משמעת עצמית ../images/Emo5.gif
אני לא יודעת מה עובר עלי
יש לי תוכנית עבודה יומית שרשמתי עליה כאן בעבר. היתה תקופה שעשיתי אותה כל יום. אחלה. ועכשיו, כבר כמה זמן שנכנסתי לתקופה שאני לא עושה את התוכנית (ובתוכה היו פעמים יחידות שכן עשיתי). אני מנסה לא להיות מתוסכלת מזה כמובן. הקטע הוא שאני באמת רוצה להגשים את המטרות שהצבתי (שבעקבותן בניתי את התוכנית היומית שלי). אז למה קשה לי? היום הצלחתי בינתיים לעשות רק 5 פעולות שרשומות לי בתוכנית. אני שוכבת במיטה וממש מרגישה התנגדות להמשיך. עשיתי כלל לא לפתוח את המחשב עד שאני מסיימת את התוכנית, אבל בשלב מסויים לא הצלחתי. ראיתי שאני רק נאבקת בעצמי אז בסוף פתחתי את המחשב והאינטרנט. החלטתי לפתוח את המחשב כי יש לי גם מטרה להיות בהרמוניה עם עצמי.... ואם אני סתם נאבקת אין טעם. אולי אני פשוט מתקדמת בחתירה אל המטרות שלי, ויש חלקים שמפחיד אותם שאשתנה. לא יודעת כבר
ורמת העייפות שלי מאד גבוהה. אמרתי היום לכל החלקים שלי שיעשו מה שהם צריכים לעשות בשביל שאשיג מטרה מסויימת שקשורה לגוף שלי. אז אולי הם עושים כל מיני דברים בגלל זה העייפות. בכל אופן אני ישנתי במהלך היום כשרציתי. פשוט נותנת לגוף את מה שהוארוצה ולא קובעת לו מה טוב עבורו. בקיצור, מקווה שכל מה שאני עוברת הוא חיובי ותורם לי. ואני מנסה להירגע ולראות שעדיף שהצבתי מטרות ושאני מתקדמת אליהן |(ולפעמים יש התנגדויות), מאשר לא להציב מטרות ולהיות כאילו שמחה ללא התנגדויות. אההההההההההההההההה משמעת עצמית. איך מפתחים כזה דבר?
אני לא יודעת מה עובר עלי