משלחות...

משלחות... ../images/Emo160.gif

בקיץ הזה יש לי נסיעה עם מגמת האמנות בבית ספר לאיטליה, והנסיעה כוללת ארוחת בוקר וארוחת ערב. נראה לכם שיש סיכוי שיהיה לי מה לאכול? זאני יודעת שבדרך כלל זה די בעיה לארגן את זה, וברור שאני אצטייד בהמון המון אוכל מהארץ. השאלה העיקרית היא האם מישהו היה באיטליה ויודע על דברים שאני אוכל לאכול בצהריים וזה לא יהיה נורא יקר? בנוסף, היום חילקו לנו את הטפסים הראשונים לטיסה לפולין (אבל אנחנו טסים רק בסוך אוגוסט:-\). ראיתי כרגע שמישהו אמר שהזמינו לו ארוחה לצליאקים במטוס.. כל המשלחות טסות עם אל על? וגם מה אכלתם בפולין עצמה? שמעתי דברים רעים מאד על האוכל בכלליות, מעניין אם יהיה לי משהו לאכול
ענבל

נועית7

New member
../images/Emo207.gif אם כבר נסיעות לחו"ל

אני נוסעת עם משלחת לארגנטינה. מישהו היה? הייתי לפני גילוי הצליאק וזכור לי שאכלתי רק פיצות פסטות ושניצל כלומר מצבי קשה. מה אני יכולה להביא איתי שלא יעשו לי בעיות במכס?

מה את מנצלשת אותי יא חצופה!

ולirose1- אני נוסעת עם בית ספר. אני בספק שיהיה לי ממש זמן להכנס לסופרים ולקנות לעצמי אוכל, מה גם שלא יהיה לי איפה לחמם או להכין אותו. אני מדברת יותר על מסעדות... מישהו נסע לאיטליה עם צליאק? זה נראה לי קצת לתקוע לעצמך סכין, זאת ארץ הפסטה והפיצה אחרי הכל...

irose1

New member
חו:ל

לנסיעה לאיטליה את לא צריכה להיות מוטרדת איטליה מאד ידידותית לצליאקים .המגוון רב בכל סופר כמעט תמצאי מוצרים וגם בהרבה מסעדות יש תפריט נ"ג. שווה לך לברר ישירות במקום בו תשהו.בנושא מחירים אני לא יודעת. אוכל בטיסה גם כדאי לבדוק מה יש במנה . היא לא תמיד טעימה בכל מקרה כדאי לבדוק. מנסיון הדילים לפעמים מגישים עם המנה לחמניה רגילה . בפולין לעומת זאת רצוי להגיע מצוידת במזון מהארץ.

oj12

New member
הזמנת מנה נטולת גלוטן לטיסה

אם את רוצה להזמין (ואני ממליץ, זה לא טעים במיוחד, אך גם המנה הרגילה לא..), צריך להזמין מראש (נדמה לי 48 שעות). ואז מגיעים עם קיבה מלאה אך ריקה מגלוטן.

y i f i

New member
אני חגגתי באיטליה

יש בסופרים המון מוצרים נטולי גלוטן: ממלא פסטות ובמקפיא: עוגיות ועוגות מעולות, לחמניות, פיצות, פסטות, לזניה וכו'. העובדים יראו לך אילו מוצרים הם נטולי גלוטן אם תבקש (יש להם צבע מיוחד). יש להם רשת COOP, וככל שהסניף גדול יותר יש בו יותר ויותר מוצרים נטולים. תהנה!

אין בעיה באיטליה

אני מצאתי שם המון דברים טעימים ומיוחדים בחנויות טבע, (אני בטוחה שיהיה לכם גם טיפונת זמן חופשי) בקשר למטוס- מאוד פשוט מתקשרים לחב' התעופה אומרים מס' טיסה, את שמך ויש לך ארוחה נ"ג. (חשוב שתוודאי את זה בצ'ק אין לפני העלייה למטוס, קרה לי כבר שכמעט פספסו) נסיעה טובה!

תודה../images/Emo13.gif

אבל האמת שיותר התכוונתי לאוכל מבושל, ולאלדברים לקנות בסופר, כי גם אם יהיה זמן חופשי זה לא שאני אוכל להכין לעצמי אוכל כל יום..

מית צאן

New member
אוכל בטיולים

מהנסיון שלנו בטיולים בחו"ל ולא דוקא באיטליה, אם אוכלים במסעדה צריך פשוט להסביר ולבקש אוכל נקי. דוקא במסעדות איטלקיות יש אפשרויות יותר טובות כי הם עושים אורז לבן ומאכלים עם עוף ואז אפשר לבקש חזה עוף שיטגנו בלי רטבים או תבלינים. אם את תאכלי במקום קבוע אז אין בעיה ואם כל יום במקום אחר אז כל פעם צריך להסביר ולבקש אבל תמיד מוכנים לעשות. כמובן שכדאי להביא גם דברים בתיק למקרה שלא יהיה משהו. תזהרי מגלידות , הרבה פעמים זה לא מתאים , אז אפשר לקנות ארטיקים ולהסתכל מה כתוב. אם כולם אוכלים דוקא במקום למזון מהיר זו בעיה ואולי תוכלי להגיע פעם ביום או יומיים למסעדה אמיתית כדי לקבל אוכל אמיתי . תנסי לברר איפה תתאכסנו כי אז תוכלי לשמור במקפיא שלהם פיתות שיהיו לכל התקופה. בעצם אחרי שאני מסתכלת על כל העצות שניסיתי לתת זה לא מספיק כי צריך לדעת איזה סוג של נסיעה זו תהיה ולפי זה לחשוב איך להתארגן.

לגבי פולין

בכיתה י"א נסעתי עם הבי"ס לפולין... אין כל זמן לקנות שום דבר ובאתי עם דברים מהבית רוב הזמן אכלתי שם צ'יפס צ'יפס ושוב צ'יפס.. כי אני שומרת כשרות ככה שלא אכלתי בשר והארוחה הצמחונית שביקשתי בד"כ הכילה פשטידה... רק פעם אחת הביאו חביתה עם פטריות... מה שכן אחרי שבועיים של אכילת צ'יפס חזרתי לארץ 2 קילו פחות! מה שכן אחרי זה לא אכלתי צ'יפס הרבה זמן...

תודה!

אני בעד דווקא להוריד איזה שני קילו
ואין לי שום בעיה לחיות על צ'יפס

למעלה