משלחת נוער

heli16

New member
משלחת נוער

שלום הגעתי אל הפורום ,ונראה לי שאני ימצא מענה לכמה שאלות שיש לי אשמח אם תוכלו להשיב... אז הסיפור הוא כזה ... כבר כמה וכמה פעמים אני שומעת על כל מיני משלחות למינהם שיוצאות לארה"ב...שהם לרוב תחת חסות העיריה ושהם ממומנם ע"י ואתה משלם תשלום מאוד סמלי. חברים שלי מירושלים יצאו למשלחת הזו לפני שנתיים ואמרו שהיה ממש נהדר ושכל אחד יכול להצטרף,ובסך הכל חוויה מדהימה ..ובשביל היא תעזור לי לקבל תשובות לכמה שאלות(רבות) שיש לי. השאלות שלי בעצם הם 1. מי הספונסרים של המשלחות האלו? 2.מה המחירים שעליהם מדברים? אם יש לך תשובות ודרך לנתב אותי אשמח לדעת על כך... תשובות בהקדם האפשרי מאוד יעזור,בתודה מראש חלי:).

MissNusha

New member
אנחנו גרים בחו"ל

אנחנו לא צריכים משלחות נוער, ולכן גם אין לנו פרטים על זה. אני לא חושבת שזה הפורום המתאים.. לא נראה לי שמישהו ידע את התשובות.

FIRE GODDESS

New member
לא כולם כאן גרים בחו"ל וחוץ מזה

היה פה פעם איזה אחד שיוצא עם משלחת לארה"ב או משו....

MissNusha

New member
הרב פה גרים בחו"ל או

חושבים על לגור בחו"ל, אנשים בדרך כלל לא כותבים פה בקביעות רק בשביל לשאול על משלחת ככה שאנחנו לא ממש יודעים את התשובות. ולא תקפתי או משהו בסך הכל אמרתי שזה לא הפורום המתאים.

heli16

New member
אני מודעת לפורום שאני נמצאת בו

ובגלל זה פניתי אליכם ,כי האמנתי שמישהו ממכם אולי בעברכם נפגש/ה עם משלחות שהגיע אליכם מישראל ושמעתם פרטים .

heli16

New member
טוב חמוד תודה בכל אופן...שאלתי עוד

כמה אנשים...ואת הספונסרים שצריך לפנות אליהם ולא מתאים לי הטיימינג הזה. תודה לך.

אומנם אני לא חלק מהפורום אבל יש

לי תשובות לשאלות שלך. הספונסרים של המשלחות הם בדרך כלל העייריות של המקומות שנוסעים אליהם או אירגונים מסויימים וכן משרד החוץ אבל זה ממש קשור במטרת המשלחת. המחירים הם לפני התקציב שניתן ברגע שיש תקציב גדול אז משלמים פחות. ולא כל אחד שרוצה נכנס למשלחות האלה,אלא עוברים מיונים שבדרך כלל קשים.

למעלה