אנג'ל?

נדמה לי שהייתה לנו תקרית פצפונת, אבל דאגתי ליישר מיד את ההדורים. הרי לא ארצה שהמלאך יודיע לי שהגיע יומי.
חוצמזה, אי אפשר להישאר אדישים אליו. הוא מתבל את הפורום בהרבה חן.

בלבלונת

New member
קצת פרטים

אני מחפשת מורה שמטפל באנשים טראומתיים כמוני - בגיל צעיר עפתי מרכב נוסע ומאז יש בי פחד משתק מהמחשבה שאני אנהג אשמח לפרטים במסרים תודה על ההיענות יואל ואנג'ל , תזכירו לי איזה רכבים יש לכם....

מקוםבלב

New member
מורה לנהיגה

שלום לך אני מכירה מקרוב את הנושא. אני בת 41 ורק לפני שנה הוצאתי רשיון נהיגה. עד אז לא עזר כלום . לחצו עליי מכל הכיוונים שאלמד ולא עזר. הייתי עדה לתאונה מחרידה כשהייתי בצבא ומאז לא רציתי לשמוע על נהיגה. כשהגענו לפה לפני שנה וחצי הבנתי שלא יעזור לי כלום, אם אני רוצה לצאת מהחור שאני גרה בו ולא להיות תלוייה בכולם אני צריכה לעשות משהו. הגעתי אינטואטיבית לחלוטין למורה לנהיגה ששמה אסתי בראון, שאגב רוב התלמידות שלה הן כאלה לאחר טראומה,ועם המון סבלנות , עידוו אהבה ותמיכה לאורך כל הדרך, הוצאתי רשיון נהיגה ומאז חיי השתנו פשוט לגמרי. אני חופשייה לנוע לכל מקום בלי טובות ועזרה של אף אחד. והיום אני חושבת לעצמי למה לא קודם. בכל מקרה אם תרצי טלפון או יותר פרטים אשמח לענות במסר. שיהיה המון הצלחה.

בלבלונת

New member
תודה רבה

אשמח לפרטים שלה.. בסוף אני אשלח את הבעל לעשות סבב ולהגיד לי מי "הרגיש" לו הכי מתאים לי

למעלה