משלוח PO BOX

טלי5555

New member
סיבה אחת

דואר רשום. נדרשת חתימה במעמד הקבלה. אם תשלח רשום לת.ד. הנמען יקבל פתק לאסוף מהדואר. אני אגב, שולחת רשום גם לת.ד.

ozitex

New member
כי זו כתובת לא פיזית

הנמען עשוי לעתים שלא לקבל הודעה על דבר דואר, או עלול שלא להגיע לתיבת הדואר שלו במשך זמן מה ולפספס את המשלוח שמחכה לו. כתובת פיזית היא יומיומית ובדרך כלל תמיד יש בה הימצאות פיזית של אנשים בזמן אמת.

elians

New member
אצלי זה קצת שונה

הכתובת שלי הרגילה מופיעה על המעטפה, אבל הדואר מעביר לי את זה אוטומטית לתיבת דואר... ככה זה גם מקובל על המוכרים וגם אני יותר מרגיש בטוח שהחבילות שלי לא נמצאות בתיבת הדואר בכניסה לבניין.

Beetlejuice68

New member
אתה טועה ומטעה

אני עברתי לתא דואר בגלל הסיבה הפיזית. המון בעיות היו לי בדואר גניבות של דואר מהשכנים דוור שלא יודע איפה מכניס מכתבים ועוד ועוד בעיות ללא הרף. היום כל דבר מגיע לתא דואר שלי. אני מקבל את המכתב או הרישום לקחת את הדואר בתא דואר שלי ואני מגיע לדואר באותה שניה לקחת את הדואר שלי וגם חותם על הדואר שאני מקבל. תא דואר זה אחד הדברים הטובים ביותר שיש. בלי הצקות של שכנים ובלי בעיות של הדוור אני שמח שאני משלם את ה100 שקלים כל שנה עבור הדבר המופלא הזה שנקרא תא דואר.

ozitex

New member
אז אולי תסביר לכולם

למה יש לא מעט מוכרים באיביי וכן חנויות אינטרנטיות שלא מוכנות לשלוח לתאי דואר.

Beetlejuice68

New member
כי תא דואר זה יכול ליהיות מאוד אנונימי

אבל! אני כבעל תא דואר אני חושב, שהדבר מאוד אמין וטוב. נגד שכנים, חטטנים ועוד דוורים שזורקים את הדואר בקצרה הרחוב. במידה והייתי מוכר, לא הייה איכפת לי לשלוח לתא דואר והסיבה: אני שולח מוצר בדואר רשום עם מספר מעקב עם חתימה וזיהוי של שם המקבל עם תעודה מזהה. אז מה איכפת לי?? כל אדם צריך לדעת לבקר את התא דואר שלו אחת ליומיים שלושה. אני בודק כל יום

ozitex

New member
לא הבנתי את ההסבר

אני טוען שלא מעט חברות לא שולחות לתאי דואר בגלל בעיית האנונימיות שאתה מדבר עליה- בעלי התא לא תמיד מבקרים אותו ואתה שוכח שתאי דואר בישראל זה לא תאי דואר בארה"ב למשל- שם יכול בעל תיבת הדואר להתגורר מרחק של שעתיים נסיעה מתא הדואר שלו- זה אומר שהוא עלול לא לבקר את התא משך מספר ימים. ז ו בדיוק הסיבה- התברר שלא מעט משלוחים שהצריכו למשל חתימת המקבל לא היו כמובן נוכחים ליד תאי הדואר שלהם והחבילה פשוט חזרה לשולח. יש חברות שילוח שלא משאירות חבילות אלא הודעות אבל הנמען נדרש ליצור קשר עם חברת השילוח ולתאם קבלת המוצר , אז לאיזו כתובת הוא יתאם? לתא הדואר?..
ולכן, מראש פתרו את הבעייה מספר לא קטן של חברות מסחריות והודיעו שהם לא שולחות לתאי דואר וזה הכל. בא לציון גואל. רוצה חבילה? תן כתובת פיזית ותהייה שם כשהמשלוח יגיע זה הכל. אני אגב שולח לכל דבר, כולל תיבות דואר אבל זהו כבר שיקול אישי. אז לא הבנתי איפה כאן ההטעייה שלי ? אתה אוהב סתם לכתוב או מה?

זהרצנו

New member
לי בכלל אין אופציה

בישוב שלי (שוהם) אין בכלל חלוקת דואר לבתים - רק למרכזי חלוקה של תאי דואר

noam weissman

New member
צודק מליון אחוז.. יש לי תא דואר כבר המון שנים

ובדיוק מהסיבות שציינת !!!! למה מוכרים נמנעים מלשלוח לתא דואר... בגלל שלתא דואר אי אפשר לשלוח שליח.. מה הוא יעמוד ליד התיבה עד שמישהו יועיל בטובו להגיע ?... עוד דבר מוזר.. כל חברת משלוחים מהירים מחייבת טלפון של המקבל על מנת למצא אותו במידת הצורך. אז מה איכפת להם מה הכתובת וכו הרי יתקשרו בכל מקרה... ממש לא ברור אבל אלו התקנות שלהם..

למעלה