משמעות ככה.

קiבי אא

New member
משמעות ככה.

ככה לידיעתכם הרבה פעמים הוא כן תשובה, עדיין לא ברור לי מי הגאון שהתחיל עם המשפט הזה "ככה זה לא תשובה" פירוט. אז זהו זה שככה לפעמים זה כן תשובה לפעמים אנחנו נדרשים לקבל את הדברים כמו שהם מבלי לנסות להבין. אבל איך? הניסיונות להבנה איך זה קרה ? למה קרה גורם לנו ביזבוז זמן ודיכאון מאבק פנימי של דיון מיותר לחלוטין. דוגמא. למה בעל חי רק נולד וכבר הוא יודע איפה הוא יכול לאכול? התשובה ככה. אני מאמין שיהיו חוקרים שיתנו הסברים. אבל אחרי הכל ההסבר הוא ככה. נכון שלמה? יש תפקיד חשוב מאוד בחיים שלנו. הרבה דברים התגלו בזכות הלמה. מצד שני הרבה אנשים איבדו חיים שלמים בגלל שהיו תקועים בלמה. תפקידנו בחיים לדעת מתי לקבל תככה ולאמץ אותו חזק חזק חזק. לסיכום ככה זה כן תשובה בחלק מהדברים, פשוט לקבל את הדברים כמו שהם מבלי לנסות להבין. עם כל האגו שלנו בסוף אנו בני אדם שלא יודעים מה היה איתנו לפני שהגענו ולא יודעים לאן נלך מפה. אנו רק משחקים במסדרון[בין הלידה למוות] כמו ילדים בהפסקה. רבי יעקב אומר העולם הזה דומה לפרוזדור בפני העולם הבא התקן עצמך בפרוזדור כדי שתיכנס לטרקלין. אז קדימה תפסיקו לחפור במחשבות תזרמו.

אהבתי תקטע

של הבעלי חיים. אני זוכרת כלבלב ממש בין כמה שעות מנסה להגיע לדד ללא GPS. נפלאות הבריאה.

../images/Emo45.gif

שונאת חפירות. (למאותגרים : ע"ע תגובתה של היפה
)

למעלה