משלחת לפולין!

danieli rose

New member
משלחת לפולין!

מישהו יוצא פה בקרוב..? התחילה לנו ההכנה.. סוף סוף. והולכת להיות לי אחלה של משלחת:)

danieli rose

New member
באיזה תאריך..?

אני יוצאת ב15 לאוקטובר. כ"כ קרוב כבר...קנט וואיט!

האמת שעוד לא אמרו לנו כלום על זה,

בעיקרון יוצאים אצלנו בתחילת י"ב (אני יודעת שיש עכשיו משלחת מהביתספר שלנו בפולין כי אחת המורות שלנו נמצאת שם). אני באמת צריכה לשאול את המחנכת שלי מה לגבי זה.

../images/Emo126.gif בבי"ס הדפוק שלי זה ביב'

אני ממש ממש ממש ממש מתפללכת שאני אוכל לנסוע.

danieli rose

New member
שמעי אם זה באמת חשוב לך.. תעבדי

אני מימנתי לעצמי את רוב הנסיעה.

תמיר1991

New member
למה שלא תעבדי? זה לא סכום שאי-אפשר להשיג.

ושלא יקפצו אנשים ויגידו שקל לי לדבר, ההסכם שלי עם ההורים עוד הרבה לפני התוכנית היה שזה חצי-חצי. אם לא הייתי זוכה, הייתי עובד כדי לממן חצי נסיעה. ובכל מקרה, עבדתי בקיץ בשביל המחשב שלי בחדר, ככה ש... קיצר, אם יש משימה ומטרה, אז למה לא לעבוד? בארבעה חודשים של עבודה לא מאוד מאומצת, את משיגה את כל הסכום. ואני די בטוח שגם תרגישי הרבה יותר טוב מכל מי שנוסע על חשבון ההורים, בטח אם באופן מלא... ורגע, אין אצלכם מלגות? למה לא לבקש הנחה?

מכושפת15

New member
אני עבדתי החופש כדי לממן חצי מהסכום

ככה סיכמתי עם אמא, חצי אני חצי הם.. ואני מאמינה שזה באמת שווה את המאמץ ואם בכל מקרה אין ברירה, תמיד את יכולה לבקש מלגה ממשרד החינוך או מהבצפר

nse

New member
ממ..

אצלנו זה בתחילת י"ב ואז בשנה של י"א יוצאים ליד ושם ולהרצאות.

תמיר1991

New member
אצלנו במרץ, ככה שלהכנה עוד יש זמן../images/Emo13.gif

אני יוצא, כמובן. כמו רוב רובה של השכבה שנה שעברה. שנה שעברה, כשהשמיניסטים של היום יצאו, היה ריק פחד בקומות שלהם בבנייני י"א. אצלנו הבצפר מוציא את כל מי שהוא לא ערס ושיש לו כסף לשלם. אני בהחלט מחכה להכנה, וכמובן למשלחת.
תמיר.

תמיר1991

New member
"כמו רוב רובה של השכבה שנה שעברה."../images/Emo26.gif

התכוונתי ל"השכבה שלי". אבל מצד שני, זה גם בשנה שעברה

danieli rose

New member
וואי אצלנו זה הכי לא ככה.

יוצאת משלחת של 30 משהו כזה, מתוך שכבה של 6 כיתות. לא מוציאים כל אחד, חלק לא קיבלו למשלחת, וכבר אחרי יום הכנה אחד פרשו כמה בנות אתמול..(למזלי הפאקצות!:):))

למעלה