משלחת צלילה.....

• פותח הנושא JONT
  • פורסם בתאריך

JONT

New member
משלחת צלילה.....

שלום לצוללים, צולל מנוסה עומד לפני שחרור מהצבא ומחפש "טרק" צלילה בעולם שיהיה קשור לפעילות של שמירה על הטבע וערכיו.תקופת הזמן המבוקשת לכמה חודשים. מי שיודע לאן אפשר לפנות כדי לקבל אינפורמציה שיגיב לי בפורום ותודתי נתונה לו או לה עם כל ליבי.

לא ממש הבנתי

מה זאת אומרת "טרק צלילה"? אם אתה מתכוון להצטרפות למשחת מחקר מדעית, יש בהחלט לאן להפנות אותך, אם אתה מתכוון לאתרי צלילה אקזוטיים - זה דבר אחר. פרש נמק והסבר. נשמח לעזור.

JONT

New member
... הבנתך ../images/Emo13.gif

בקר טוב לך בובי, הבנתה נכון, היתכונתי למשלחת כזאת או אחרת שאפשר להיצטרף כצולל . לאן לפנות? תודה מראש על העזרה.

יש כמה אפשרויות

ראשית, קח בחשבון שכל המשלחות אליהן אתה יכול להצטרף עולות כסף, ורובן כסף רב. רוב המימון של משלחות אלו מגיע מהמשתתפים. אפשרות א' היא להצטרף אל אחד ממשלחות GVI - ארגון העוסק בחקר וחינוך סביבתי בכל העולם. הם עוסקים בתחומים נוספים חוץ ממחקר ימי - גם יערות הגשם בדרום אמריקה.. אפשרות נוספת היא משלחת של "קוסטו סוסייטי" - אגודת קוסטו בניהולו של בנו של ז'אק קוסטו. הם מבצעים משלחות מחקר על סיפון הקליפסו המפורסם (שממנו נשאר רק השם, ישנם היום כמה ספינות "קליפסו" - כולן חדשות). ניתן למצוא קישור אליהן תחת "קישורים" בתחילת העמוד. אפשרות ג' - חיפוש בגוגל תחת " marine diving research expedition" - הרבה תוצאות מענינות... נשמח לשמוע על מציאותיך...

JONT

New member
תודות....

תודה על האינפורמציה. אני מבטיח לעדכן אותך על התקדמות החיפושים שלי. בכל מקרה נתת לי כיוון שממנו נתחיל לחפש
תודה. יונתן.

למעלה