משלוש יוצא אחד

oxy1112

New member
משלוש יוצא אחד

לא יודעת מה לעשות ולכן החלטתי בפעם הראשונה בחיי לכתוב בפורום הזה על מנת שאולי מכל האנשים שיענו (אם יהיו כאלה :) ) אני אמצא לעצמי עצה שבאמת תעזור לי....אז תאחלו לי בהצלחה הנה זה בא: לפני כשנתיים הגיע לעבודה שלי בחור שמאוד מצא חן בעייני ולאחר כמה זמן התחלנו לצאת שבסופו של דבר נפרדנו לאחר תקופה ממש קצרה שבה גם לא קרה יותר מדי מבחינה האינטימית. לכל האלה שלא הבינו-לא שכבתי איתו. אבל למרות הכל ואחרי תקופה חזרנו להיות ידידים.אני אישית שונאת לעבוד עם אנשים שאני לא יכולה לדבר איתם.באחד הימים שיצאנו ואני די השתכרתי הבנתי שאני עדיין מאוד נמשכת אליו והוא לא כל כך.מה שהסתבר כלא נכון אבל לזה עוד נגיע. בכל מקרה המשכנו כאילו כלום לא קרה אבל המתח המיני שהיה די הורגש (לפי דעתי). כשהוא הגיע לעבוד , תוך זמן קצר הגיע אחד החברים הטובים שלו לעבוד גם. מכל הצחוקים ושטויות שהיו החבר שלו לא ממש הסתיר מה הוא רוצה אבל באותו רגע זה נראה לי מאוד לא מציאותי ולא חשבתי על משהו בסגנון בכלל. אבל בילינו המון זמן יחד והפכנו לידידים ממש טובים ויום אחד (בעצם לילה אחד כשטיילנו בפארק) גיליתי שממש מסקרן אותי לדעת איך הוא מתנשק. אני חייבת לציין שמאז הסיפור עם הראשון עברה לפחות מצי שנה. בסופו של דבר היה לנו קשר קצר של כחודשיים שלוש שנגמר בגללו. מאוד נפגעתי אבל העברתי גם את זה ונשארנו ידידים. עבר עוד זמן הדיברנו על זה והבנתי את הסיבות, ואני יודעת שהוא עדיין מעוניין. והבעיה הכי גדולה שאנימ יודעת שאני עדיין נמשכת אליו. והנה כך אני מוצאת את עצמי נמשכת לשני בחורים שהם חברים טובים וכולנו כמו משפחה אחת גדולה ומאושרת עובדים במקום אחד וזה מבאס. וזה לא שלא ניסיתי לבדוק עוד ולנסות לצאת מהמעגל המכושף הזה אבל זה או שאני לא מוצאת אף אחד או שלא מוצאים אותי...כי אני לצערי הרב בדעה של או שזה יבוא או לא ...קיצור, ככה קרא שהייתי במצב רוח לא הכי טוב והייתי צריכה עידוד ויצאתי עם הראשון לפאב ודיברנו, שתינו והשתכרנו. ואז גם איתו דיברנו על כל מה שהיה למה ואיך. ואז הוא אמר שהוא עדיין נמשך אלי (איזו הפתעה! ) . לא נכניס אתכם לפרטים, אבל בסופו של דבר החלטנו לזרום עם זה אבל אמרתי לו מראש שאני לא אשכב איתו עד שהוא לא ידע מה הוא רוצה מעצמו וממני ואז אני אחליט. והוא אמר שזו לא המטרה העיקרית שלו בלהיות איתי. ולפני שזה הופך לספר, כולם יודעים הכל ואני יודעת שהחבר שלו נפגע ממני למרות שאמרתי לו שזה לא יקרה יותר. ומצד שני אני לא יודעת אם יכול לצאת משהו רציני עם הראשון. ואני מאוד מקווה שזה לא איזה משחקי אגו ביניהם. ואני מבולבלת אבל כיף לי עם הראשון אבל אני מרגשיה מ-א-ו-ד רע עם עצמי שאני פוגעת בחבר שלו שהוא הידיד הכי טוב שלי. אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף.....אז אם עוד לא התבלבלתם לגמרי מהטלנובלה בע"מ הזאת, אני אשמח לשמוע את העצות/כל הטוב והרע שיש למישהו להגיד לי..בהצלחה

shirlove

New member
וואו בהחלט טלנובלה

תני לי להבין מה הולך כאן:היה לך חבר לא הרבה זמן שהכרת ממקום העבודה-נפרדתם,נשארתם ידידים.חבר שלו בא לעבודהתפתח ביניכם משהו-יצאתם תקופה מסויימת גם כן כחודשיים שלוש וזה נגמר בגלל האקס שלך שהוא החבר הטוב שלו. עכשיו לחבר הטוב שלו יש משהו אלייך,אבל את נמשכת לשניהם,אבל חושבת יותר על האקס הראשון,נכון?!אבל האקס הראשון לא יודע בטוח מה הוא רוצה מעצמו,רק שהוא נמשך אלייך ושאת מוצאת חן בעיניו,ושהוא לא רוצה רק לשכב איתך,צודקת?! לעומת זאת השני באמת סגור על עצמו,ואת חושבת שאולי יש ביניהם תחרות מסויימת?! עכשיו ברגע שאת נמצאת עם האקס את יודעת שאת פוגעת בבחור השני ורע לך עם זה מאוד... הקיצר אני חושבת שמה שלא הולך פעם ראשונה בגלל בלבול וחוסר החלטתיות לא הולך פעם שניה,וזו דעתי בלבד. השאלה את מי את אוהבת ואת מי את רוצה,ולא רק למי את נמשכת כי לפי מה שהבנתי את נמשכת לשניהם. במי את בוטחת יותר,במי יש לך יותר אמון,עם מי יש לך יותר כמיה,והאם את מוכנה להסתכן בלחזור לאקס הראשון שאולי בעצם רוצה אותך עכשיו כי הוא רואה שיש לך מחזר נוסף,והוא החבר הכי טוב שלו בנוסף!וחוץ מזה תשקלי את זה,מי אמר שאם תחזרו להיות ביחד הוא לא יתבלבל שוב?! תשמעי אני לא יודעת מה הבחורים האלה חושבים ואני לא רוצה להרוס לך,אולי דווקא כן יכול ללכת לך עם האקס הראשון שוב-אבל תשקלי את כל האופציות מה כנגד מה,מי כנגד מי,כמובן שבתנאי שיש לך משיכה לשניהם,כי בלי משיכה זה לא הולך,ככה החיים. מקווה שעזרתי....

shirlove

New member
וואו בהחלט טלנובלה

תני לי להבין מה הולך כאן:היה לך חבר לא הרבה זמן שהכרת ממקום העבודה-נפרדתם,נשארתם ידידים.חבר שלו בא לעבודהתפתח ביניכם משהו-יצאתם תקופה מסויימת גם כן כחודשיים שלוש וזה נגמר בגלל האקס שלך שהוא החבר הטוב שלו. עכשיו לחבר הטוב שלו יש משהו אלייך,אבל את נמשכת לשניהם,אבל חושבת יותר על האקס הראשון,נכון?!אבל האקס הראשון לא יודע בטוח מה הוא רוצה מעצמו,רק שהוא נמשך אלייך ושאת מוצאת חן בעיניו,ושהוא לא רוצה רק לשכב איתך,צודקת?! לעומת זאת השני באמת סגור על עצמו,ואת חושבת שאולי יש ביניהם תחרות מסויימת?! עכשיו ברגע שאת נמצאת עם האקס את יודעת שאת פוגעת בבחור השני ורע לך עם זה מאוד... הקיצר אני חושבת שמה שלא הולך פעם ראשונה בגלל בלבול וחוסר החלטתיות לא הולך פעם שניה,וזו דעתי בלבד. השאלה את מי את אוהבת ואת מי את רוצה,ולא רק למי את נמשכת כי לפי מה שהבנתי את נמשכת לשניהם. במי את בוטחת יותר,במי יש לך יותר אמון,עם מי יש לך יותר כמיה,והאם את מוכנה להסתכן בלחזור לאקס הראשון שאולי בעצם רוצה אותך עכשיו כי הוא רואה שיש לך מחזר נוסף,והוא החבר הכי טוב שלו בנוסף!וחוץ מזה תשקלי את זה,מי אמר שאם תחזרו להיות ביחד הוא לא יתבלבל שוב?! תשמעי אני לא יודעת מה הבחורים האלה חושבים ואני לא רוצה להרוס לך,אולי דווקא כן יכול ללכת לך עם האקס הראשון שוב-אבל תשקלי את כל האופציות מה כנגד מה,מי כנגד מי,כמובן שבתנאי שיש לך משיכה לשניהם,כי בלי משיכה זה לא הולך,ככה החיים. מקווה שעזרתי....בהצלחה

oxy1112

New member
ההאאם.....

עם הבחור השני זה לא הלך ביגלל סיבות שלו וזה לא היה קשור לחבר שלו ...וכרגע הוא גם לא בדיוק מאוהב בי, אולי קצת דלוק עלי או משהו בסגנון ולא מודה בזה נראה גם לעצמו.אבל העיניין שדיברנו איתו על זה ואמרתי לו שאני יודעת שאני מסוגלת להתאהב בו אבל הוא לא יוכל לתת לי את מה שאני צריכה ולצערי הוא הסכים איתי. ואמרתי לו שאני מעדיפה לשמור על הידידות שלנן מאשר לשכב איתו עוד פעם ואז זה יהרוס הכל. ואני מאוד אוהבת אותו בתור ידיד ולא רוצה שסקס יהרוס את זה. מצ שני אני כן יכולה להסתכן עם החבר שלו ולבדוק לאן זה יכול להתפתח ולהרוס את הידידות שאולי לא תוכל לחזור לעצמה אם נשכב...ואני לא מסוגלת להתנתק מאף אחד מהם כי ראשית כל אני לא ממש רוצה והם באמת ידידים טובים שלי ומאוד עוזרים לי כשאני צריכה אותם.

ariel blum

New member
קשה לעקוב

מראש אומר שאני לא מתיימר לתת עצה טובה פשוט רציתי לשאול.. מה עם אהבה? עם מי את רוצה להיות? ואם ניסית מערכת יחסים עם שניהם וזה לא הלך אולי הגיע הזמן לעבור הלאה... או אולי להתרחק לתקופה כדי לקבל פרספקטיבה? השורה התחתונה היא תעשי מה שטוב לך ולא מה שמתאים להם :) אאאה ולא לשכוח לחייך :) החיים טובים

oxy1112

New member
אהבה אהבה

בוא נגיד ככה שהייתי מאוד קרובה להתאהב בשניהם אז אני לא פוסלת את האפשרות שאם יהיה לי קשר עם הראשון אני אתאהב בו כי השני הבהיר לי שאיתו זה לא יקרה...בכל מקרה אני יכולה לזרום עד נקודה מסויימת שבה אני אבין שאת המצב ההזוי הזה מיציתי עד הסוף..וזה פשוט לא קרה לצערי הרב...אז איך שאומרים תקווה מתה אחרונה, ולכן נראה מה יהיה וזה לא אומר שאני לא בודקת אפשרויות אחרות..פשוט אין אותם כרגע...שהרי אני לא מחוייבת לאף אחד מהם ויום יפה אחד אני בכל מקרה עלולה לגלות ששניהם חיים באושר עם חברות....ואז אני אקבל את הכאפה ואמשיך הלאה...או ש...יש תמיד אופציות אבל כרגע אני לא רואה אותם...מה שהכי חשוב זה באמת לחייך ולהנות וזה לרוב מה שאני עושה...אבל תודה בכל מקרה

למעלה