משמעות האותיות

shamon51

New member
משמעות האותיות

לפני מספר מסרים היה מי שטען שאותיות מסוימות קשורות לאני (א ?) לאבא (ל ?) ולאמא (נ ?) קודם כל אשמח לשמוע יותר ממי שיודע (מבית מדרשו של איילון?). העובדה שאין אותיות כאלה באנגלית וברוסית לא ממש מפריעה כי באנגלית למשל האות I מספרת על ה"אני" לא?

לא נכון!

לפי התיאוריות הללו, לא האות i מבטאת את האני, אלא המלה I (שפירושה אני),וההבדל הוא גדול. לא מדובר כאן באות שרירותית אלא במלה "אני", שנכתבת כאות גדולה, והרבה פעמים הכותב מבטא בכתיבתה את מה שהיא מייצגת. מכאן ועד ליחוס שרירותי של תחומים לאותיות בודדות, הדרך ארוכה. גם הנסיון לייחס לללמד את האבא ולנון את האמא, אינו במקור התייחסות לאותיות אלא לאיזורים. על פי תיאוריה זו האיזור העליון מייצג את האבא ואת ערכיו והאיזור התחתון את האמא וערכיה (על פי פולבר). היישום כאן דוגמטי משהו, אבל מכאן ועד פרשנות אותיות גרידא הדרך ארוכה. האם לא מיצינו את הנושא עד תום?

PreDirector

New member
../images/Emo70.gifאפילו יותר מזה

בוא נגיד יש "ז" בין האותיות "ל" ל "נ" ,אז לפי איכות האות "ז" אתה יכול לשפוט את המתרחש בבית. דוגמה: לחץ חזק בתחתית האות "ז" יסמל דומיננטיות האב ופוריות רבה במשפחה(מתנחל או פועל בנמל?). לחץ חזק עם רוחב ראשוני לכיוון האות "נ" בחלק העליון של האות "ז" יסמל את שלטון האם על האב המסכן + תירוצי "לא היום ,כואב לי הראש" או "יש לי מחר תור לגניקולוג"(פולני או סתם חבר-כנסת?) כל זה ישפיע כמובן על כיוון ה"א"(אני) ועל האות "ח"(אחותי) ואפילו על האות "ר"(רקסי הכלב) שבת שלום ומגניב לכולם

PreDirector

New member
קריאה למומחים !!!

יש שאומרים שלולאה תחתית של האות ל בלחץ חזק מעידה על אלימות מצד האב(לפי אילון בן-יוסוף). אני קורא לכל הגרפולוגים להעלות פה כתבים של ילדים מוכים או אנשים שסבלו מאלימות ע"י אביהם. אני מת לדעת אם הדבר בר-ביסוס או מופרח מחמת הדימיון המיסטי. תנו דעתכם בבקשה!

אני שמתי לב שכאני מגביר את הלחץ

בלולאה של ה ל' אני נהיה אלים בעיקר כלפי עצמי. כמו להרבה פרשנויות בספרו גם לגבי זו אין לי שום מושג אם זה מתקיים במציאות ומה ההיגיון שמאחורי הקביעה. הניסוח מספיק טאקטי?

shamon51

New member
למה אתה מתכוון ?

סאדו ? מאזו ? אונות ? אוננות ? אין-אונות ? 69 עצמי? 11 אחורי ?

אולי נעסוק בנושאים קצת יותר רציניים

למשל: כל אחד יסרוק את שאריות הקפה ששתה, ונבדוק על פי זה האם אמא מרביץ לאמא, או לחילופין, אמא מרביצה לאבא.

shamon51

New member
יותר ברצינות

למשל האות "ה" שיש קשת קטנה בתוך קשת גדולה ויש האומרים שזה מסמל את היחס בין האדם לאם או בין האדם לבית. שימו לב = זה לא בגלל שזאת האות "ה" אלא בגלל הציור שמציירים ! או "ג"/"ז" שמציירים בעצם מגל/חרב שתקועה באדמה

גם על זה אני חולק, לדעתי אין צורך

בשאריות קפה לצורך הבחינה הנ"ל, היות ש: נ' זה "אמא" הרי נ' חודרת בפראות לתוך נ' שבסמיכות אליה תשקף אלימות מילולית ( שיפוד ) או ממש מלחמת כריות ( גדם מעובה ) נגד השכנה. במדה שה נ' השמאלית שקועה יותר זו אלימות מתגרה כלפי השכנה שלמטה, במדה שה נ' מטפסת - אותו דבר לשכנה למעלה. לגבי אמא מרביצה לאבא ולהיפך, חייבים לחפש זיקה ישירה בין נ' ל: ל' - נ' מזנקת לראש ל' יכולה לשקף שאיפה להיות ראש ממשלה ובדרך להוריד כמה כאפות לבעל שחוסם אותה. ל' שיורד למטה יכול לשקף פטרונות אבהית שבעתות לחץ מתחלפת בזבטות ובעיטות. מקווה שעזרתי.

למעלה