משלוש יוצא אחד
לא יודעת מה לעשות ולכן החלטתי בפעם הראשונה בחיי לכתוב בפורום הזה על מנת שאולי מכל האנשים שיענו (אם יהיו כאלה
) אני אמצא לעצמי עצה שבאמת תעזור לי....אז תאחלו לי בהצלחה הנה זה בא: לפני כשנתיים הגיע לעבודה שלי בחור שמאוד מצא חן בעייני ולאחר כמה זמן התחלנו לצאת שבסופו של דבר נפרדנו לאחר תקופה ממש קצרה שבה גם לא קרה יותר מדי מבחינה האינטימית. לכל האלה שלא הבינו-לא שכבתי איתו. אבל למרות הכל ואחרי תקופה חזרנו להיות ידידים.אני אישית שונאת לעבוד עם אנשים שאני לא יכולה לדבר איתם.באחד הימים שיצאנו ואני די השתכרתי הבנתי שאני עדיין מאוד נמשכת אליו והוא לא כל כך.מה שהסתבר כלא נכון אבל לזה עוד נגיע. בכל מקרה המשכנו כאילו כלום לא קרה אבל המתח המיני שהיה די הורגש (לפי דעתי). כשהוא הגיע לעבוד , תוך זמן קצר הגיע אחד החברים הטובים שלו לעבוד גם. מכל הצחוקים ושטויות שהיו החבר שלו לא ממש הסתיר מה הוא רוצה אבל באותו רגע זה נראה לי מאוד לא מציאותי ולא חשבתי על משהו בסגנון בכלל. אבל בילינו המון זמן יחד והפכנו לידידים ממש טובים ויום אחד (בעצם לילה אחד כשטיילנו בפארק) גיליתי שממש מסקרן אותי לדעת איך הוא מתנשק. אני חייבת לציין שמאז הסיפור עם הראשון עברה לפחות מצי שנה. בסופו של דבר היה לנו קשר קצר של כחודשיים שלוש שנגמר בגללו. מאוד נפגעתי אבל העברתי גם את זה ונשארנו ידידים. עבר עוד זמן הדיברנו על זה והבנתי את הסיבות, ואני יודעת שהוא עדיין מעוניין. והבעיה הכי גדולה שאנימ יודעת שאני עדיין נמשכת אליו. והנה כך אני מוצאת את עצמי נמשכת לשני בחורים שהם חברים טובים וכולנו כמו משפחה אחת גדולה ומאושרת עובדים במקום אחד וזה מבאס. וזה לא שלא ניסיתי לבדוק עוד ולנסות לצאת מהמעגל המכושף הזה אבל זה או שאני לא מוצאת אף אחד או שלא מוצאים אותי...כי אני לצערי הרב בדעה של או שזה יבוא או לא ...קיצור, ככה קרא שהייתי במצב רוח לא הכי טוב והייתי צריכה עידוד ויצאתי עם הראשון לפאב ודיברנו, שתינו והשתכרנו. ואז גם איתו דיברנו על כל מה שהיה למה ואיך. ואז הוא אמר שהוא עדיין נמשך אלי (איזו הפתעה! ) . לא נכניס אתכם לפרטים, אבל בסופו של דבר החלטנו לזרום עם זה אבל אמרתי לו מראש שאני לא אשכב איתו עד שהוא לא ידע מה הוא רוצה מעצמו וממני ואז אני אחליט. והוא אמר שזו לא המטרה העיקרית שלו בלהיות איתי. ולפני שזה הופך לספר, כולם יודעים הכל ואני יודעת שהחבר שלו נפגע ממני למרות שאמרתי לו שזה לא יקרה יותר. ומצד שני אני לא יודעת אם יכול לצאת משהו רציני עם הראשון. ואני מאוד מקווה שזה לא איזה משחקי אגו ביניהם. ואני מבולבלת אבל כיף לי עם הראשון אבל אני מרגשיה מ-א-ו-ד רע עם עצמי שאני פוגעת בחבר שלו שהוא הידיד הכי טוב שלי. אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף.....אז אם עוד לא התבלבלתם לגמרי מהטלנובלה בע"מ הזאת, אני אשמח לשמוע את העצות/כל הטוב והרע שיש למישהו להגיד לי..בהצלחה
לא יודעת מה לעשות ולכן החלטתי בפעם הראשונה בחיי לכתוב בפורום הזה על מנת שאולי מכל האנשים שיענו (אם יהיו כאלה