משמרות לילה

In Limbo

New member
משמרות לילה

אתם עובדים משמרות לילה? איך אתם מעבירים את הזמן? (בהנחה שזאת משמרת מתה והכל שקט...)

פשוט מאוד

רואה סרט בלפטופ המגניב שלי
מעבר לזה, אם עושים לילה עם חבר'ה טובים, אז אין רגע אחד משעמם.

Mip Mip

New member
לומדים

אם אתה סטודנט מתמכרים למשחקים של וואלה (ממליצה על באבלס בחום רב) ואם אתה מספיק ותיק וזורק ז**- לוקחים שני כיסאות, שמים את הרגליים על השני והולכים לישון...

Mi Sh Mi Sh

New member
איפה אתם עובגים שיש

אופציה לעבוד לילות, ומעבר לזה, לגלוש וללמוד בזמן המשמרת? אני מחפשת עבודה כזאת בנרות...

מוקדי תמיכה, מרכזיות בינלאומיות ו..

שאר מוקדים שבתקליט לא מציינים את שעות הפעילות כי הם עובדים 24/7. צלצלי בעוד שעה למוקדים מסויימים ותבדקי אם יש להם מענה קולי שמפרט את השעות - סימן שמוקד סגור ואין משמרות לילה.

כשהייתי עושה לילות

הייתי רואה הרבה vod, היום אהי כבר לא עובדת בלילה וזה קצת חסר לי אהבתי את המשמרות ההן

לילה, בוקר, צהריים ../images/Emo122.gif

נתב"ג עובד 24 שעות ביממה ויש טיסות כמעט בכל שעות היממה ככה שגם משמרות לילה הן בדיוק כמו שעות היום, עומדים על הרגליים ומעבירים נוסעים מצתא החמה עד צאת הנשמה... אבל יש לזה יתרונות והיום לדוגמא פגשתי את Yo Yo Ma שהוא הצ'לן הטוב בעולם שזכה השבוע בפרס דן דויד והוא אחד האנשים הכי מקסימים שפגשתי, ואפילו לא העברתי אותו, רק ניגשתי להגיד שלום.

שכחתי כבר מה זה..

לעשות את כל מה שאסור במשמרות יום. אם יש אחראי בלילה זה יכול להיות בעייתי, תלוי בגישה שלו/ה. שיחות נפש עם האחרים, ניסית כבר?

Liyah

New member
כמה הצעות:

1. ללמוד מילים של פסיכומטרי - מעביר את הזמן + משכיל. 2. ללמוד משהו (פסיכומטרי? תואר? להדפיס מאמרים מהאינטרנט לפני המשמרת?) 3. לשים לק =) 4. לקרוא ספר/עיתון 5. להביא מוסיקה 6. לאסוף הרבה תשחצים/סודוקו - ולפתור אותם בזמן המשמרת 7. עבודת יד (חרוזים וכו') בהצלחה...

למעלה