משמורת של האב

Starting over1

New member
מי זאת המישהי הזאת

התשובה שלך הייתה הכי עניינית ומעודדת
מנסה להסתכל קדימה ובאמת אני יכולה לפתוח את ההסכם עוד שנתיים
תודה

טליסמה

New member
עד כמה

שידוע לי. היא כבר לא כאן
יכולה לנסות לשאול חברה שהיתה בקשר איתה

הייי לך

לא רציתי להגיב לפני שקראתי את כל השרשור שלך
לקרוא ולבכות.
אני כל כך עצובה בשבילך. אני יודעת שאין לך כוח לקבל רחמים מאף אחד וכל מה שאת רוצה זה כוח לקבל את השליטה בחיים שלך מחדש.
אני מקווה שבשנתיים הקרובות את תטפלי בעצמך. עם כל מה שמשתמע מהדבר.
רווחה, עוסית, פסיכולוגית, כושר (לנפש זה עוזר), תזונה נכונה ובריאה ולא תזניחי את זה כי זה מביא אותותיו על הנפש. וכל מה שקשור בטיפול.
אפילו הדבר הכי בסיסי כמו השקעה עצמית נטו.
תקפידי לחייך. תקפידי לשמוח. לעשות דברים שיחזירו לך את הכושר לחיים.

שימי לך למטרה אחת. להחזיר לך את הילדים אלייך.
אני לא שופטת אותך.
אני מקווה שבשנתיים הקרובות הילדים יקבלו את כל מה שהם צריכים וזה אומר גם בלי טפטפת רעל מגרוש.

בעוד שנתיים את תהיה לביאה אמתית עם כוחות. את מסוגלת.

בהצלחה.

(אני בדיוק לומדת למבחן בפסיכוביולוגיה ובו אומרים שלפעמים אדם נוטל תרופה שאין בה באמת מרכיבים כימים אבל כוח האמונה היא זו שמרפאה. בהצלחה)

אין אפשרות שהייתי מסכימה לדבר כזה

אין אפשרות !!!!
איך הסכמת לזה ?
אם הסכמת כנראה שזה מה שרצית גודדדדדד איך אפשר לוותר על הילדים ?????????????

Niandartal

New member
תגובה מאב משמורן, כנסי.

שלום לך

אני אב משמורן קרוב לארבע שנים והאם לא הייתה בקשר עם הילדים בשנתיים וחצי הראשונות.
לא אפרט את הסיבות בגינן ויתרה על המשמורת או יותר נכון בגינן נשללה ממנה המשמורת אך אוכל לשתף אותך בנסיוני.
במידה ויוכח כי האב מטפל בילדים במסירות ומעניק להם יציבות וביטחון וממלא את כל צורכיהם הסיכוי שלך להחזרת המשמורת שואף לאפס.
בית המשפט מייחס חשיבות גדולה מאוד ליציבותם, ביטחונם ועתידם של הילדים, ד"א גילם של הילדים ודעתם הם פקטור גדול בתהליך.
העיצה החשובה ביותר שלי אלייך, עשי כל מאמץ לשמור על קשר קרוב ככל הניתן עם הילדים, המשמורת פחות חשובה אלא ההבנה של הילדים שאת קרובה, אוהבת ודואגת.
השתדלי לקיים את עצתי לגבי הקשר ושאר הדברים יסתדרו עם הזמן כולל מועדי ואורך הביקורים שלך את הילדים.

בהצלחה

מסיכת חמצן -יניב קרטר כתב

ב 90 % בית המשפט נוטה לקבל את החלטת הילדים מגיל 13 ומעלה, כאשר הם עקביים לפחות חצי שנה [לפחות כך היה לפני 10 שנים]. ילדים יודעים היכן מתאים להם.]

לפני הרבה שנים- כתב כאן ניק בשם יניב קרטר פוסט: מסיכת חמצן
[או משהו בסגנון].
הפוסט הזה דיבר על מטוס שטס [נישואים] והוא צולל בדרך להתרסקות.
והאב שנוסע עם הילד שלו..צריך להחליט מי שם קודם מסיכת חמצן. הוא או הילד.
אז ברור שקודם הוא..כדי שיוכל להציל את עצמו ולעזור לילד לשים את המסיכה.

מה חשוב יותר? להציל את עצמה כדי שבעתיד יהיה לילדים שלהם אמא בריאה? או לקחת אותם במצבה הנפשי הירוד ולהיות אמא שאין לה יכולת לתפקד? מה חשוב יותר, הצורך האמהי שלה, מול טובת הילדים? תגידו אתם.

ערסlight

New member
...יותר גרוע מגבר

תראי, המצב שבו האב מקבל משמורת הוא נדיר.
אם את שם, תהי שם. זה מה שבחרת ויש לך אחריות מלאה למצב.
אגב, זה לא מונע ממך להיות הורה אוהב ומשקיען. [כל גבר שנכנס לפה אחרי גירושין ורק מתחיל להתבכיין, הנקבות כאן עומדות בתור להגיד לו את זה.]
ומה אומרים? נו באמת... מה? את ילדה?

ידוי אבנים מילוליות.

משמורת. היו באמת עם שיש חוק חדש לגבי חזקת גיל הרך..מאפשר לתת לאב משמורת קבועה וכל תיק כזה...לגופו.

משמורת לא עושה אותך הורה מתאים או טוב יותר.
הורה זה תפקיד שצריך לעבוד קשה בשבילו.
אבא ואמא זה שם תואר שיש איתו זכויות וגם חובות.
ברגע שהורה לא מתפקד כהורה..הילדים כבר מעצמם שוללים את הזכויות או החובות האלו.

יש אבות שמבחינה כלכלית או נפשית מסוגלים לתת יותר, ואם יש אשה שמזהה זאת ויודעת שהיא בתור הורה לא מסוגלת לתת להם את מה שהילדים זקוקים..אז כל הכבוד לה שאיננה מתכופפת לאילוצים סביבתיים, ומוותרת על האגו שלה על מנת לתת לילדים את הטוב ביותר. השאלה רק..אם האב יודע להעביר את המסר לילדים בצורה נכונה מבלי להסית ומבלי לעוות את המציאות...

בטוח שכל הסביבה מוחאת לו כפיים, ואילו היא "נירגמת באבנים " מילוליות. אין ספק בכלל שהגישה כאן היא כזו. סקילה.

drorbar19

New member
איפה ראית סקילה?

אני למשל ראיתי סקילה עצמית בה היא הודתה עצמה שהיא אם לא טובה
"במשך שנים הוא עשה ממני אימא נוראית, הוריד לי את הביטחון עד שבאמת נעשיתי כזאת."

כמובן, שכדרך הנשים גם כאן הגבר היה אשם בכך שהיא הפכה לאמא לא טובה.

קראת את התגובות שלך?

אתה כתבת.

אשה באה לכאן עם המון אומץ לספר את הסיפור שלה. סיפור חריג. החלטה קשה. מבלי לדעת את כל הפרמטרים שהביאו אותה להחלטה הזו..ישר תקפתם. בלי חשבון. אין לכם כלום על קצה המזלג כדי לשפוט אדם..וזה מה שאתה וגברים אחרים כאן עשו.

אז יש כאן
ידוי אבנים מילוליות.
סקילה.

ככה אני קוראת אותך ואת YY ועוד כמה כאן. זו האוירה שיש כאן.

drorbar19

New member
את עשית אותו הדבר בדיוק

רק ששפטת אותה לכף זכות על סמך דברים שאת מדמיינת.

אנחנו שפטנו אותה לחובה על סמך מה שהיא כתבה על עצמה, ואני חושב שאשפוט לחובה כל הורה שמתנתק מילדיו למען עצמו (ועוד אומר שהוא הורה רע)

חזקת הגיל הרך

והתפיסה העומדת מאחוריה - כי האישה מוכשרת מהגבר לטפל בילדיה, כי הגבר, איך להגיד בצורה עדינה "לא מספיק מוכשר לטפל בילדיו", כי לאישה יש קשר נפשי חזק יותר עם הילדים מאשר הגבר מכיון שהיא נשאה אותם ברחמה, כי אישה מתאימה יותר וסבלנית יותר מהגבר לטפל בילדים - כל אלו הן רק חזקה (שאני מאוד מקוה שבקרוב תעבור מן העולם כי היא מפלה ומעוותת). ובמשפט חזקה ניתנת לסתירה.

הנחות היסוד הללו לא רק מזיקות לגברים המרגישים חסרי אונים מול בתי משפט, אלא הן מזיקות גם לנשים אשר מרגישות חסרות אונים כלפי החברה אשר מציבה בפניהן רף מסוים אשר בטבען אינן עומדות בו.

אין כאן טוב ורע. אין כאן מוסרי או לא מוסרי. ומי שטוען שיש - אז זו באמת בעיה שלו ואת לא צריכה to worry your pretty head about it...

אם את רואה שהאבא טוב ממך בגידול היומיומי של הילדים ואת חושבת שזה לטובת כולם שהם ישארו איתו - אז על הזין שלך מה יגידו.

תהיה שלמה ומאושרת עם הבחירה שלך.

זה בסדר גמור לחלוטין.

וזה שאין לך משמורת לא אומר שאת לא אמא נהדרת.

אלוהים אדירים - איך אפשר לפגוע כך באדם? איך אפשר לפגוע כך בגברים שאין להם משמורת - האם כולם אבות גרועים ומזניחים רק בגלל שאין להם משמורת? מדוע הסטנדרט הכפול? כי יש לך איברים נשיים?

את לא צריכה להרגיש אשמה ובוודאי לא לתת דין וחשבון על מי שאת ועל ההחלטות שלך. זו את וזה מה יש וכל העולם יכול ללכת קיבינמאט.

תמשיכי להיות אמא נהדרת בדרך שלך.

את יכולה להיות שם בשביל הילדים שלך ולגדל אותם באהבה גם אם המשמורת לא בידיך.

בהצלחה יקירתי

אייבורי

New member
קחי אוויר

ס"ה נתת את המשמורת לגרוש שלך
לא נטשת את הילדים
הוא לא עשה ממך אם נוראית

קחי אחריות על חייך, על הבחירות שלך ותשלמי את המחיר שלהם בראש מורם.

למעלה