משמעות השם שלכם

soofgania

New member
משמעות השם שלכם

אתמול שלחתי את הקישור לאחת הקומונות וקיבלתי תגובת תודה נלהבת מגבר בן 45 שלא ידע עד כה מה משמעות שמו
אני מקווה שיש לכם מושג כלשהי לגבי משמעות שמכם וזה בא כדי להוסיף

פיט ריה

New member
קבלו משמעות אימשיכפרה עלייייייי../images/Emo3.gif

משמעות השם אודליה הסבר: השם אודליה הוא שם מחודש ואין לו סמך במקורות. עם זאת יש בו משמעות פשוטה וגלויה של מידת הכרת הטוב בכלל ובפרט בנטייה רוחנית להודות לה’. אפשר ללמוד מכאן לאפיון חיובי של בעלי השם מתכונות של פשטות גלויה ועד הדגשת המידה הטובה של הכרת תודה לכל.

אופיך החיובי?? את מרשה לי להיגעל ??

איפה את מוצאת חיובי בעצמך??? טוב נו...חוץ מניקיון ובישול???? פחחח... שחיפי??? ללא ספק את נוצרת ונועדת לשרת לספק ולמשמש את הקהילה.....אחרת אני לא מוצא משו חיובי בך או בקושילידודה שלך..... שהשמש עולה...לה לה לה היא עולה....בגלללה.... חיובי??? חחחח הצחקתני!!! איזה חיוב יכול להיות במרוקאית אהה????????????.. בחיים...הכל עובר....החיים חולפים מהר....בחיים.. שהשמש עולה....לה לה לה.... מרוקאית...פחחחח חיובית.....חחחח... שחיפי?? אטפו עליך ברבים אמרתי כבר????? שהשמש עולה....להלהלה טפו על שחף....להלהלהללההההה פיטריה פיטריה...אותך קניתי יד שניה.... מעל פיסגת הר הצופים להלהלהלהלהלהלהל שחיפי...חחחח...חיובית.... חחחחחחחחחחחחחחחח הצחקתני עד לדמעות!!! להלהלהלהלהל היא עולה בגללה...... מעניין מה החופף שלי....שהשמש עולה....חושב על החיוביות שיש בך...... לה לה לה היא עולה בגלללה.... סעמק עמיר פרץ!!! מי זה עמיר פרץ אהה??? עוד אחד חיובי מהעידה שלך אהה יא זבל???????????? אטפו עליך ועל עמיר פרץ קפיש???????? שהשמש....עולה....אה אה אה היא עולה....אטפוו עליך....

soofgania

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

זה אומר שגם את לא ידעת את פירוש שמך?

למעלה