משלחת חיפוש......

א פרסקי

New member
משלחת חיפוש......

האם פעם חשבתם לקרא למשלחת חיפוש עבור אדם שנעלמו עקבותיו? אם בטיול בחו"ל אם שלא חזר הביתה בזמן או מכל סיבה אחרת?

חוץ מחברה אחת שאיבדתי כחברה בחו"ל,

לא יצא לי לאבד אף חבר שם או בן משפחה (טפו טפו טפו, אחי טס עוד חודש לדרום אמריקה).

רק שיר

New member
נעלמו עקבותיו??

לא, כל אלה שהיו איתי השתדלו להיות קרובים מדיי, ככ קרובים שנאלצתי לחפש משלחת ריחוק.
דווקא זה נושא מענין...פעם חלמתי להיות חוקרת שכזו שמחפשים אנשים שאבדו עקבותיהם. אז לחילופין מצאתי ענין בסרטים שכאלה.

רק שיר

New member
מי מפספס אבודים../images/Emo2.gif??

הסדרה הכי שווה שהיתה. כן משהו בסגנון...

שרשירית

New member
כן, איבדתי את בעלי (באמת, לא צוחקת)

שהיה אז חבר שלי בטיול שעשינו בהודו. הוא היה חלק ממשלחת מאולתרת של טיילים בצפון הודו, בהרי ההימלאיה (בטריונד, מעל דרמקוט למי שמכיר). כמה חבר'ה יצאו לחפש ישראלי שנעלם בטרק באחד מסופות המונסון. (הוא נמצא אחרי שבוע מת, מפרקת שבורה) בלילה כל המשלחת חזרה למעט החבר שלי. אחרי תלאות אינסוף, ימים של בכי אינסופי, לילות ללא שינה, מעורבות של צבא הודו, מחשבות על איך אני מתקשרת לאמא שלו ואומרת לה שהילד שלה הלך לאיבוד - הוא חזר אחרי 4 ימים בריא ושלם, רעב ושרוט כולו.

Rtitan

New member
ועוד איך...

בעיקר זה קורה לי עם עצמי... מה שכן, תמיד חזרתי בסוף... לפחות עד היום.

ש ו פ י ת

New member
כן , ממש לא מזמן ...

כן , ממש לא מזמן החלטתי לשלוח חיפוש אחר הנשמה התאומה שלי אמרו לי שיש אחת כזאת אבל אבדו עקבותיה או נכון יותר עקבותיו זאת שערוריה חייבת להוציא חיפוש דחוף אגב ...תודה שהזכרת לי (-: שופית

הילה301

New member
לצערי הרב מכירה מקרוב

אחת שהוציאו את כל משלחות החיפוש שאפשר ועדיין לא מצאו אותה. שחקנית שלי שביימתי ועבדתי איתה צמוד- דנה רישפי. עשרה ימים לפני שנעלמה היא שלחה לי מייל בו ביקשה לדעת אם מגיעה עונה שנייה של איזו סידרה שהיא דיבבה אצלי. נורא http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/574/078.html אני מנחשת מה קרה לה אבל לא מעיזה לדבר או לכתוב את זה. שלא נזדקק בחיים למשלחות חיפוש

ש ו פ י ת

New member
האם זו אותה אחת שעשו עליה כתבה?

היתה אחת שנעלמה בדרום אמריקה לדעתי בריזורט שמגיעים אליו לנופש מכל העולם ...

הילה301

New member
אף אחד לא יודע מה באמת קרה שם

היא הכירה מישהו באותו הכפר. המישהו הזה השאיר הודעה להורים שלה שהיא יצאה לסיבוב באיזה אתר ולא חזרה ושהתיק שלה אצלו והוא רוצה לעזוב את הכפר ההוא ולא יודע מה לעשות עם התיק. אמא של דנה שלא חשדה בדבר , אמרה לו שישאיר את התיק בקבלה. דנה לא יצרה קשר מאז. מה שהתברר יותר מאוחר שהצעיר הזה כבר הורשע בעבר באונס. והוא פתאום עזב את הכפר הזה אחרי מספר חודשים שהוא היה שם. למה דווקא יום למחרת היה לו מאד דחוף לעזוב? לא מצאו אותה מעולם ואני מבינה שמצאו את מכוניתו הנטושה. אני לא בקיאה בפרטים אבל זה מה שאני הבנתי. דנה לא נמצאה מאז

rrredshay

New member
כן!!!!

נעלמה לי קבוצה.. נראו בפעם האחרונה לפני כמה חודשים, לבושים חולצות אדומות, ומנצחים בדרבי... כל היודע דבר על מקום הימצאם (ואני לא מתכוון על מקום הימצאם בטבלה...) יבוא על שכרו.

למעלה