משלחות לחול

• פותח הנושא q
  • פורסם בתאריך

q

New member
משלחות לחול

היי כולם... בא לי לנסוע למשלחת לחול!! (חוץ מפולין...) אני מכיר הרבה אנשים שנסעו מכל מיני מקומות כמו הבית ספר הזונה שלהם שמארגן משלחות כמעט בחינם (מתארחים בבתים של יהודים טובים), או הבית כנסת.... למישהו יש מושג איך אני משיג מידע על כאלה משלחות שאפשר להצטרף אליהן? תודהה...

devilz

New member
לא דעת

לגבי דברים כמעט חינמיים... אבל אולי משלחות חילופי תלמידים... ערים אחיות .. כמוני לגרמניה.....

q

New member
המ אפשר קצת מידע על חילופי תלמידים?

devilz

New member
מממ....

אני אומרת מה שאני יודעת.... לא יותר... וקחי מה שאני אומרת בעירבון מאוד.. מאוד... מוגבל... זה נכון לגבי הבית ספר שלי.... ורק לגביו... אני נסעתי בכיתה י' ל8 ימים לשפנדאו-ברלין... שהיא עיר אחות של אשדוד... נסעתי עם קבוצה מביתספר... התארחנו אצל כמה משפחות מקומיות... כל אחד אצל מישו אחר... כל המשלחת הזאת הייתה חוויה די... מדהימה... תחילת שנה שעברה באה משלחת משם לפה... והם התארחו אצלינו... הנסיעה לשם עלתה לנו בעיקרון 500$ אבל הייתי פעילה אז... באיזה מתנס והרבה מהמשלחת היו משם.. אז המתנס.. סיבסד לנו חלק ויצא 400$.... עד כמה שאני יודעת... יוצאות לפעמים גם משלחות כאלה .. מהבית ספר שלי לבורדו ולאורלנדו (הייתה אמורה לצאת משלחת... עד כמה שהבנתתי בסוף לא יצאה...) יש גם בבית ספר שלי אפשרות ליסוע לשיקגו... כמו שרואים בסרטים... שאחד נוסע ללמוד וכאלה... אבל את דואגת לכרטיסי טיסה והכל.... אני לא בטוחה איך זה עובד...

L a S

New member
../images/Emo12.gif

בית ספר זונה? אז זו הסיבה שמשלמים לו כ"כ הרבה? בשביל שהוא ידפוק אותנו?!=\

Karin917

New member
אפשר דרך המועצה האזורית

זה בד"כ טיסה לארה"ב לכמה שבועות שזה יותר שווה מגרמניה

למעלה