משמרת הצניעות

משמרת הצניעות

מחפשת זוג חרדים צעיר היא מבית יעקב הוא תלמיד ישיבה שהצעיר צילם אותם במיטה ערומים ומקיימים יחסי ימין.התמונות הועברו לאינטרנט.איפה זה מי יודע? העיר רוגשת ורוגשת הרכילעס בשמיים.אז אם יש לכם קצה חוט תנו רמז.

uri80

New member
לא. לא יועלה לכאן שום "קצה חוט".

במידה וכן, התגובה תימחק ושולחה יחסם. יש מספיק רוע בעולם גם כך -לא צריך להוסיף עליו גם כאן.

naty 1

New member
תפסיקו לדחוף כוכך הרבה ידיים מושטות

לתחתונים. עוד לא בטוח שיש שם מה לתפוס..

../images/Emo45.gif החלטה נכונה.

אני חושבת על ההרגשה של הזוג הזה ובמיוחד הבחורה. נורא. אוריאל, ההחלטה שלך נכונה.

אבזץ

New member
נשמע לי אחלה יחסי ציבור למכירת

תוצרת פורנו כחול לבן... זו לא בעייה גדולה להלביש זוג חילוניים כחרדיים. לא מאמין שהצילום אוטנטי. אשמח לקבל את התמונה (שלחו אלי בפרטי), ולו רק כדי לגלות בה סדקים מהותיים. חג שמח

../images/Emo111.gif תופסק הצדקנות לאלתר

דורשת להעלות התמונות בדחיפות. ולכל הצדקנים, בקרוב תנותקו מהאינטרנט בשל שימוש לא ראוי. בשביל מה לעזאזל יש לכם אינטרנט אם לא בשביל פורנו???? ועכשיו במחילה אני חייבת לזוז בדיוק סיימתי להוריד 3 סרטים של בנות ובנים עושים את זה עם כבשה.

admor

New member
אין כאן שום צדקנות אפילו מאוד מתבקש

לבקש את הסרטים אח"כ? את יכולה לצרוב לי?

naty 1

New member
היי, את לא בתאילנד עכשיו עושה את זה

עם 3 בנים ובנות וכבשים לרוב? או שזה היה סתם מידע שווא של מרכוס? בשביל מה לעזאזל צריך אינטרנט אם יש את פטאייה? Lady's and Boy's in Thailand באדיבות ברליץ

נ.ב.. דעתי כדעתך

אם נתעניין וניתייחס לכל דבר ש``מסעיר`` את העולם החרדי לא יהיה לדבר סוף..

היי תרגעו

פה לקחו את החרדים ועשו מהם ומאלוהים קציצות ברוטב.והרבה יותר גרוע ממה שאני כתבתי אז מה נפל עליכם פתאום הרחמונעס הזה? הבנתי זה בגלל שאני כותב.כי היו פה מאות שירשורים על החרדים וזה היה בסדר. רק מה שכתבתי מסעיר היתר לא הסעיר כי מישהו מאנ"ש כתב.

Patrick kim

New member
לשון הרע ופיקנטריה מפוקפקת

גם אדם לא דתי לא חייב לנבור בה.הסקרנות והרכילות הם ביאושי החברה החרדית ``האמונה`` כביכול להקפיד על כבוד הבריות.אם הסיפור נכון רחמי על הזוג, וכעסי על החברה שנוברת כאוכלי נבלות.

למעלה