משמעות החיים שלי

אינני חושב שכך עובד פורום

יובל שלום, שוב אומר - לא מדובר בפרסומת. "הסתובבתי" בפורום וראיתי ידיעה שרציתי להתיחס אליה - הלא בשביל זה קיים פורום, לא? אני חושב שתהיה בעיה לפורום, אם על ידיעה כמו שפירסמתי צריך לעבור דרך מנהל הפורום. בכל אופן, כוונותיי היו והינם טובות, מצטער אם חרגתי במשהו... יאיר

zoharor1

New member
מה שאתה מתאר זה נסיגה פנימית אל מימ

מימד של אחיזה בהתגלות קרא בקישור של הספר הזה הזמנה לשינוי זה יעשה לך מהפך מסויים בחיפוש אחר ההארה הארה = הישג? סאטורי זה מצב זה לא הישג כדאי להעמיק בנושא בהארה אמיתי ת חוזרים לעולם כאילו כלום לא קרה חוץ מידיעה עצמית ויש שקט

biguy2

New member
זהירות!! מודעת מכירות!! - כנסו

מדוע כל חוזר בתשובה מתייחס אל מי שמתעסק בזן כאל אדם רפה שכל שעובר משבר זהות ובקרוביימצא את האור? סוג של שחצנות? יהירות? "אני יודע יותר טוב?" מה זה?

darmha

New member
אדם יקר../images/Emo6.gif

יש לתת לגיטמיות לכל דרך. העובדה שאתה בחרת בדרך מוסימת אינה הופכת את הדרך של האחר לפחות טובה. האם יש חוסר נימוס להגיע לאתר שעוסק בדרך מסוימת ולהציע דרך אחרת? יכול להיות. יכול להיות גם שאדם שחווה חוויה טובה או מתקנת לגבי עצמו ירצה לשתף אחרים בטוב הזה. זאת בדרך כלל פאזה חולפת בכל תהליך התפתחות. אולם בתוך הרצון לשכנע אחר ללכת בדרכך טמון זרע של טוב. בהמשך הזרע הזה מבשיל למשהו רחב יותר מדרך זו או אחרת. את הרצון הרחב הזה אנו מכנים זאת "לעזור לכל הברואים". יחד עם זאת, העולם מלא דרכים. והנקודה החשובה היא למצוא את הדרך שלך וללכת בה עד הגיעך אל המקור. במקור, כל הדרכים מתמזגות לאחד, לפני שמות או הגדרות או אבחנות כאלו ואחרות. אמרה ידועה: "לאמת לא אכפת איך הגעת אליה" זן מאסטר סונג סאן אומר: "ההכרה שלפני המחשבות וההגדרות" בברכה, יובל

zoharor1

New member
מי שהוא זניסת לא כותב זהירות - זו

מילה של אנשים מערבים חחחחחחחחח אתה קצת סותר את עצמך בכל זאת כדאי לקורא לך את הספר

אושר זה חלק קטן מהסקאלה

של החוויה. אם זה הדבר היחיד שאתה רוצה לחוות.. הינך מפספס חיים. אומנם הוא זמין לך בכל עת שתרצה.

למעלה