משמעת

משמעת

לכל מי שעובד בעבודות של שירות לקוחות, איך המשמעת אצלכם. איך יחסי העבודה עם אחראי המשמרת? האם מותר לכם לעשות שיחות עם עמיתים שלכם שלא בענייני עבודה,לענות לפלאפונים אישיים בזמן המשמרת?

Paranoid Eyes

New member
אז ככה

במקרה שלי אנחנו מוקד ממש ממש ממש קטן, אז כן מותר לדבר עם עמיתים.. ברור! אפילו רצוי.. אנחנו גם מתייעצים אחד עם השני לגבי פניות של לקוחות. לגבי שיחות אישיות בפלאפון, אהממ.. המכשיר חייב להיות על שקט, ואם כבר מדברים.. אז מין הסתם לנתק מיד כאשר נכנסת לנו שיחה.

Black Star

New member
אצלנו...

אסור לדבר בטלפון שיחות אישיות מול לקוחות, כמובן. מה שכן, למרות שבעקרון הוא אמור להיות על שקט, לרוב הוא לא על שקט ואפשר לשמוע את מגוון הצלצולים המעניינים שלנו במהלך העבודה
לדבר עם נציגים אחרים - למה שיהיה אסור? לא ברור לי. אם הכוונה היא באמצע שאני עם לקוח - אז כמובן שאני לא אתחיל שיחה עם נציג אחר... תחשבו איך זה ייראה ללקוח. אבל להתייעץ או דברים כגון אלה, כמובן שאפשר. היחסים עם האחמ"שים נהדרים, באמת, תכל'ס הם חברים שלנו - היו נציגים איתנו. הר"צ הספציפי שלי הגיע איתי מאותו קורס אז בכלל אנחנו חברים טובים. המשמעת נוקשה בענייני הפסקות וכו', מאוד משתדלים שלא תהיה "טיילת" ושנציגים לא ייעלמו. אבל זה קשה, בהתחשב בזה שאנחנו מקבלים רק הפסקה אחת של חצי שעה במהלך משמרת של 10-12 שעות...

shaiush4

New member
אני עובדת בחנות, אז זה קצת שונה,

אבל פלאפונים למשל אסור שיהיו עלינו פרט לזמן ההפסקה. ויש גם חוק לגבי שתייה שהיא לא מים, לא להכניס לחנות (שזה ברור). יחסי העבודה עם האחראים הם אחלה בדרך כלל. שיחות שלא על עבודה יש תמיד וכל הזמן, אי אפשר למנוע את זה.

gadallmighty

New member
שלום כולם

שלום כולם, במוקד בו אני עובד אסור להשאיר את הטלפון דולק וודאי שלא לענות לו במהלך המשמרת מעילים יש לתלות רק במקום המיועד להם ולא על הכסא ותיקים חובה להכניד לארון של המחשב (יש מספיק מקום) כשאין לחץ ה"בילוי" העיקרי שלנו הוא שיחות שע"פ רוב לא קשורות לעבודה זו ההודעה הראשונה שלי בפורום אז ארחיב קצת על עצמי: אני עובד במוקד שרות טלפוני של חברת ליסינג תפעולי שנתיים ושמונה חודשים הגדרת התפקיד הנוכחית שלי היא משהוא בין נציג בכיר לאחראי משמרת כשבפועל אני הוא זה שמגיעים אליו לקוחות עצבנים שרוצים "לדבר עם המנהל"

Jazz Singer

New member
המשמעת אצלינו...

שיחות אישיות באמצע משמרת מותר ואף רצוי, הבוס משתף פעולה וזה מאד נחמד. עניין הפלאפונים הוא בעייתי יותר. הפלאפון חייב להיות על שקט אבל מותר לדבר אם אין טלפונים, העניין הוא שיש כמה בנות שלא מפסיקות לדבר בטלפון ואותי אישית זה מוציא מהדעת, כי בזמן שהן בטלפון הן לא שמות לב למה שקורה מסביב.

אצלנו משמעת זה דבר חשוב

מאוד מאוד מקפידים על זה. פלאפונים אמורים להישאר בתיק בזמן שעובדים, שיחות אישיות עם הקולגות אפשר בזמן שאין עבודה, אבל כבר העירו שלא "להריץ" צחוקים ליד נוסעים (כנראה מישהו נפגע והתלונן, זה דבר צפוי).

Osnatz1

New member
אצלנו זה ישר הערת משמעת..

גם אם הפלאפון על שקט ופשוט מונח בעמדה.. חייב להיות בתיק/כיס או משהו... גם איחור מהפסקה של יותר מ30 שניות זה כבר הערת משמעת אם האחמשיות שמות לב... (5 הערות משמעת והבונוס נפסל אוטומטית...) שיחות אישיות תכלס אפשר, אם אנחנו לא זמינים לקבל שיחות האחמשיות אולי יציקו קצת אבל בתכלס תמיד מדברים.. האחמשיות אצלנו די בסדר אבל לפעמים הן נשרטות ונהיות קשוחות.. תלוי ביום כנראה

leiny85

New member
אצלנו...

היחסים עם האחמ"שים זה הגדרה בעייתית משהו... כי אצלנו מי שהכי ותיק באותו הרגע מתפקד כאחמ"ש
(כלומר זו גפ אני בחלק מהמקרים). והיחסים בין כל העובדים ממש חמים (לראיה - ערבים שאנחנו מארגנים בין העובדים בבית של מישהו), היחיד שלפעמים יוצא קצת להתעצבן עליו הוא בעל העסק - אבל זה טבעי - ובסה"כ אליי הוא תמיד היה הרבה יותר מבסדר (מקבל את כל קריזות הלו"זים שלי וכו'). פלאפונים - אין ממש הנחיות על זה. בד"כ הם בתיק/מאחורי הדלפק, ואם אין לחץ - אז עונים והולכים אחורה רגע. כמובן שאם יש לחץ - אז מתעלמים או שמישהו אחר/אתה משתיק אותו שיפסיק. שיחות עם עמיתים - כל הזמן מתייעצים אחד עם השני, ואם אין לחץ אז המון שיחות אישיות. בעל העסק כבר צוחק שאסור לו לשים אותי עם עובדת מסוימת באותה משמרת כי אנחנו משפיעות לרעה אחת על השניה
הכל כמובן לא מול לקוחות, אבל עדיין... כמו שהוא הבין - גם כשהצוות הם חברים יותר מדי טובים אחד של השני זו בעיה...

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifמכשירים סלולרים בתיק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שיחות תוך כדי רק אם לא נמצאים בשיחה וזה לא מפריע, לא אוכלים במוקד עצמו, בשביל זה יש מטבחון או שיוצאים החוצה, ואם משחררים אותך להפסקה של 20 דקות - אז זה 20 דקות ולא 21 דקות ולא 20 דקות ושלושים שניות... 20 דקות וזהו!

RReuTT

New member
אז ככה

לענות לטלפונים אישיים בזמן העבודה אין סיכוי. שיחות עם העמית שלא בענייני עבודה - תמיד ובכל מצב! היחסים שלי עם 2 אחראי משמרת שלי טובים מאוד חוץ מאחת שנראה לי שהיא שונאת אותי. יש לנו כל מיני נהלים מסויימים בנושא השירות אצלנו וכל מיני משפטים שאנחנו חייבים להגיד ללקוחות בעת מתן השירות. ובסך הכל יש לנו מוסר עבודה, מי שאין לו מוסר עבודה אצלנו פשוט מעיפים אותו.

למעלה