הפוך עם ראש כפול
New member
משמיעה קול..... ../images/Emo124.gif כן, נעלמתי קצת. אני פשוט על הפנים שזה זוועה. עייפה כל היום, רגע בחילה ורגע רעב, ויש לי גם כאבי בטן ביומיים האחרונים שמאוד מלחיצים אותי. בין כל זה מכרנו אתמול את הדירה שלנו סוף סוף, אני נקברת תחת הר של עבודה, הלחצים היומיומיים נוראיים בזמן האחרון (גן לילד לשנה הבאה שעוד לא מצאתי, כל ענייני הבית החדש שלוחצים כל הזמן) ובין כל אלו אני פשוט לא מספיקה להיכנס לכאן. מקווה שהכול ישתפר בימים הקרובים (או לפחות התחושה הפיזית) ואצליח לחזור לכאן בשיא הכוח (או לפחות במינימום הכוח שיש לי כרגע...../images/Emo6.gif) ועכשיו כשגמרתי להתלונן סוף סוף, אתפנה לומר ש: א. לילית - את מהממת! ב. אור - תתחדשי על האדום, מקווה שעוד אספיק לקחת חלק בחגיגה ג. מאיה - תתחדשי על הכינוי (עד שקלטתי שזו את... אני ממש איטית בשבועיים האחרונים) ד. ברוכות הבאות כל החדשות ../images/Emo24.gif ה. שאלה - האם הגיוני שעליתי חצי קילו בשבועיים היריון או שמא החרדות שלי משמינות אותי?... ../images/Emo6.gif (משקל לא דיגיטלי ולא של טיפת חלב, כך שאמינותו בהחלט מוטלת בספק, אבל עדיין...) אוהבת את כולכן ומתגעגעת אבל לא מחזיקה מעמד...... לילה טוב ../images/Emo199.gif