משמורת

יסמין170

New member
משמורת

ילד שהוצא בצו חירום ע"י הרווחה מאימו ונלקח למשפט קלט , שאלתי היא האם האבא יכול לקבל את המשמורת ?

נעם34

New member
אם האבא מסוגל ומתפקד

בהחלט כן מוזר שהוא הועבר למשפחת קלט ולא לאבא בהנחה שהוא עם מסוגלות לגדל את הילד.

יסמין170

New member
משמורת

מסוגל ועוד איך הוא נשוי בשנית ומגדל את הילד של האשה ומתפקד כראוי ועובד כעצמאי והוא נלקח למשפחת קלט בטענה שלא הצליחו להשיג אותו

נעם34

New member
אם הוא לא רוצה את הילד

אי אפשר להכריח אותו לקחת אותו ליבי על הילד המסכן.

יסמין170

New member
משמורת

מי לא רוצה את הילד האבא נלחם בשניים להשיג משמורת אמרתי שהרווחה אמרו שלא מצאו את האבא ובגלל זה העבירו את היילד למשפחת קלט האבא מאוד מאוד רוצה אותו

נעם34

New member
אז הוא כנראה גם יקבל

לא משאירים ילד במשפחת קלט אם יש הורה שמסוגל ורוצה לטפל עכשיו שהוא כבר "נמצא" מן הסתם יערך דיון בבמ"ש (הרי הילד הוצא עם צו) ויעבור לרשות האב.- אני לא ממש מתמצאת בפרוצדורה הזו אבל היא לא אמורה להיות ארוכה.

יסמין170

New member
משמורת

זה כבר עניין של 5 חודש ועכשיו מבקשים מהאבא לעבור מסוגלות הורית למרות ידיעתם שהוא מגדל את הבן של אישתו השניה והשאלה שלי האים הוא יכול לבקש לעשות מסוגלות הורית חיצונית ולא דרך הרווחה שלפי מה שנראה כרגע הם מנסים להעביר את היילד למשפחה אומנת קבועה

נעם34

New member
זה שהוא מגדל ילד של אישה אחרת

לא הופך אותו לבעל מסוגלות הורית. יש הורים מופרעים מאוד שילדיהם נלקחו מהם (ובצדק רב ) ואני מכירה כאלה באופן אישי והם מגדלים ילדים של אחרים בגלל זוגיות שניה. הם לא נהיים הורים ראויים בגלל שהם מגדלים ילדים של אחרים הרבה פעמים הם מתעללים ופוגעים בילדים האלה לא פחות מאלה שנולדו אצלם. מסוגלות הורית זה עניין יקר - אפשר לעשות את זה פרטי אבל המומחה חייב להיות מוכר ע"י בית המשפט כדי שהם יסכימו לקבל את חוות דעתו. ופה לפי דעתי האבא חייב עו"ד ויעוץ משפטי מקצועי ולא פורום אינטרנטי.

יסמין170

New member
משמורת

אני רוצה לציין שהילד לא נלקח מהאבא אלה מגרושתו של האבא בשל אלימות ויש לנו עורכת דין שמטפלת בעיניין זה אבל הרווחה מקשה עלנו ביותר ולא חשוב עלות הבדיקה למסוגלות הורית חשוב לנו שזה גורם חיצוני ולא הרווחה

נעם34

New member
בקיצור אפשר

אבל העו"ד צריכה להגיש בקשה לבית משפט למנות מומחה חיצוני וכמובן לציין שאתם נושאים בעלויות ועוד מעט תגיע חנה ותמליץ על מומחים שאינם מתרשמים מאיומי הרווחה (יש כמה כאלו אבל אני לא יודעת שמות) .

יש פסיכולוגים בכל מקום

חמישה חודשים זה הרבה מאוד בשביל לפעול בחירום להחזיר את הילד לרשות אביו. אני רוצה לשאול כמה שאלות רקע שאולי יובילו אותך לרעיונות כיצד להתגונן ומה לטעון: האם יש סיכוי שהאם או הילד טענו בפני הרווחה שהאב גם כן מכה או הכה? אני מתארת לעצמי שהרווחה דיברו עם האב וכתבו גם עליו תסקיר, מה הם כתבו שם עליו. זה חומר שלא יסולא בפז, אפשר להתגונן כשתוקפים את הטיעונים של הרווחה שאולי הוצגו כבר היכן שהוא. האם יש חומר חסוי בפרשה שהוגש לשופט? אם כן, פעולה ראשונה היסטרית היא לדרוש את החומר החסוי מהשופט, בלי זה אי אפשר להתגונן וחבל על הזמן והכסף. מה קורה במשפחתו החדשה של האב? כיצד מגיבה האם החורגת? האם הרווחה דיברו איתה? הרי האב אמור לגדל את הילד בביתם המשותף? לשאלתך הפשוטה בקשר למסוגלות הורית שלא דרך הרווחה, ראי תגובתי לעיל למוטי. דבר אחרון, העובדה שהתהליך נמשך חמישה חודשים ולא זז כלום בפרשה (על כל פנים לא ידוע לנו) עשויה להעיד על כך שהשיטה או עורכת הדין אינה פועלת כאילו הילד והאב במצב חירום, היא ככל הנראה אדישה שצריך לדרבן אותה.

לכלוך רב מידיי בגירושין וזו תוצאה ישירה

תמיד הייתי בעד ערכי משפחה ושאם חלילה גירשין יהיו באוירה אחרת בלי לכלוך בלי לזכור את זכויות הנשים ולהלחם למרות שהחוק נותן לכן את הכוחות והכי חשוב כמה שפחות ללכלך מול הרווחה או מול המשטרה על הבעל/האישה כי תמיד תמיד יגידו לך את אשמה כי שתקת או ורסיה אחרת ואז הילד יהיה במצב מסוכן כמו כן אפילו על עלילה ( אים יש כזאת ) יחייבו אותו ללכת לקורס אלימות של הרווחה וזהו את ( האם ) לכלכה הוא ( האב לכלך ) הרי לכם ילד בסיכון או בקיצרו יתום רווחה לסיכום אני מציע לכול האנשים לעשות גירושין כמו חתונה הבנות ואוירה טובה ולגרש את ה ( אסור לי להכפיש ) ולנשים תבינו גם כשמתגרשים לא לחלוב את הגבר וגם לא להסיט ושכול אחד מהצדדים יפתח פרק ב' והכול בהסכמה כי תזכרו לקרוע גבר בבית משפט זה להרוס את הילדים

יסמין170

New member
לתגובתך

הלוואי והיתה מסכימה ליחסיי שלום היא לא מקבל את חיי החדשים ואז מנסה בכול מצב להחזיר אותי למעצר

תלמדו במשפט שלמה צד ג' עלול להרויח

בויכחים בין גבר לאישתו כשמעורב עובד סוציאלי אין צד צודק נוצרת בועה של "ילד בסיכון" ולכן גם לו גבריזכה הרווחה יחפשו אותו לחילופין יאשימו אותו בהפקרת ביתו לחסדי גרושתו שלכלך אותה נוצר מצב שהילדה תהיה לא שלה ולא שלו אלה של הרווחה גבירותיי הנשים תפנימו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יסמין170

New member
משמורת

הילד לא טען שהאב היכה אותו פשוט במשך 4 שנים האמא עשתה הכל שהאבה לא יהיה בקשר עם הילדים,התסקירים שהוגשו לשופט הם אך ורק על האם והם תסקירים מאוד מאוד שליליים לגביה לגבי האבא הם אמרו שהילד מאוד אוהב את אבא שלו וכיף לו איתו במפגשים שיש במרכז קשר גם האמש של משפחת קלט אמרה שהילד מאוד אוהב את אבא שלו ורוצה תמיד להיות איתו ושהוא הולך למפגשים עם אמא שלו הוא בא נסער , לגבי משפחתו החדשה האישה מאוד מאוד מצדדת בבעלה ונמצאת איתו בכל הליך המשפטי לגבי הילד היא מאוד רוצה שהילד יבוא אליהם וגם הילד רוצה להכיר אותה , אציין שהוא כבר פגש את הבן של האישה, וביקש לפגוש אותו עוד , התהליך נמשך חמישה חודשיםפ מכיוון שהפקידת סער כל פעם נותנת תסקיר שלילי ומבקשת מהשופט הארכה לצו הצו הוארך עד ל חודש דצמבר ויהיה דיון ונראה מה יהיה הם טוענים שהאמא לא משתפת פעולה ולא תמיד היא עונה לטלפונים וגם היא לא מוכנה לעבור שום טיפול, ולגביי האבה הם טוענים שבגלל שהוא לא היה בקשר עם הילדים 4 שנים אז הם רוצה לעשות הכל לאט לאט, וכמובן שהאמא מנסה לחבל גם בזה וטוענת שהאבה אלכוהוליסט שכמובן הפקידת סעד מבקשת שהאבה יעבור איבחון ויתן בדיקת שתן שאין בעיה מהבחינה הזאת אבל אני אומרת שפקדית הסעד מאוד מאוד קשה ומקשה,למרות שנראה שהיא בעד האבא אבל בכל זאת.

יסמין170

New member
משמורת

אציין שבכל פגישה ברווחה עם האבה ועובדת הסעד האם החורגת מצטרפת הם כבר מכירים אותה וגם הפקידת סעד היא מטופלת של האם החורגת ככה שהיא יודעת בדיוק שהאם החורגת היא נורמטיבית ועםמוסר עבודה מה שהאמא הביולוגית לא היא שנים לא עובדת וישנה כל היום ככה שבתור אמא היא לא כל כך מתפקדת

יסמין170

New member
הפעם אני האבא פה שואל

פקידת הסעד במשפט האחרון בקשה להפוך את הילד לילד נזקק שכמובן סרבנו לזה היא בקשה מני לעבור טפול גמילה מאלכוהול וכמובן סרבתי הסכמתי רק לבדיקה שתוכיח את זה שאני לא כזה היא מתעקשת מה עליי לעשות אני בדעה שלי ולפי מה אני רואה אני מבין שהיא מנסה להוציא אותו לפנמיה

למעלה