משמורת משותפת

מתוסכלי

New member
משמורת משותפת

האם מישהו יודע מה קורה בישראל מהבחינה הזו, והאם מישהו אי פעם זכה במשמורת משותפת ומה הנוהג במקרה כזה?

יש אתר יוזיט כנס לשם

www.uzit.co.il שם תמצא בתי דין, גישור וכל הנושא ששאלת. תמצא שם המון תשובות לשאלותיך. מקווה שעזרתי טיפה.

הילדים

של השכן שלי נמצאים שבוע אצלו ושבוע אצל אמם הגרה בישוב די סמוך (20 דק' נסיעה). כדי שהסידור הזה יצליח הם היו צריכים לשמור על יחסים טובים ועל תקשורת קבועה. ככל שהילדים גדלו הם נשארו יותר במקום שהתאים להם.

s h o o s h a

New member
משמורת משותפת

"משמורת משותפת משמעה חלוקה שווה בין ההורים לגבי האחריות לטיפול השוטף והיום-יומי בילדיהם. מבחינת הילדים, מדובר בדרך כלל על "שני בתים" שבהם הם שוהים לסירוגין. (1)משמורת (2)משותפת נמצאה מתאימה רק במקרים שבהם התקשורת בין ההורים פתוחה ומאפשרת גמישות ורגישות לצרכים המשתנים של הילדים. כיום אין נטייה להמליץ על משמורת משותפת, עקב הקשיים שחוו ילדים בהסדרים כגון אלה." מצרפת מספר לינקים הקשורים בנושא- (3)לעיונך וללמידת הנושא

runnerup

New member
משמורת משותפת

אילו קשיים בדיוק? אני מיישם משמורת משותפת והיא עובדת מעולה השבוע אצלנו מתחלק לשניים(לא שבוע שבוע) המרחק בין שני ההורים צריך להיות קטן מאד (אותה עיר וגם שם 15 דקות נסיעה) ההורים צריכים לשתף פעולה בכל אב שלפני הגרושים היה קשור לילדיו אין סיבה שלא ימשיך להיות כך לעולם לא הייתי מוותר על זה אבל זה אני

למעלה