משמעות של High Hopes?

YoniCrazy

New member
משמעות של High Hopes?

שלום לכל חברי הפורום. לאחרונה נתקלתי בקליפ של High Hopes, והייתי שמח אם מישהו יכול לתת לי קישור למאמר/להסביר בעצמו מה המשמעות של הקליפ? אני מתאר לעצמי שיש איזושהי משמעות מכיוון שזה השיר האחרון שפינק פלויד הוציאה כלהקה (אם אני לא טועה). הכוונה שלי היא, מי זה האיש בפסל או מי זה האיש שמראים כל הזמן ליד המכונית הירוקה.. תודה למי שיעזור

ב"שאלות נפוצות"

יש תשובה מפורטת. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=648&QID=12985 האיש שבפסל זה סיד בארט. האיש ליד המכונית הירוקה הוא בחור שהופיע בכמה קליפים של הפלויד. הוא היה איש התחזוקה של ה"אסטוריה", האולפן הצף של דייויד גילמור. האגדה מספרת שהוא הציל את האולפן משריפה, וכתודה הכניסו אותו לקליפים. אני לא יודעת אם זה אמת או לא. שכחתי כרגע את שמו.

flowerboy69

New member
ציף כדאי שתתקני משהו

בשאלות נפוצות בחלק שמדבר על הקלטות וקליטים שצולנו בשנים המוקדמות.ציינת שם שהפלויד הופיעו בסרט tonight lets all make love in london אך זה איננו נכון.בסרט עצמו יש רק קטעי מוזיקה קצרים מתוך intersteller ולא יותר.את הקטעים המצולמים רואים בסרט אחר שנקרא 66-67 aשיצא בשנות ה 90.

flowerboy69

New member
גם הקטע

nick's boogi לא מופיע בסרט המקורי רק בזה שיצא בשנות ה 90.הקטע לא מופיע לא ויזואלית ולא מוזיקלית לפני כן.

שמו המקורי של הסרט, כפי שצולם והופץ

בשנות השישים, היה Tonite Let's All Make Love in London. הסרט המקורי כלל הרבה דברים: צילומים ממועדונים וראיונות עם סלבריטאים מאותם ימים. החלק של הפלויד בו היה זניח. כיום העניין העיקרי - שלא לומר היחידי - בסרט הוא בשל הופעתם של הפלויד בו, שכן אלו הצילומים הטובים ביותר של סיד בארט הקיימים. הסרט הופץ במשך השנים תחת מגוון שמות, ביניהם אלו שהזכרת. כיום הוא גם כן מופץ בשם אחר, ולא בשמו המקורי, כאשר שמם של הפלויד מופיע במובלט, מהסיבות האמורות.

flowerboy69

New member
צר לי!אבל זה לא נכון!

את יכולה לחפש בכל מקום שבו מספרים על הסרט.כמו שסיפרתי כבר בעבר לי יש את הסרט המקורי שיצא למכירה אך ורק ביפן.הצילומים של הפלויד אכן צולמו בהקשר לסרט אך אינם מופיעים בו.כמו שאמרתי ססרט עצמו יש רק קטעי נגינה קצרים מ intersteller וזהו.הקטעים מקשרים בין ראיונות עם כל מיני שחקנים דוגמניות ואנשי רוח על רקע צילומים של לונדון באותה תקופה.ושוב-לי יש את הסרט המקורי שיצא בשנת 68.הפלויד לא מופיעים שם בשום דרך שהיא מלבד לקטעי המוזיקה הנ"ל.

אשמח אם תתן לי מ"מ למקום בו הדבר

נאמר. בכל המקורות שקראתי - עשרות מקומות, כולל בספר של שאפנר - נאמר במפורש ששמו המקורי של הסרט היה Tonite... . גם לא סביר ששמו המקורי היה London 1966-67, מהסיבה הפשוטה שהסרט נעשה באותם ימים, ועל אותם ימים, ולא עבר די זמן בכדי למקם את הסרט בפרספקטיבה היסטורית. אבל, כאמור, יתכן שאתה צודק, ולכן הייתי רוצה לראות היכן זה נאמר.

flowerboy69

New member
אבל זה מה שאמרתי!

הסרט המקורי נקרא-tonight let's all make love in london אותו יש לי זה הסרט משנת 68 שבו מראיינים כל מיני אנשים במועדונים וכל זה.בסרט הזה הפלויד אינם מופיעים.ההקלטה שלהם מופיעה רק בגרסאות המקוצרות שיצאו החל משנות התשעים.בסרט המקורי רק שומעים קטעים קצרים כמעברונים בין הראיונות וזהו.

אני מאמינה לך

למרות שלפי המקורות שלפניי, בסרט המקורי שולב גם חלק מהצילומים של הפלויד כשהם מבצעים את interstellar. עוד קטע אודיו של השיר מושמע ברקע כאשר אלן גינזברג מקריא משיריו. כך לפי המקורות שבידי. אבל, כאמור, אם יש לך את הסרט המקורי, אתה בוודאי יודע.

flowerboy69

New member
זה נכון

אני זוכר שיש קטע של אחד שמצייר על נשים עירומות ברקע הפלויד ואת הקטע של גינצברג שמקריא את הקטע שלו נדמה לי בסוף הסרט גם עם קצת פלויד.אבל אין צילומים שם של הפלויד.החומר הזה יצא רק בשנות התשעים.אני פשוט לא זוכר איפה יש את זה באינטרנט אני זוכר איזה מקום שבו מסופר על הסרט ורואים את 2 הגרסאות שיצאו לו ביפן.אני יחפש אצלי אולי יש לי קישור או משהו אבל זה קיים באינטרנט גם!

חרטושה

New member
באמת התפלאתי ../images/Emo45.gif

ראיתי כנראה את הגירסה המקוצרת אם כך. יש בו 17 דק' פלוס מינוס של הפלויד על רקע Interstellar.

flowerboy69

New member
זה לא גרסה .מקוצרת

זה הקלטות של הפלויד שצולמו במהלך ההקלטה של המוזיקה לסרט אך בסרט עצמו הם לא מופיעות רק המוזיקה.

הבמאי החל להשתמש בצילומים

המלאים של הפלויד במהלך השנים, כ"בקרוב" לסרט עצמו. עם הזמן, ה"בקרוב" הפך לעצם העניין, כאמור. בשנות התשעים, הוסף Nick's Boogie, שהתגלה ספון באיזשהו מחסן.

flowerboy69

New member
זו דיי רמאות...

כי מצד אחד מקשרים בין הסרט המקורי לקטעים המצולמים ומצד שני-אין את הסרט המקורי למכירה ומה שיש זה סרט על הפלויד שאנשים חושבים שהוא הסרט המקורי

הסרט המקורי היה מעין סרט תעודי

ולכן ממילא לבמאי לא היתה בעיה לשנות את אופיו, עם הזמנים. אין ממש אנשים שיש להם עניין בסרט המקורי, מלבד הסטוריונים וחובבי התקופה. כאמור, העניין העיקרי או היחידי בסרט היום, הוא השתתפותם של הפלויד.

flowerboy69

New member
רק שצריך להפריד בין 2

סרטים שונים.המקורי התעודגי והממש לא מעניין ובין הסרט על פלויד שמקשרים אותו לאותו סרט בגלל שחלק ממנו צולם בהקשר אליו.

ממש לא

הבמאי, פיטר וויטהד, היה חבר של סיד בארט. הוא זה שאירגן את ההקלטות באולפן, על מנת שיוכל לצלם אותם עבור סרטו. כל הצילומים של הפלויד הם חלק מהסרט.

למעלה