משלוש "יוצא" אחד...

אליזד

New member
משלוש "יוצא" אחד...

משלוש "יוצא" אחד... ילדים יקרים, בתמונה שלפניכם מסתתר "יוצא" בשאלה. אנא עזרו לרב שמואל אוייערבך למצוא את היוצא וצבעו אותו בצבעים עליזים... בין הפותרים נכונה יוגרל יוגרל "תיקון הכללי" במוסך מורשה.

יא זבל מזובל

זה אתה!! איפה זה?! ולמה אני לא שם? לדעתי תוסיף את התמונה לדף הפרסום שלך... תסביר שזה לפני שחזרת בתשובה, הם יאהבו את זה.

Le Fay

New member
"יוצא" או "אורתודוכס"?

(התשובה ברורה מאליה. ישר קולטים משו מאד אורתודוכסי בתנועות האגן של השאף בירוק).

אני דווקא ראיתי

את ההבעה הנבוכה הביישנית אך יחד עם זאת המציצנית של המכה בתוף. זה היוצא הטרי.

uri80

New member
לא יודע כמה טרי...

אבל אם הוא היה אומר קודם, לא היתה בעיה לשפוך עליו כמה דליי צבע במידת הצורך.

admor

New member
באמת, מאבזץ את מחפשת הגיון?

זה מה שהוא רוצה. אני גם חושב כמוך שסטייק היה כאן הרבה יותר מתאים מסלט גזר.

נסתרות דרכי האל

שמתמונת "חפש את" הגעת לסטייקים... יש משהו או מישהו בעולם שלא יגרום לך איכשהו לאזכר את החתיכה הנוטפת ההיא?

admor

New member
לא

כל חתיכה מזכירה לי את החתיכה הנוטפת ההיא.

admor

New member
בוגד

ואני חשבתי שהוספתי אותך לכוחותינו. המעדיפים סטייק טוב על הכל
החג הזה בכלל לא מובן לי אוכלים מוצרי חלב ועוד קוראים לזה חג? ושאלה אחרת בקשר לחג מתן תורה. איפה הוא בדיוק נזכר כחג מתן תורה? כשהתורה מזכירה את חג הסוכות כ"זכר ליציאת מצרים פה היא שכחה? שה בדיוק ביום הזה ניתנו לוחות הברית? (הראשונים שאף אחד לא יודע מה היה כתוב בהם)

מחממנוע

New member
ומה תגיד שיש לי ק"ק ממים?!

כן, המים ששתיתי, אני בספק אם זה בגלל ששתיתי מים מהברז, או בגלל ששתיתי מים מהמכונה בעבודה שיש לה "פילטר" שאוסף את כל החידקים הישר לכוס שלך.. ואם לא ממים אז לא יודע ממה להסביר איך פתאום הבטן שלי מדברת ללא הפסקה אולי זה בגלל שאכלתי מאכלי חלב כל השבוע? בכלל בקיץ עדיף לא לאכול. ולכן, בגלל שכל השבוע אכלתי חלב, בא לי לאכול היום בשר, אבל לא, היום אוכלים חלב אגב בשמנו בישיבה היו אוכלים בלילה בשרי ורק ביום חלב.. כאילו כנראה בגלל זה אתה אוהב בשר. לא יעזור אני מבשר לא מתלהב, פעם ב.. זה מיוחד בפרט כשעושים אותו על האש, אף פעם הוא לא מצליח, או שנשרף או שלא מוכן

למעלה