משמעות המספרים 666

• פותח הנושא glare
  • פורסם בתאריך

glare

New member
משמעות המספרים 666

אני בחור בן 33 עם בעיות קשות בנישואין. מאז שהחלו הבעיות כל היום צצים לי בכל הזדמנות צירופי המספרים 666.לדוגמא: מספרי רכבים שעל לוחית הזיהוי הצירוף 666, קשרתי אופניים לעמוד ומספר העמוד היה 666 ואלו רק דוגמאות אחדות. רציתי לדעת אם יש משמעות למספרים שחוזרים ומופעים אצלי בכל הזדמנות. זקוק לעזרה מיידית. תודה.

glare

New member
מה הכוונה עסק עם השטן?

יש למישהו תשובה מפורטת? האם יש קשר לבעיות בנישואין כפי שכתבתי בהודעה. אני אוסיף ואומר שאני כרגע בתהליכי גירושים מאשתי. אנחנו לא חיים באותה דירה, והיא ממררת לי את החיים ולמשפחה שלי. שוב תודה. אשמח לעזרה ולתשובה מפורטת.

IBP1

New member
אגב מה לך "ולגברת חתלתולה" ????

החתימה שלך .....

צירופי מספרים

זה קורה להרבה אנשים בזמן האחרון, כשמופיעים צרופי מספרים מכל מני מקומות לא מפויים כמו בספרות בשעון או במקומות אחרים כמו 11:11 או 22:22 או מספרים אחרים. יש כאן סוג של מסר- "שים לב, קורה כאן משהו, נפתח חלון הזדמנויות". רק אל תתיחס לאמונות תפלות שקשורות לצירוף של 666.

IBP1

New member
אש הפעם ליכלכת !

למה לא יכולה להיות מקריות כזאת שאדם יפגוש ימצא מספר אחר. מקריות אפשר למצוא בכל דבר לדוגמא השעה 12:34 ואו 23:45 . אני חושב שיותר מדי מיחסים משמעות ,אבל להתרחש תסכים עימי זה עלול להתרחש.

כי המספרים חוזרים על עצמם

11:11 הוא ארבע פעמים 1, או 666 הם 3 פעמים 6, ויש לזה משמעות רבה יותר מסתם רצף אקראי של מספרים- גם ויזואלית הם בולטים יותר לעין, מושכים תשומת לב. ולמה לכלכתי?

IBP1

New member
מתן מהצצה קטנה בגוגל ניתן לראות שכן

יש לך מקור מוסמך שלא ?

killu15

New member
למיטב ידיעתי

666 זהו *כבר* לא מספר השטן אני חושבת שבסביבות החופש הגדול האחרון יצאה ידיעה מרעישה שבעצם מספר השטן הוא 616... לא יודעת עד כמה זה נכון או לא

IBP1

New member
לפי מה שזכור לי ......

ה"666" הוא בעצם ביטוי מתמטי כרמז ל"חי" ,מעין משקל כנגדו . 6+6+6 . האמת שלפי דעתי לשטן יש הרבה שמות ,אז עוד אחד לא ישנה לו הרבה.

talitali102

New member
בספר צופן דה וינצי מוסבר מה הקטע

של המס 666.וזה לא של השטן .יותר מאוחר אגש לחפש .ומוסבר שם היטב.אז זהו היגיע הזמן לרדת מהקטע של השטן .זה חרטה ברטה.

למעלה