משמעות של הבית הזה

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
משמעות של הבית הזה

"יש מטורף על אם הדרך שמשחק באבנים מסתובב במסדרון הרוח מדבר עם אלוהים" מה דעתכם המשמעות של הבית הזה בשיר "אין סופי" ??

nawa

New member
מישהו בכל זאת יכול לעזור פה

אם הפירוש של הבית הזה ??

ל י מ ו ן

New member
אממ...אני ינסה לענות לך...

אולי הם מנסים להגיד שיש אנשים שמחפשים תאמונה...את אלוהים ולא עושים את זה בדרך הנכונה..(בגלל זה הם השתמשו במילה הדיי שלילית-מטורף...למרות שלפי דעתי מטורף זה מעולה
). או שהם סתם אומרים איך מישו ממש רוצה להגיע לאמונה ומתארים איך הוא עושה את זה.. אני מקווה שהבנת כי אפילו אני בקושי הבנתי מה אני רוצה להגיד?.
זאת דעתי אבל לפחות...

על מישהו הזוי לחלוטין ../images/Emo9.gif

סתם, מדובר לדעתי על מישהו משוגע קצת, שהוא בדרך לאנשהו... אבנים, רוח, אולי כמו שלימון אמרה הוא בדרך למצוא את עצמו, את האמונה שלו, ושהו מדבר עם אלוהים אז הוא מתפלל... מה שבטוח- מי ששר את זה (אברהם?), לא זוכר, עושה את זה ממש מצחיק!

La Vicomtesse

New member
אף פעם לא הייתי חזקה בספרות../images/Emo54.gif

אבל אני תמיד יכולה לשער...... אם אתה יוצא מנקודת הנחה שהדובר של השיר עובר במהלך כל האלבום בעצם תהליך של התפכחות רוחנית-נפשית, אז בשיר "אין סופי" הוא נמצא רק בתחילת דרכו. אולי בשלב הראשוני של המסע, כאשר הוא עצמו עוד לא חווה את ההארה, הוא מסתכל על אדם שכן חווה אותה, אדם המחובר לעצמו ולאלוהיו, ולדובר זה נראה מוזר, כאילו אותו אדם הוא בגדר מטורף. אמ...אבל זאת רק אני!

sHotZy M

New member
../images/Emo45.gifאני מסכימה עם מאיה ולימון...

פשוט הוצאתם לי את המילים מהפה.... כתבתם את זה בצורה מושלמת!

La Vicomtesse

New member
תראי....תשמעי....../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

שלמות זה עצם הוויתי!
וגם צניעות

למעלה