משמעים את איה בג עם השיר "השיר של איתי"
H hilali1 New member 11/12/06 #2 גם אני שמעתי ../images/Emo6.gif ממש כיף ככה פתאום באמצע היום.. שרתי לי בכיף במשרד .. תודה לאהרון פררה שמאוהב בשיר הזה ומשמיע אותו כל כך הרבה
גם אני שמעתי ../images/Emo6.gif ממש כיף ככה פתאום באמצע היום.. שרתי לי בכיף במשרד .. תודה לאהרון פררה שמאוהב בשיר הזה ומשמיע אותו כל כך הרבה
L LaviDavi New member 11/12/06 #3 ../images/Emo109.gif../images/Emo207.gif אני לא מבינה למה אין אפשרות להצביע ל"סוף הלילה" בגלגלצ
N Nimrod121 New member 11/12/06 #4 ממש נחמד. לי לצערי לא יצא לשמוע את השיר ברדיו, אבל נחמד לדעת שמשמיעים אותו
P papashdon New member 12/12/06 #6 ../images/Emo12.gifמשמיעים אותו? איזה שיר .. הוא הרינגטון שלי . [כלומר- העברתי מהמחשב לפלא...]
P papashdon New member 12/12/06 #12 ../images/Emo26.gif העברתי את השיר של איתי מהמחשב לפלאפון הנה ווידוי קטן המ, טוב.. אז כשהאלבום ממש יצא [שנה שעברה] לא אהבתי את הסגנון, ומתוך כל האלבום שמעתי סקיצות באתר אחד, והתחברתי לקליפה ולהשיר של איתי.. אז אותם...המ ..הורדתי תסלחו לי, נכון?
../images/Emo26.gif העברתי את השיר של איתי מהמחשב לפלאפון הנה ווידוי קטן המ, טוב.. אז כשהאלבום ממש יצא [שנה שעברה] לא אהבתי את הסגנון, ומתוך כל האלבום שמעתי סקיצות באתר אחד, והתחברתי לקליפה ולהשיר של איתי.. אז אותם...המ ..הורדתי תסלחו לי, נכון?