משמורן מלא

משמורן מלא

היום הלכתי לקצינת כוח אדם ומלאתי "אל מאת" הנידון : בקשה למשרת שעות אם בחודש הקרוב " בלה בלה בלה בלה בלה ב..... הרגשתי גאוווה כבר שבוע שאנו ביחד ברציפות היא בקייטנה התמחות במחול חוזרת כל יום מאושרת בשעה רבע לארבע הפלאפון (ללא הMP3..) מזכיר :"עפרי הסעה " מוודא כמו אבמא פולני שמישהו אוסף אותה מההסעה וכשאני בבית טכס של חיבוק אנרגטי רבע דקה של חיבור והחלפת אנרגיות הדדיות :"קיבלת מספיק אנרגיות?" :"כן" .."אז אני חוזרת למחשב.." פתאום להרגיש אותה לידי להרבה זמן בלי לחשוב על נסיעות לדרום להוציא אותה מהצהרון ובמקום זה להעיר אותה בבוקר לסרק אותה ,לקום בלילה ולהרגיש נסיכה ישנה עם פיגמת בראץ כתומה עור חלק וריח שיער של מרכך למבוגרים .. אך כמה כייף להיות משמורן מלא .

וואו אתה לא יודע עד כמה אני מבין

אותך מאורי , בתי, הייתה חולה מיום שישי ועד אתמול ואני ניצלתי פרצה קטנה בהחלטה וטיפלתי בה עד אתמול וואו איזו חוויה זו סוף סוף אבא , אבא אמיתי לילדה תהנה מכל רגע אהובי

מיקי 43

New member
אחלה לכם רק שאלה אחת

המרכך שער של מבוגרים זה זה שאתה משתמש בו?

י עלה

New member
עד כאן יכולה לראות את השמחה

שלכם יחד.הנה חציו המלא של הכוס,החופשות שמאפשרות לך להיות עבורה ולחשוב על סדר היום שלה במקביל לשלך."הקטנות" האלו של הסנפת הריח שבשערות ראשה,הסירוק היומיומי,להשכיב אותה לישון ולדעת שבבוקר היא מתעוררת מולך.אכן זה אפשרי גם במיסגרת הגרושים אם רק מתאמצים עבור הרגעים האלו<ויש שכלל לא מתאמצים>,אם רק מתאמצים להיות שם עבורם גם כשמסמך הגרושים אומר אחרת.תבלו והמון!

למעלה