משמעות מספר 11

blackcat2

New member
משמעות מספר 11 ../images/Emo39.gif

שלום לך
אני מבינה כי לשם פרטי המסתכם ב- 11 יש משמעות ייחודית. הייתי מבקשת לדעת מהי? האם מספר 11 משמעותי בשילוב השם הפרטי והמשפחה או רק בשם הפרטי? תודה

משמעות

המספר 11 מעלה את תכונותיו של מ"ס 2,האדם הוא סופר דיפלומט,עושה שלום ורודף שלום,טיפוס מגנטי,בעל אידיאלים וחזון,לא הכל מוכנים למאמץ הכולל הזה,והם מעדיפים להתנהג על פי האנרגיות של מ"ס 2 עליהם ללמוד צניעות ופשטות ולא להניח לאחרים לנצל את כוחם.

הילה

המספרים הדו ספרתיים קשורים לצידם הרוחני של החיים (קארמה). לאדם שמספרו 32 יש את אותו כשרון העל טבעי לסחוף את ההמונים,כמו למי שמספרו 14,הוא מקבל את העזרה מבעלי המשרות הרמות כמו מי שמספרו 23, הוסיפי כל זאת חיכולת הטבעית שלהם להקסים אחרים בעזרת דיבור מגנטי,ומכאן מובן מדוע המספר 32 ידוע "כויבראציה של הפוליטיקאי" התחומים המורכבים של הפרסום,הכתיבה,ההוצאה לאור,רדיו וטלויזיה הם כספר פתוח בעיני אדם שמספרו 32. המספר 33. למספר זה אין משמעות משל עצמו,אך הוא נושא את אותה ויברציה כמו מספר 24, אך בגלל שהמספר 3 מופיע פעמיים,מידת המקוריות והיצירתיות, וההבטחה להצלחה כלכלית מודגשים ומוגברים,הם זוכים להצלחה בכל הקשור בשותפויות מכל סוג שהוא עם בני המין השני. המספר 14=תנועה..אתגר תקשורת מגנטית עם הציבור באמצעות כתיבה,הוצאה לאור,וכל התחומים הקרובים לאמצעי התקשורת קשורים למספר 14. חן חן על שאלותייך

אממ... נשמע מעניין.... רק עוד משהו.

אבל נגיד יש גם 14 בשם משפחה ובפרטי ובאותיות האהוי... ויש עוד איזה איזור אחד שיש 14 נראה לי מספר רושם אולי...? נגיד... מה זה אומר...?

blackcat2

New member
ועכשיו לענין ממוקד יותר בנוגע ל- 11

שוב שלום לאור התכונות שמנית, האם אתה סבור שאדם ששמו הפרטי מסתכם ב- 11 חייב להיות דמות ציבורית או בעלת השפעה ציבורית או שמא אדם כזה יכול להיות אדם מן השורה שהשפעתו תיתכן במסגרת חייו הפרטיים והחברתיים.

מספר 11 שם פרטי

מספר זה נחשב לויבראציה חזקה,לאנשים שמספר זה חזק אצלהם יש תובנה רוחנית,הם אידיאליסטיים וכעלי חזון,הם מקדימים את בני דורם,ולכן אינם תמיד מקובלים או מובנים על-ידם, הם רגישים לכוחות גבוהים יותר,נפשותיהם מתקדמות,בעלות המצאה,אינטואיטיביות,הם מחפשים את האמת ללא הרף,ולכן מתקדמים ולא שמרניים באמונותיהם,הם קובעים את מערכת חוקיהם בעצמם,וצריכים ללכת בדרכם-שלהם בחיים.

למעלה