משמעת מים

zzebra

New member
משמעת מים

אז נאמר לי שאני לא שותה מספיק. אני אמורה לשתות 2.5-3 ליטר ביום מחוץ לפעילות הגופנית! אז רציתי לשאול איזה שיטות יש לכן להקפיד על שתיה מרובה. ניסיתי לספור כוסות בעבודה והתבלבלתי (אפילו שסימנתי קוים על נייר). ניסיתי לשתות פשוט מבקבוק של ליטר אבל אז כשהמים כבר לא קרים זה לא טעים לי.. יש רעיונות? ולמה כוס תה לא נחשב? זה מים עם קצת צמחים... תודה! קרן.

מי אמר שתה לא נחשב? ../images/Emo2.gif

רציתי לכתוב לך שתה זאת השיטה שלי ... למה הוא לא נחשב? הייתה לי גם את הבעיה הזאת, בנוסף לבעיה של התמכרות קשה לדיאט קולה. לאט לאט הצלחתי להוריד את הכמויות של הדיאט קולה ולהגביר שתיית מים. השיטה שלי כרגע היא בקבוק של 700 מ"ל צמוד אלי כל היום. קצת מוזר לי למצוא את עצמי מסתובבת עם בקבוק, לא ממש אני... אבל גם ריצה של 10K לא היה אני.... ספירת כוסות באמת נראה לי בעייתי כמו שהיה לי בעייתי לספור קלוריות או נקודות (שומרי משקל), לא זוכרים ומתבלבלים וכו' אם יש לך מקרר קרוב את יכולה להכין שם כמה בקבוקים של חצי ליטר ואז את יודעת שאת צריכה לסיים אותם במהלך היום והם עדיין ישארו קרים מקווה שעזרתי עכשיו אני צריכה לפתור לי את הבעיה אם התה באמת לא נחשב..

zzebra

New member
זה מה שהתזונאית אמרה לי

שאני צריכה לשתות לפחות 2.5 ליטר מים ביום. ותה לא נחשב. לא יודעת למה...

מרב.

New member
שתיה ../images/Emo48.gif../images/Emo40.gif

אם את עובדת במשרד או במקום בו יש שולחן, תמלאי בקבוק של ליטר וחצי, ושימי לך כמטרה לסיים אותו עד סוף היום או עד שעה מסוימת. בחצי השני של היום תעשי אותו דבר- אבל בבית. אין שום בעיה עם תה, אם זה תה ללא קפאין (תה עלים או אפילו תה צמחים בתיון- כזה שאינו מכיל קפאין). גם מיץ פירות או מרק או נוזלים אחרים. מה שאינו נספר הוא מוגזים למינהם ומשקאות המכילים קפאין כמו קפה או תה. בחורף לי זה קצת הרבה לשתות 2.5-3 ליטר, אני מסתפקת בפחות אחרת אגור בשירותים

zzebra

New member
הבעיה שלי עם בקבוקי ליטר וחצי

או ליטר הם שהמים אחרי חצי שעה כבר לא קרים ואני לא מסוגלת לשתות מים לא קרים. אני אברר את נושא התה. באמת היה נשמע לי לא הגיוני. תודה!

מרב.

New member
אז תמלאי שלוש פעמים בקבוק ליטר וחצי.

גם בחורף את צריכה שהם יהיו קרים? ומה עם תה קר?

2_be

New member
אולי

במקום לספור כוסות לספור בקבוקי מים של חצי ליטר, בהם המים לא יספיקו להתחמם יותר מידי? אישית, לא באמת נתקלת בבעיה כי אני לא מצליחה לשבת יותר משעה רצוף וככה כל פעם שאני צריכה לקום אני הולכת למתקן המים לקחת לשתות עוד מים (זה גם נותן לי את התירוץ לעצמי של קימה לשירותים
).

באת לי בזמן עם השאלה הזו...../images/Emo115.gif

אני לא שותה מספיק וזו עובדה. בקיץ הצלחתי לשתות יחסית היטב. מאז שקר זה ממש קשה לי. מצחיק שתמיד חם לי אבל קשה לי להכניס נוזלים קרים לגוף. לי נראה שתה צמחים אמור להיות שווה ערך למים כל עוד הוא לא מצמחים משתנים. נענע ומרווה למשל, הם משתנים ולכן, אולי זה לא מומלץ. אני לא מומחית לנושא, רק יודעת, בכובע השני שלי, שבגלל שהם משתנים, יש להם נטיה לייבש חלב אם ולכן לא מומלצים למניקות. ממשיכה לקחת איתי לכל שיעור בקבוק 3/4 ליטר עם מים אבל מתקשה לסיים אותו. לפחות נפתרה הבעיה של ספרינט מהכיתה לשירותים

hartzitzit

New member
למי עדן יש כלי נחמד שמזכיר לך לשתות

מידי פעם קופצת לי תזכורת לשתות מים וגם לקום ולהתמתח. קוראים לזה bodygourde . אפשר לכוונן את הזמנים ואולי גם את הכמות, לא בדקתי. מצורף לינק (אם אצליח להעלות אותו)

GoLong

New member
../images/Emo41.gifמשמעת מים../images/Emo41.gif

שלום חברות וחברים. משמעת מים.... אחד הדברים היותר חשובים בזמן פעילות גופנית, וגם דבר מאוד חשוב בין האימונים. אני אישית לא חושב כלל על משמעת מים, אצלי זה כבר בנוי במחשבות. אני לא חושב שצריך להשתגע עם משמעת המים. פשוט מאוד פעם בשעה ללכת לשתות כוס מים, ואם אוכלים משהו אז עוד 2 כוסות מים. כששותים קפה / תה, אז להוסיף עוד כוס מים. בלי לשים לב כבר שתית כמות נכבדת של מים. לפני האימון 2 כוסות מים. בזמן אימון שחייה, בקבוק מים לידך עם תוסף אנרגיה, ייתן לך גם אנרגיה, וגם עוד מים. בזמן רכיבה, בקבוק מים על האופניים, מדי פעם להרטיה את הגרון, ועוד שלוק או שניים. בריצה, כשיש ברזיה, שלוק קטן לא יזיק, לא להגיע למצב שאתה מת מצמא, כי אז יכול להיות כבר מצב של יובש. אם יש לכן שאלות נוספות אשמח לענות על שאלות נוספות אייל 0525580260 [email protected] www.golong.co.il המשך אימון נעים אייל

השיטה שלי לשתות

אני ממלאה מים קרים בבקבוק של 750 מ"ל וכך הוא גם מסתיים מהר יחסית וגם שומר על הקור,כשאני רצה בבוקר אני מסיימת את הבקבוק,ממלאה שוב ועד הצהריים מסיימת אותו,במהלך היום אני שותה בלגימות,יוצא לי בערך שלושה בקבוקים כאלה ביום,לא כולל קפה ותה וכמובן את יכולה לבדוק לפי צבע השתן,ככל שבהיר זה אומר שאת שותה מספיק

ayeletfs

New member
והמתכון הסודי שלי

קודם כל קרן יקירתי אין צורך לרוץ לדיאטנית תה רגיל שיש בו קפאין / קפה לא נחשבים במניין הנוזלים כיוון שהם יוצאים מהר... תה צמחים נחשב במניין ואפילו רצוי. המתכון הסודי שלי לגרום לי ובני ביתי לשתות הוא מה שאצלנו נקרא תהצמ (קיצור של תה צמחים שהוא למעשה חליטת עשבים) גם לעירניקיות שבינכן מגדלים באדנית מכל טוב הארץ - זוטא לבנה (טעם מנטה עדין), נענע (אפשר מסוגים שונים), לימונית, מליסה, מרווה וכו' (כל שתיל עולה בערך 6 ש"ח) אצלנו במושב העשבים מזריעים את עצמם וכבר יש לי ג'ונגל של לימונית וזוטא. חולטים ערימה של עשבים עם מים רותחים - לי יש קומקום תהצמ שמיועד רק לכך משהו כמו 3 ליטר - בימים הקרים הוא מוכן בבוקר והילדים לוקחים בתרמוס לבית הספר כשיש יום ממש קר שמצריך הדלקת "מדורה" (קמין עצים) שארית הקומקום מבלה על הקמין ונשארת חמה כל הזמן. בקיץ הקומקום נכנס למקרר המהדרים מוסיפים אפילו פלחי לימון (הילדים שלי פחות אוהבים) - עדיף לא להמתיק אפשר להתרגל לטעם של הצמחים וזה מאד טעים גם בלי אבל אם לא אפשר כמובן מעט סוכר חום ולמי שבדיאטה ממתיק המבוסס על סוכר לוז. כשהתהצמ מוכן מראש קל לשתות כי זה נורא טעים והפטנט שלי הוא כוסות בירה ענקיות של חצי ליטר, 3-4 כוסות במהלך היום ואת מסודרת זה גם טעים וגם זול אם אזכור אביא לנסיעה ביום חמישי

zzebra

New member
תודה!

ממש שיטות טובות. מוכנה לנסות הכל. התקנתי הרגע את הבודיגארד.. נראה איך זה. גם רעיון בקבוק של חצי ליטר נשמע לי מצויין- לא מספיק להתקרר. (כן, אני שותה מים קרים בחורף, לא אוהבת את הטעם של המים הפושרים). תודה לכן, נתתם לי כמה רעיונות טובים
קרן.

דבר ראשון

מים קרים זה לא רטוב. לא עובר טוב בגרון. זה ידוע. (שותה רק פושים. תמיד, כולל בקיץ). ודבר שני - יש תה קמומיל ונענע של ויסוצקי והוא טעים לגמרי, בלי סוכר. אני שותה אותו בכוסות של חצי ליטר, והוא מאוד מפנק (זה נהיה קצת יותר בעייתי שאני טובלת עוגיות בפנים, אבל על זה לא שאלת ואני לא מספרת
)

למעלה