משלחת לדיטרויט

משלחת לדיטרויט

במלה אחת - התקבלתי בשלוש מילים - אני לא רוצה לנסוע כי זה יוצא על אותם התאריכים של המחנה קיץ (שלוש... 20... למי איכפת?) ממש שמחתי שהתקבלתי וזה דווקא אמור להיות משהו ממש כיף, שלושה שבועות מחנה קיץ של הצופים, רק באנגלית (אני כל קיץ נוסעת מכתה ג' לחופש לארה"ב לבד, אז יש לי אנגלית שוטפת) אבל השנה אני בקורס, וזה ממש באסה להפסיד כזה דבר... מישהו נוסע? (אפרופו האנשים "המתים" (ביניהם גליייי) איפה רועי?)

אוי מיי גוד!

גם אני נוסעת כל קיץ לארהב .. לבד.. ותמיד הפסדתי מחנות קיץ הקטע הוא שלך למרות שאת בקורס תעברי את אותו הדבר שם יש לנו מדריכה בשבט שהייתה שם שנה שעברה והיא עברה את הקורס שם. תסעי! להפסיד משלחת זה הרבה יותר גרוע מלהפסיד מחנה קיץ.

פרה גאה

New member
יעל... את כל כך טועה!

מחנה קיץ זה דבר ממש שווה... את בכלל לא יודעת לא היית במשלחת וגם לא היית אף פעם במח"ץ אז.... גם אני לא יצאתי למשלחת אבל שמעתי שכל הזמן הולכים לדוג (?) וזה מאותה אחת שיצאה שהיא היתה קורסניקית.. שמעתי גם דברים טובים אבל אני לא הייתי נוסעת...

פרה גאה

New member
יש הרבה משלחות....

אז היא לא תלך לבדיוק אותה אחת.. אבל מחנה קיץ של ט' יש רק פעם אחת אח"כ את כבר מדריכה (או פעילה) ויש לך אחריות אחרת

אני מסכימה לחלוטין...

נסעתי שנה שעברה, וכן הייתי קורסניקית, והפסדתי מחנה קיץ.. הייתי קצת בבאסה, כי זה היה המחנה קיץ שהיה אמור להיות הראשון שלי, אבל בכל זאת נסעתי למחנה הקיץ בדטרויט- ולא הצטערתי.. זה מחנה פשוט מדהים, חווים שם כל כך הרבה דברים מדהימים, דברים שאין פה בדרך כלל. השנה הזו שאני מדריכה, אני לא מתכוונת להפסיד מחנה קיץ, ובגלל זה לא ניסתי להתקבל למשלחת לאירופה... תאמיני לי, שהמחנה הזה הוא חוויה אחת ויחידה, אפילו שאת נוסעת כל שנה למחנה לארה"ב. הפעם זה עם הצופים, ותאמיני לי שבמחנה הזה, הצופים פשוט עשו רושם חבל"ז, ובעיקר בזכות היותם צופים..הרבה שמח. אז תחשבי שמחנות קיץ עוד יהיו, אבל במקרה השנה, לנו, אין נסיעה שוב לשם- ואנשים שרצו לנסוע שנה שעברה וויתרו- כבר לא יכולים... אז המון בהצלחה, ואולי אני אצליח להעלות כמה תמונות משם.. שירי

תודה לע ההצעות....

נתחיל מזה שאתם לא חייבים לדבר עלי בגוף שלישי.. "היא יכולה..." ו"כדאי לה..." אני קוראת את זה... עוד לא החלטתי אם לנסוע או לא... כי במאת שנה הבאה אני מדריכה וזה שונה לגמרי... ואני אפסיד את הסאפרי וכל הדברים הכי שווים של כתה ח' ושל הקורס (ויש הרבה דברים שווים...) בקיצור אני מבולבלת מאוד... אבל אני מקווה שמה שאני אחליט לעשות בסוף יהיה מהנה מאוד...

למעלה