משלוש יוצא אחד

krembo55

New member
משלוש יוצא אחד

הסיפור שלי מתחיל כך לפני שנה וחצי קניתי טויוטה לנד קרוזר שנת 2000. במשך הזמן הזה האוטו היה רוב הזמן במוסך ולא נהנתי ממנו בכלל. לפני יום מכרתי את הטויוטה (ברוך שפטרנו...) אני מושבניק עובד בחקלאות חלק מהיום אני בשטחים החקלאים וחלק מהיום מבצע הובלות עם עגלה נגררת. במסגרת התקציב שלי, אני יכול להרשות לעצמי: 1. ניסן ווינר 2004 2. טיוטה היילקס 2004-2005 3. איסוזו דימקס 2004 הייתי שמח להמלצות ועיצות תודה

אור36

New member
טיוטה

משנת 98 עד 2003 רכבתי על טיוטה היי-לאקס כ-250אלף ק"מ מצמד אחד,ארבע סטים של צמיגים,כ- 10 זוגות מנורות ברקס כפולה......כל 5 אלף החלפת שמן,דלק בממוצע של 9 ק"מ לליטר והמון המון כייף בשטח............... כמובן שהחלפתי כסא נהג לכסא הידאולי,מיגון תחתון ובולמי ראנצו 9000 אחוריים בלבד..... רכב זה גם עיניין של נהג/מזל.............. לא רוצה לספר כאן כמה סבלתי מטנדר איסוזו קבינה וחצי 4X4 בנזין בשנת 1994

kfirba

New member
תשובה

אם יש לך העדפה לרכב אוטומט שישרת אותך קח את הדימקס ולא תתאכזב סוס עבודה אמיתי מנוע חזק נוחות טובה לטנדר. אם אין לך בעיה עם גיר ידני תוכל לקחת את הניסן ווינר החדש כמו שציינת סוס עבודה עם אותם נתונים כמעט כמו של הדימקס אבל גורר יותר טוב היה לי ווינר והייתי עולה איתו לירושלים עם 2 טון עגלה. אין לו בעיה אבל הוחלף לדימקס בעקבות צורך בגיר אוטומט . החלטה שלך.

למעלה