משמעות

Suctor

New member
משמעות

אני לא יודע אם אני יודע הכל על כל אחד (ראפרים) למרות שבטח שאני אוהב ואני לא סתם מדבר ואם מישהו נכנס כמו חרא ואומר שהוא מעריץ הרבה זמן את אמינם ויש לו פוסטרים וסטיקרים וצמידים ומוצרי ניקיון לאסלה שלו זה לא אומר כלום כי לפי דעתי הכבוד הכי גדול שיש לאומן זה להגיד מה שהוא חושב ואנשים שמעריצים אותו יבינו אותו ויזדהו, אם מישהו בכלל מבין על מה הוא שר בדר"כ ועל תגידו לי על שם זין מעשן באנגים ועוד כאלה אלא להבין באמת את הטקסט ומה שהוא רושם ולהרגיש את זה בלב,בזה אני בטוח שאני יכול להיות יותר טוב מכולם

black buttercup

New member
מה גורם לך לחשוב שאתה יכול עלינו?

מה גורם לך לחשוב שאני לא מקשיבה לתכנים שלו? רק לצורך ההמחשה, אני אשתמש בדוגמאות שנתת למעריץ צעצוע כדי שתבין... אין לי תמונות שלו במחשב, היו לי פעם קצת, הם נמחקו לי ואני לא חוזרת לאסוף אותן. יש לי את 4 האלבומים שלו (כולל הפסקול) אני מזמזמת את השירים שלו בכל זמן..גם את אלה שלא רצים באם טי וי! אין לי שוב סטיקרים וחולצות ולא יודעת מה שלו! כל דיסק שקניתי שלו ישבתי יומיים עם הליריקס וקראתי אותו לפני השמיעה! וזה עשה לי רק טוב! זה בעיקרון מה שאני אוהבת באמינם, שהוא לא שר רק על סמים ובחורות וכמה שהוא מגניב ויכול לזיין את כל מי שיגיד עליו מילה רעה ושהוא לא שם זין על העולם! אני אוהתב את זה שהוא מדבר על דברים אחרים, על אכזבות, אל אהבה, על דברים מהחיים, כמו 2PAC. זה מה שאני אוהבת באמינם! כפרה, אתה לא לבד בעולם, יש עוד אנשים שאוהבים את אמינם כי התכנים שלו מדברים אליהם! אתה לא יודע כמה לוס יורסלף (אין לי כוח לכתוב באנגלית, קמתי מעילפון) מדבר אליי! אז אל תגיד סתם! יום טוב!

Donutz

New member
יאללה!

בוא נריב על מי המעריץ היותר טוב! כי זה מה שחשוב כאייייייילוווווווווו שייוווווווווו

למעלה