משמעות

1SpiderWoman1

New member
משמעות

שלום רב, אשמח לדעת מה המשמעות של שילוב בין שני הקלפים: הכוהן הגדול והכוהנת הגדולה בפריסת SOS כקלפים תומכים/חוסמים, כאשר ביניהם נמצא קלף 2 גביעים. פשוט שני האנשים הרמים המשתקפים מהקלפים נראים לי כה רציניים ומלאי סודות כאשר ביניהם תלויה רק אהבה. תודה

1SpiderWoman1

New member
בוקר טוב - השאלה הייתה פוטנציאל להמשכיות קשר

עם מישהו שאני איתו 4 חודשים בערך.
ואין שם אפלטוניות :)

אמממ אולי

השילוב של השניים מעיד על התיקון?
אני לא מצליחה להבין את הפריסה ולא עושה אותה בכלל אבל שני גביעים באמצע והכהנת/כהן מהצדדים אינטואיטיבית עולה לי תיקון קרי, הסגירות של הכהנת הגדולה עם הפתיחות והנתינה של הכהן הגדול. נוגע?

1SpiderWoman1

New member
ייתכן והפריסה הביאה על קצה המזלג

את מצב היחסים ביננו, כי אם כך אכן אני דומה לכהנת (סגורה) והוא לכהן (פתוח) למרות שהוא סגור רגשית.
לא יודעת כיצד להבין את זה בנוגע לשאלה. ואם כך איך מתקנים?

מצטערת, לא אוכל לעזור ולו בגלל שאני

לא מתחברת לפריסה הזו כלל וכלל. לא מצליחה להבין אותה ויש כאלו שמאוד מאוד מתחברים אליה.
מקווה שיעלה מי שיעזור לך להבין יותר.

רשף כשף

New member
מכיוון שהכהן והכהנת דיי הפוכים זה לזו

ניתן להתייחס אליהם כבעד ונגד (תומך וחוסם) עבורך בהתנהלות הזוגית:

הכהנת היא סמל לרוחניות וחוכמה נשית, היא האם הרוחנית ומחברת אותנו אל עולמות פנימיים שבאים ליידי ביטוי בקלף הירח (שמרומז בסמלים בקלף הכהנת). הפרשנות שלה היא פרשנות אינטואיטיבית, ואינה נותנת תשובה ישירה לשאלה, אלא עונה ברמזים בלבד. <b>הכהנת מנסה לחבר אותנו אל האינטואיציה הפנימית החבויה בכל אחד מאיתנו ולשחרר את הסגירות הטבעית הנובעת מחששות ופחדים מהלא-ידוע</b>. הכהנת מסמלת תקשור והעברת מידע בדרכים פתלתלות באמצעות המגילה שביידה המסמלת את ספר הגורל הפתוח לעיניה בלבד.

הכהן לעומתה מדריך ומכוון אותנו תחת מסגרת קפדנית, לפי חוקים מוכתבים מראש. <b>הוא הולך בתלם ונותן תשובות ישירות וברורות</b>. הכהן הוא גורם מוסמך ובעל מקצוע- רב, פרופסור או רופא, ומחוייב כלפי המוסד ממנו הוא בא. העצות שהכהן נותן מוגבלות, הפירושים שלו צרים וברורים ואינם ניתנים להתפרש לשתי פנים.

או במילים אחרות- הכהנת תומכת בהרחבת החוקים הקיימים בזוגיות (ובכל תחום אחר) ללא התבססות על ידע מוקדם, בעוד הכהן תומך במסגרת מסודרת, הליכה בתלם, מוסד הנישואין.
מי משניהם יקדם אותך לעבר שיפור הזוגיות הנוכחית? מי תומך ומי חוסם? זאת רק את יודעת.האינטואיצהי שלי אומרת שהכהנת תומכת והכהן חוסם בזוגיות הנוכחית שלך.

kikona126

New member
רשף ../images/Emo13.gif

אהבתי את הפירוש! (מזכיר את הדיון שעשינו) ובכלל אני אוהבת את הכהנת
הכהן והכנת הם שני הפכים משלימים ו- 2 גביעים מזכירים לי נפש תאומה, או זוגיות. אני לא מכירה את הפריסה המדוברת... אבל זה מה שעולה לי מהקלפים...

1SpiderWoman1

New member
קראתי את המאמר שרשף פירסמה בקשר לזוגות בטארוט

וכשאני בוחנת את הדמויות ומשליכה אותן עלינו אני די מרגישה התאמה אלינו. שתי הדמויות נראות כסמכותיות ורציניות, וכמו שרשף רשמה כל אחד מהם צועד בדרכי ייעוץ שונות שאינן נפגשות אך משלימות אחד את השני, וזה מה שאני מרגישה כלפיי הקשר איתו, ולכן אני מאמינה שהתחושה הזאת שליוותה אותי מההיכרות איתו, שיש התאמה ביננו אבל בגלל הדופי בין הכהנת לכהן יש גם חילוקי דיעות שמקשים עלינו. שני הגביעים אולי כפי שהגיבה KIKONA מרמזים על נפש תאומה ומכאן נובע חוסר היכולת להתנתק אחד מהשני באמת עם כל הקשיים בזוגיות שלנו, ובנוסף על אף ההבדלים בין הכהנת לכהן האהבה ביניהם מחברת אותם. תודה לכן וחג שמח

רשף כשף

New member
../images/Emo140.gif ספיידר וקיקי

קיקי- אני מסכימה איתך, הם ניגודיים בדרכי הייעוץ שלהם, עולמות שלא מתחברים אבל איך ניתן להתייחס אליהם בזוגיות הקיימת של ספיידר, שבה העולמות כן מתחברים? אם מתייחסים לפריסה, הרי שיש כאן קלף תומך (בעד) וקלף חוסם (נגד) אם מתייחסם לאינטואיציה ולמה שספיידר פירטה בהודעה, יש גם כהן וכהנת בשר ודם וחיבור מאוד חיובי בסה"כ מבחינה זוגית ביניהם (2 גביעים). אז מה המלצת הפריסה?

kikona126

New member
../images/Emo12.gifאמממ....

עדיין לא למדתי את הפריסה הזאת, ככה שאיני יודעת מה התומך ומה החוסם. אני הסתכלתי על הקלפים כמו שאני מסתכלת בפריסות שאני עושה ללא שאלה... אבל ננסה ללכת בדרך ההסבר שלך... התומך - הכהן פוטנציאל - 2 גביעים חוסם - הכהנת ניראה שיש סודות בין השניים, צריך לפרוס את כל הקלפים על השולחן ולספר הכל, להיום כנים. כי הסודות מפריעים. ולעומת זאת יש אוזן קשבת שכדאי להשתמש בה. המצב של פתיחות יביא לחיבור חיובי בין השניים. האינטואיציה: נתחיל עם זה שהכהנת והכהן הם זוג. העולמות שלהם שונים במעט אחד מהשני אבל הם משלימים. בעוד שאחד ידגול (למשל) בחינוך פורמלי, השניה תתמוך ברוחני. השילוב של שניהם ביחד יוצר שלמות, שלה כל אחד תורם בדרכו. ואת השלמות הזו ניתן לראות גם בשילוב של הכהן והכהנת וגם בקלף 2 גביעים, אפשר לומר שהקלף הזה הוא שם "למקרה ומי שמפרש את הפריסה לא הבין את הרמז של הכהן והכהנת..."

רשף כשף

New member
זהו שגם מי שלומד את הפריסה

לא יודע מראש מי התומך ומי החוסם ואם שניהם תומכים או שניהם חוסמים הקורא צריך להחליט וזה לא קבוע מראש בגל זה אני לא מלמדת את הפריסה הזו

רשף כשף

New member
אהבתי את הרמז ../images/Emo6.gif

אבל כנראה שהפער היה גדול מדי, שימי לב לעידכון של ספיידר כאן למטב...

kikona126

New member
אז אני חושבת שהאינטואיציה

אצלי כן היתה נכונה... כי הבנתי שלא ניראה שהקשר יכול להצליח... שלא ישימו לב לזה... ובגלל זה הגיע ה- 2 גביעים, כדי להדגיש את זה... חבל לי על הפרידה.

1SpiderWoman1

New member
היי הילה

יש משהו בדברייך כשאני בוחנת את מהלך האירועים בקשר שלנו. אני נכנסתי לקשר איתו לאחר שנים שלא הייתי בקשר זוגי בגלל חששות ופחדים להיפגע והוא נכנס לקשר איתי לאחר שנפגע מאוד ממישהי שהיה מאורס לה. הצלחת יפה :)

1SpiderWoman1

New member
תודה לכולכן אבל בינתיים לצערי הרב

הקשר ביננו לא מצליח ונכון לעכשיו אנחנו כבר לא ביחד. אני די שבורה מזה כי באמת הרגשתי שהחיבור הוא טוב, אבל לצערי אנחנו חיים בתקופות שונות והוא כנראה לא ממש בשל לזוגיות מחייבת. אני חושבת שזה אחד הדברים היותר עצובים בחיים, לדעת שיש משהו טוב שיכול לקרות ורק בגלל שהמציאות לא מתאימה אז צריך לוותר ולהמשיך הלאה. טוב בינתיים אני אוספת שברים ומנסה לאחות הכל מחדש. יום נפלא

למעלה