יש לי כמה דברים לכתוב לך..
קודם כל, תצאי מנקודת הנחה שאין צורך שתצאי משום נקודת הנחה למסע לפולין... אין לך מושג מה תעברי שם, אין לאף אחד מושג מה תעברי שם, למעשה.. זו חוויה שבסופו של דבר היא פרטנית (בעיניי) כי כל אחד חווה את הדברים אחרת. אז להתעמק יותר מדי ב- "איך יהיה לי המסע?" זה אולי קצת מיותר. כמו ששחר אמר- אל תחשבי. פשוט תלכי. מה שאני כן יכולה להגיד לך, או לפחות לבקש- אל תצאי במחשבה שאת רוצה לקבל שבוע של חופש. הולך להיות לך שבוע אינטנסיבי ואין לי שום ספק. זו חוויית חיים, אי אפשר לתאר בכלל ואת תביני כשתחזר. כל המחשבות שרצות לך בראש עכשיו על אנשים שרוצים שתחשבי עליהם או משהו שאמרת שלא כ"כ הבנתי (ואני מניחה שלא הייתי אמורה להבין...) הן מחשבות שבפולין ייתפסו בעיניך באופן שונה לחלוטין, או אפילו ייעלמו לחלוטין. פרופורציות. זו המילה. ככה זה שם. אני באמת מבקשת, לטובתך בלבד, ושוב- זו רק דעתי, שתשתדלי לספוג כל מה שאת רק יכולה מהמסע הזה. גם אם תהיי עייפה (ואני מניחה שתהיי, כמו כולנו.. חח) תקשיבי למדריך/ה, גם אם זה קצת משעמם. אני קצת מתחרטת על איזה רגע של עפיצות בקרקוב, למשל.. זה סתם חבל, באמת... אני כותבת מפוזר כזה כי עדיין לא ממש הצלחתי להגדיר לעצמי את החוויה הזאת של המסע לפולין, אבל אני מקווה שאת מבינה את הפואנטה.. תשתדלי לספוג את הכל. זוהי ההמלצה שלי אליך. ושיהיה מסע מדהים!