משמורת

נעם34

New member
למה גמילה?

אתה מוכר כאלכוהוליסט? יש לך עבר כזה? אתה רשום באיזשהו מקום ככזה? אם כן היא בהחלט צודקת בן אדם שחי בתוך בקבוק - הוא לא בדיוק אידיאלי לגידול ילדים. אם לא מאיפה היא הביאה את זה? איפה עורכת הדין שלך שתשאל את השאלה הזו? היא לא יכולה לדרוש משהו בלי איזה משהו להתבסס עליו. ובדיוק בשביל זה מסוגלות הורית זה יופי בשבילך אם העו"ד שלך טובה היא תדע להפנות אותך לפסיכולוג קליני לעשות אצלו אבחון ולבקש (לפני האבחון) מבית המשפט שיכיר בו כמומחה . עברת את האיבחון - סבבה מאחר והשופט קיבל את הפסיכולוג כמומחה הוא יקבל גם את חוות דעתו. לא עברת - אין הרבה מה לעשות פה למרות שתמיד אפשר לערער לערכאה יותר גבוהה.

למי שראה האלופה

אים שניכם אלכוהוליסטים ברמות ( לא כוסית פה ושם ) זה דבר אחד אם אתם לא תוכלו לעשות בדיקת דם אבל אם שניכם אלכוהוליסטים איך תעשו שיחלוף ( החלפות דם )

בהנחה שאתה לא חובב הטיפה המרה,

הייתי מציעה לך ללכת עם תוכנית הרווחה (לפחות זו המוצהרת) לתת לך משמורת על הילד בהדרגה. אבל תתעקש שההדרגה הזו תהיה מהירה, למה הכוונה? שבוע ראשון, אתה רואה את הילד פעמיים במרכז קשר; שבוע שני- פעם במרכז קשר ופעם בגינה, בחוץ אפילו אם פקידת הסעד מסתובבת בקרבתכם; שבוע שלישי - פעם בחוץ עם פקידת הסעד ושעה-שעתיים אצלך בבית; שבועות רביעי וחמישי - פעמיים בשבוע אצלך בבית או בסביבתך שלך לזמן יותר ארוך נניח 4 שעות; שבוע שביעי - פעם אחר הצוהוריים אצלך ופעם אחר הצוהריים עם לינה עד למוחורת; שבוע שמיני - פעמיים לינה באמצע שבוע; שבוע תשיעי - סופשבוע. בנקודה זו אינני שוללת שייכנס בעל מקצוע ויחווה דעה על הקשר שלך עם הילד. אני מקווה שדעתו תהיה חיובית ובא לציון גואל. אבל... פקידות הסעד ינסו להאריך את ההדרגתיות הזו, למתוח את הזמן עד שתישבר. זה כמו משחק כיפוף ידיים. תתפלל שאתה תהיה הצד החזק. בהנחה שיש לך היסטוריה עם אלכוהול, תשתמש באותה שיטה אבל איטית יותר. שמור על קשר עם הבן בכל מקרה. חשוב לשמור על קשר ולא משנה מה משך המפגשים או היכן, העיקר שתראו זה את זה, תדברו, תתחבקו, תרגישו. במהלך הזמן הזה תיכנס לגמילה וכתרגיש חזק מספיק תיכנס לשלבי התוכנית שפירטתי לעיל.

יסמין170

New member
משמורת

אני רואה את הילד שלוש פעמים בשבוע ביום ראושן ושלישי אני לוקח אותו לחוג כדורגל וביום שני אני נפגש איתו במרכז קשר ברווחה, שבוע הבא אישרו לי לקחת אותו ליום כיף עם אישתו והבן שלה משעה שתיים בצהריים עד שמונה ברעב, לבוא אליי הבית הם עדיין לא מוכנים , לגבי האלכוהול אין לי בעיה ללכת לאיבחון אבל פקידת הסעד רוצה שאני יכנס לטיפול על סמך היא רוצה את זה, העורכת דין שלי אמרה שאני ילך לאבחון ואחרי שהיא תקבל את האישור היא תראה כבר מה לעשות, אבל אנילא מבין דבר אחד גרושתי היא זו שהתעללה בו ומאשרים לה שהוא ישן אצלה פעם בשבוע ובכל החגים הוא היה אצלה אני ממש לא מבין את ההיגיון שלהם, אני יודע שהפקידת סעד עושה הכל בשביל שהוא ילך לפנימיה היא רצתה שהשופט יכריז עליו כעל נזקק אבל אני לא הסכמתי , ב 10/12/09 יש עוד דיון נראה מה יהיה , אני לא מתכוון להישבר אני ילחם הפעם בכל כוחי הם מההתחלה עשו טעות שלא חיפשו אותי לפני שלקחו אותו למשפחת קלט , אני מגדלת את הילד של אישתי אני עובד כעצמאי אם הייתי אלכוהוליסט לא הייתי ממצליח לעשות את כל הדברים האלה ואישתי בטוח לא הייתה נשארת איתי אם הייתי אלכוהוליסט היא אישה עם ראש על הכתפיים עובדת כסייעת לרופא שיניים,כל זה הרווחה יודעים אבל הם עושים הכל קשה

לפחות יש קשר עם הילד

דבר ראשון, אל תנסה למצוא צדק במערכת. אחרי שהפנמת את הכלל הראשון, לך עם הרווחה כפי שאמרה לך עורכת הדין. תעשה איבחון ולאחר האיבחון תתנגד לטיפול שאולי גם יתייתר לפי תוצאות האיבחון. הדבר החשוב הוא להתייעץ עם אנשים בעלי ניסיון, מה ישאלו אותך באיבחון וכיצד כדאי להגיב. תכין שיעורי בית מראש ותגיע מוכן. אני שמחה שאתה רואה את הילד. זו התחלה טובה. שמור עליה. תמשיך לבקש גם לינה.

מיכל הלוי אתרואה כמה אני צודק

צר לי על הזוג אבל אם אניאיש רווחה שקורא שורות אלו אני קורה לכלוך אלכוהוליסט ואהוא מאשים את גרושתו בהתעללות בילד אז אם זה הסיפור שלהם צר לי אבל אם זה מה שהאב אומר גם לפקידת הסעד והיא ( גרושתו ) ו\אומרת עליו אומרת אלכוהוליסט אז אני חושב שילך לאבחון בדיקת דם ושתן אבל צר לי אני חושש לגורל הילד שכן אלכוהליסט ואם מתעללת למי לתת משמורת לדעתי אולי למשפחות המורחבות או או חלילה יתומי רווחה

מוזר ? צפוי ונוטהל רגיל ברווחה.

עד כמה שזה עצוב ברווחה מעדיפים מרכז חירום על פני לבדוק בכלל אם יש אבא כשיר..... עצוב עד כמה שזה מגוחך.

למעלה