משמעות?

ASSP

New member
איילת ../images/Emo6.gif

גוליבר צודק. יש המון אנשים שיש להם ילדים שמרגישים ריקנות. זה לא קורה לך לפעמים? המון משמעות ואהבה לך ASSP

ילדים הם רק המדריכים האישיים שלנו

לפרק זמן בחיינו ופרקי זמן מתחלפים: מגיל 0-3 שנים הם עושים עבורנו את התיקון ואת העבודה. מגיל 3 שנים הם מתחילים לבצע את תיקונם בעצמם תיקונים אישיים. מגיל 12 13 הם כבר מבצעים תיקונים עצמיים מגיל 21 22 יש להם את האפשרות לבצע את התיקונים הקבוצתיים. כמובן שיש אפשרות שלא יבצעו בכלל אף תיקון. ילדים הם לא הפתרון לפתירת בעיותנו ותיקוננו. אנו צריכים לעשות זאת בעצמנו. אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

האם גם אני יכול לקבל מסר על הפרשה?

מיכל שלום. קראתי בעיון את התגובה שלך. גם לי יש כמה שאלות, שאותם הייתי צריך לפתור. אני נולדתי בכ"ח אדר, תשכ"ח. יום ה´. האם תוכלי לומר לי מהי הפרשה שלי? ומה אומר היום הזה? תודה אלון

משמעות?

ביום גשום אחד, לפני שבועיים, ישבתי בקפה קטן (בברזיל) והסתכלתי על הרחוב ועל האנשים הממהרים ועל עצמי. לא הבנתי מה הם רצים, למה הם נראים כאילו הכל כל כך חשוב ודחוף ומשמעותי. דשתי ביני לביני במשמעות של כל זה ו פתאום הבנתי שבשבילי החיים הפכו חסרי משמעות, שום דבר שאני עושה אין לא משמעות אמיתית שאלתי את עצמי - מה זו משמעות? מה משמעות המילה משמעות? עדיין לא מצאתי תשובה ומאז יש לי ריקנות ענקית כי כל מה שחשבתי על העולם ועל עצמי הפך חסר משמעות ברגע שהמילה משמעות גילתה לי את הפנים האמיתיות שלה - ריקנות. מישהו יכול לעזור?

מלאווח

New member
על ריקנות ומשמעות

אלי, הגעת להבנה עצומה...לשום דבר אין משמעות באופן אובייקטיבי. אתה ורק אתה נותן לו, לכל דבר שיהיה, משמעות. הריקנות נובעת מזה שאתה מחפש את התשובה בחוץ. משמעות - המילה והמונח, לשמוע את הקול הפנימי שבך, שמדריך אותו מה משמעותי עבורך ומה לא. הקול הזה תמיד קיים, השאלה אם יש מישהו שמאזין ?! אכן, אנשים רצים ומתרוצצים, מבלי לשים לב לעצמם, לסובב אותם, מבלי לשאול עצמם שאלה פשוטה: מי הם ? מי אנחנו? מי אני ? זו נקודת יציאה טובה לטיול אחר, למסע. לא למזרח ולא לדר´ אמריקה. אלא מסע ממך ואליך, מסע של הבנה והתבוננות עצמית. רק אז יש סיכוי שתבין את העולם... מלאווח

ASSP

New member
בדיוק להפך :)

משמעות היא מילוי! כאשר בן אדם מרגיש ריקנות זה מצביע על העדר משמעות. וכאשר יש משמעות ישנו מילוי. כאשר טוב לנו אנחנו מרגישים מלאים . וכולנו רוצים שיהיה לנו טוב. וזו המשמעות. הבעיה היחידה עם תפיסת העולם שלנו שאנחנו מאמינים שאת המילוי יביאו לנו כסף,בית,מכונית ושער צורות של החומר. אנחנו רצים ממקום למקום כמו משוגעים מבזבזים זמן,ואנרגיה. ולבסוף משיגים מבוקשנו אבל אז: שמים לב שאנחנו עשירים אבל לא מאושרים יש לנו אישה אך אנחנו לא חיים בהרמוניה יש לנו בית אך לא עושה אותנו שמחים ואז בן-אדם כבר בגיל 50 עייף ולא מאושר וגם אם הוא ממשיך משחקי החומר מבפנים הוא יודע שהחיים שלו כשלון

diklac

New member
הי אלי

אני לא יודעת אם קראת את הספר "שיחות עם אלוהים" אבל ניראה לי שהוא מאוד יעזור לך, ויתן לך המון תשובות לגבי עצמך. אני ממליצה לך בחום לקרוא אותו כי לי הוא פשוט שינה את כל החיים גם לי היתה ריקנות מדהימה והמון שאלות ליקום. הספר הזה עשה אותי מלאה ומאושרת , דבר שלא חשבתי שאי פעם אוכל לחוות ולהרגיש. אז שיהיו לך ימים מלאי אושר וחיים. בהצלחה דיקלה

diklac

New member
היי אלי

אני לא יודעת אם קראת את הספר "שיחות עם אלוהים" אבל ניראה לי שהוא מאוד יעזור לך, ויתן לך המון תשובות לגבי עצמך. אני ממליצה לך בחום לקרוא אותו כי לי הוא פשוט שינה את כל החיים גם לי היתה ריקנות מדהימה והמון שאלות ליקום. הספר הזה עשה אותי מלאה ומאושרת , דבר שלא חשבתי שאי פעם אוכל לחוות ולהרגיש. אז שיהיו לך ימים מלאי אושר וחיים. בהצלחה דיקלה

|אליקו- המשמעות לחייך זה סוד התפקיד

שלך...
כאן ועכשיו יש לך יעוד שעליך לגלותו ועליך לממש אותו ככה תהיה מאושר בחייך, כשתפעל על פי צו לבך. סוד התפקיד שלך רמוז לך גם אם אתה אדם לא מאמין, בפרשת השבוע בה נולדת. איך יודעים מה היא הפרשה ומה הוא הפסוק - המפתח ליעוד? אתה יכול לרשום לי את תאריך היומולדת שלך המלא: יום חודש שנה גם העברי וגם הלועזי. במידה ואתה יודע את היום בשבוע בו נולדת העניין יקל עלי. אתה תקבל ממני את שם הפרשה, שם הספר בחומש ומכאן כמובן אם תבחר תוכל לצאת אל המסע אל נבכי הנשמה שלך בחיפוש אחר יעודך. כמובן הכל נתון בזכות הבחירה שלך, האם לצאת למסע המעניין או לא. מה שכן עליך לקבל אחריות כבדה אם אתה מחליט לצאת למסע כי הגלויים שתגלה בדרך חלקם יהיו קשים וחלקם כואבים ואם אתה יוצא למסע זכור אין דרך חזרה לאחור ישנה רק הדרך קדימה... בהצלחה... אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

ייעוד/משמעות

מיכל, תודה על ההתיחסות. אכן אני אדם מאמין אך אינני יודע ואינני מיתיימר לדעת במה. נסתרות דרכי ה´ גדלתי בסביבה דתית ולתקופה קצרה גם ניסיתי לקיים מצוות והתחלתי ללמוד תורה. לא מצאתי את התשובות לשאלות שלא שאלתי ועזבתי את הדרך בגלל שהיא ניסתה לקחת את חופש התנועה ואת חופש המחשבה שלי. הרעיון שיש לי יעוד אחד ויחיד שאליו אני צריך לחתור במהלך חיי מעורר בי התנגדות קלה (אולי יש לי בעיית אגו ולכן קשה לי לקבל את העובדה שכבר ביום לידתי נועד לי תפקיד שכל עוד לא אמלא אותו לא אמצא סיפוק בשום דבר אחר) כמו כן זה נראה לי יותר מידי טוב/קל בשביל להיות נכון. אני שולח לך את התאריך, את שולחת לי את הפרשה, אני קורא - מגלה את היעוד ודבק בו עד סוף חיי המאושרים. אני יעזוב את הציניות לרגע ויכתוב לך שאני יודע שיש המון חוכמה בכתובים שלנו ולכן אני מאמין שיש אפשרות שפיסקה אחת, במקום הנכון ובזמן הנכון יכולה לעשות את ההבדל. אולי עד היום לא הייתי בשל לגילוי. נעבור לפרטים: יש לי חשד קל שהתאריך העברי של יום ההולדת שלי, כפי שהוא מופיע בת"ז (ט"ו בניסן תשל"ד) אינו תואם את התאריך הלועזי בו אני בטוח -(7/4/74 ). אודה לך אם תוכלי לעזור לי לוודא שהתאריך העברי אכן נכון (אולי תוכלי להפנות אותי לאתר שיש בו לוח שנה עברי/לועזי משנת 74 ) כמו כן אין לי מושג לגבי היום בשבוע. מצטער שאין לי עוד פרטים תודה על הכול

פרשת השבוע שלך היא-צו../images/Emo24.gif

הפרשה נמצאת בספר ויקרא. צדקת התאריך העברי מקביל לתאריך הלועזי אותו תארת. יום עברי מתחלף עם שקיעת השמש. היום שנולדת בו בשבוע הוא יום א´- יום החסד. הפרשה שלך מדברת על: התחברות אל פרי האדמה התחברות אל ההצלחה והשליטה. איך יודעים דברים יותר לעומק? קרא את כל הפרקים הקשורים לפרשה. התמקד בפסוקים ט"ו בכל פרק שתקרא ומה שהוא יתעורר בך לפתע. אני קוראת לזה תובנות או אסימונים שנופלים. בהצלחה במסעך. אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

CuteGuy18

New member
אלי יקר

כמו שרשמו רבים לפני, את המשמעות שלך - בלי לפסול את מה שמיכל רשמה - אתה תמצא אך ורק בתוך עצמך ולא דרך אסטרולוגיה או דרך פרשה בתנ"ך מכיוון שאם כולנו היינו מוצאים את המשמעות שלנו לפי הפרשה בה נולדנו ונניח שיש 52 פרשות בתנ"ך, האין זה נראה משעמם שיש 52 סוגי אנשים ? 52 סוגי יעוד ? או 12 סוגי יעוד לפי אסטרולוגיה ? לאלוהים יש טרליוני מיליארדי מליוני היבטים, ואני לא חושב שמספר כה מועט של פרשות יספק את היעוד בחייך. בעיקרון תפקידך פה, הוא להוות ולחוות כמה שיותר ! לחוות ולחוות לחוות אלוהים נתן לך את האפשרות לחוות את הכל ! שמחה, אושר, נדיבות, וגם מן הצד השני, עצב ודיכאון ! כל רגש שרק ישרת את נפשך באותו הרגע. אלוהים נתן לך את הגדולות שבמתנות, חופש הבחירה להוות ולהתנסות בכל אשר נפשך חפצה, ואת היחסיות, לקבוע מי אתה לעומת אנשים אחרים, ולעומת מצבים שאתה נתקל בהם בחייך. חפש בתוך עצמך מהו החזון הנשגב ביותר שלך על עצמך ופעל ככל כוחך כדי לממש את התפישה הגבוהה שלך ביותר על עצמך להתנסות הנאצלת ביותר שלך ! זו דעתי ודרכי בכל אופן, בהצלחה !

החישובים שלך אינם נכונים קאטגאי../images/Emo22.gif

שכחת שבכל פרשה ישנם מס´ פרקים. בכל פרק ישנם מס´ פסוקים. בכל פסוק ישנן מס´ אותיות. לכל אות ישנה משמעות ותפקיד. ידידי ישנם אין סוף תפקידים ולא 52 סוגים אז בבקשה אל תטעה אחרים כתוצאה מחוסר הידע שלך... אם אתה רוצה לחקור ולהשקיע בבקשה אם לא גם כן טוב... אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

למעלה