משמעות מזל הירח

Double Oxygen

New member
משמעות מזל הירח

ערב טוב ליאיר ולכולם,
אני מעוניינת קצת להרחיב את הידע שלי בנוגע למשמעות הירח במפה הנטאלית.
על פי ההבנתי הירח מסמל את המוכר,את מה שנתחבר אליו,את הרגש ואת כל העולם הפנימי שלנו.
השאלה שלי היא אם הירח נמצא במזל מסוים והשמש במזל אחר זה אומר שיותר נהיה מחוברים למזל הירח מבחינת דרך הבעת הרגשות,סוג האנשים שנרצה להתחבר אליהם ועוד?

Jenya310

New member
מצטרף לשאלה שלך

אני מצטרף לשאלה שלך
וגם אני מוסיף שאלה קטנה:מה מסמל האופק?

אז ככה, דאבל

השמש היא מקור האנרגיה. הירח משקף היכן שאנחנו חווים את האנרגיה של השמש, מכיון שלירח אין מקור אנרגיה משלו ולכן הוא משקף את אור השמש, כמו בשמים. הירח מראה היכן אנחנו פוגשים ביומיום את האנרגיה הזו, וכמו כן הוא מסמל את דמות האם והרגשות הנלווים אליה. בגדול הירח קשור גם לדרך הראייה שלנו את העולם מכיון שהוא גם מסמל עינים. בגדול, הדיאלוג בין הירח לשמש קשור לדיאלוג בין האב והאם במפת הלידה שלנו, על כל המורכבויות שלו.

Jenya310

New member
תשובה לא מובנת יאיר, כנס

אז אתה אומר שירח הוא משקף את דמות האם ושמש את האב, אבל לא ענית על השאלה של "מה מסמל המזל של השממש ומה של הירח"?

כאילו לא ענית בפירוט, זה שאני ידע שירח מסמל את האם ושמש את האב עדיין אני לא יבין איזה התנהגויות יהיו לי בגלל המזל של הירח ואיזה בגלל המזל של השמש.

אני מתכוון למשל שתגידי לי ה מסמל ירח, איזו צורת התנהגות, אם הוא מסמל את ההתנהגות הריגשית אז אני ידע שההתנהגות הריגשית שלי כולה נובעת מהמזל ירח שלי או כמעט כולה.

ועוד שאלה, יש אתה אתר הזה שעושה מפות אסטרולוגיה חינם, הינה הוא:http://personal.alternativli.co.il/free/index.html

עשיתי שם מפה וזה לא כתב לי בכלל אופק שם רק ירח ושמש, למה?

תוכל להכניס שם את הפרטים שאני יתן לך במפה ולהסביר לי אותה? לפניי זה תגיד אם זה אתר אמין וכדאי בכלל לעשת בו את המפה שלי.

ז'ניה אתה מתחיל להביא תועלת.שים לב,הקו המאוזן

מצד שמאל במפה עובר במזל האופק.

תודה על הקישור שהבאת לנו.
עשה טובה, שב חצי שעה בספריה וקרא קצת.
יום טוב

ממש לא

תקשיב, בפעם השניה: ללמוד אסטרולוגיה לוקח כמה שנים. קח ספר, תקרא ותלמד: לא יעבירו לך כאן קורס אסטרולוגיה, ולכן אין לך מה להציף כאן בשאלות: תשקיע ותלמד כמו כולנו כאן! די, יש גבול:

הלינק הזה הוא בדיחה והמפה היא קשקוש כללי

כל מטרת המפה היא שאנשים יתקשרו לשירות הטלפוני שלהם שלוקח 9.99 שקלים לדקה ויוציאו כסף, ולכן הם לא נותנים את הפרטים הכי חשובים, כמו האופק למשל, וכמו הבתים. מה כן? רק מיקום כללי של הפלטנות, וגם הניתוח די על הפנים, למען האמת..

בכלל, לטעמי המקצועי לא הייתי מקשר בכלל את האתר הזה לאיכות. הכל חפיפי בתחום שלי שם, לצערי.

neophile

New member
הירח מסמל את המיינד

המזל שהירח נמצא בו יאפיין את התגובות שלנו , את ההרגלים שלנו.
קורה משהו - אומרים לנו משהו , משהו קורה מול עינינו - מה תהיה התגובה הראשונית שלנו (ברמה פנימית) .

הירח לא בהכרח קשור להבעת הרגשות , אלה לצורה שבה אנחנו מגיבים לארועים חיצוניים , עדיף לומר אינסטינקטים מאשר רגשות .

אם הוא יהיה במזל מיימי אז תהיה תגובה רגשית ראשונית להבנתי .

לגבי אנשים שנרצה להתחבר אליהם זה מורכב כי כל אדם בפני עצמו הוא מורכב ועוד לפני אנשים אחרים יש את החלקים השונים בתוכנו שאנחנו מתחברים אליהם יותר או פחות .

Jenya310

New member
כנס גבר

אז הירח מאפיין רק את מה שחושבים או שתמחשבה ובעקבותהמחשבה גם באה הפעולה?
כתבת "יאפיין תתגובות שלנו, תהרגלים שלנו, אם אומרים לנו משו, משהו קורה מול עינינו, מה תהייה התגבה הראשונית ברמה פנימית"

מה הכוונה "ברמה פנימית"??

הבנאדם שהוא מזל אריה בירח אז גיב כמו שכתוב בתיאור ירח של האריה שהוא מתנהג, ככה זה הרי נכון?
יענו בנאדם שהירח שלו באריה (שזה אני) התכונות שכתובות הם "דומיננטיות, מנהיגות, מוחצנות ריגשית"
אז ככה גם אני יגיב במנהיגות, במוחצנות ובדומיננטיות ולא כמו איזה אחד לא דומיננטי, נכון?

ובקשר לתגובה ריגשית אז מזל אריה בירח הוא גם מוחצן מאד מבחינת רגשות, אז מי שהוא אריה בירח שלו הוא יגיב כן ברגש לדברים כתגובה ראשונה שלו.

neophile

New member
מיקום הירח מאפיין את אופי התגובה

כמובן שגם צריך להתייחס לבית ולא רק למזל למשל במקרה של ירח באריה הוא נמצא ביחס של בית 2 לסרטן מה שידגיש את התגובה המילולית ומבחינת המיקום במזל תהיה תגובה ראשונית תנועתית , דרמטית שתופסת את תשומת הלב .

הדיבור יהיה מאוד מודגש.
כמו כן בגלל שזה הירח שבאריה ולא השמש אז אתה לא זה שתמשוך את תשומת הלב אליך בהכרח אבל אתה כן יכול למשוך תשומת לב בדיבור שלך לנושאי משחק , לדבר על שחקנים ,מוזיקאים סלבריטאים, פוליטיקה וכו'(כל מי שמופיע ונמצא במרכז תשומת הלב) ואתה בהחלט רוצה לספח את עצמך לעולם הזה בצורה כלשהיא .

"לא תמשוך ת"ל"?מה אתה אומר???כולנו פה מרקדים

סביבו ונזעקים לכל שריקה שלו...(צחוק מתגלגל)

HollywoodNews

New member
לדעתי ירח גם משקף לאחרים את מה שהם

או את התת מודע שלהם וכו'.. (בעל הירח משקף למי שמולו) אם הירח של מישהו בסרטן זה השיקוף הכי צלול, אם הירח באריה הוא יכול לחבר את האנשים לאגו שלהם ולכבוד העצמי.. (זאת רק השערה לא מגובשת).

Y. Welis

New member
חבל - הטרול מהתל בכם. נהנה מתשומת הלב. זו כל

מטרתו. לא מענין אותו שום דבר אחר.

למעלה