משלוח תמונה.

SleepySh

New member
משלוח תמונה.

שלום. לאחרונה פנו אלי בבקשה לקנות תמונה מהגלריה שלי בגודל 60X60. אך אין לי מושג איך לשלוח תמונה בגודל כזה בדואר. האם מישהו התנסה בזה ויכול לתת לי המלצות לאיך לעשות זאת? יש אריזות מיוחדות לכך? האם אפשר להשיג אותם בדואר או שצריך לרכוש במיוחד? שרה.

ozitex

New member
בהנחה שהיא ממוסגרת

המשלוח בעייתי, ויצריך קצת עבודה מצידך. את צריכה לארוז את התמונה בתוך קרטון קשיח, מאלו שאורזים בהם מכשירים חשמליים או מזגנים- זהו קרטון משולש דפנות. בהנחה שהקרטון הזה קשיח מספיק, אין לך בעייה להניח את התמונה בפנים ללא תמיכה כלשהי אבל חשוב שהקרטון יהיה קשיח ביותר! לא תמצאי כנראה את המידה המדוייקת ולכן תצטרכי לחתוך ולהתאים את גודל האריזה לגודל התמונה.

SleepySh

New member
התמונה לא ממוסגרת

הבנתי שיש גלילים שבהם אפשר לשלוח תמונות, האם ידוע לך איפה אפשר לרכוש אותן?

panayotiss

New member
אם כך אין בעיה

אוזי תמיד כשעולה שאלה כזו ממליץ ללכת למכוני העתקות שמש שם יש בחינם את הטיובים. דרך נוספת שאני מכיר זה לקנות צינור פלסטיק בחנות אינסטלציה לפי אורך רצוי. זה חזק מאוד וישמור על הציור. דרך שלישית זה לקנות Tube ייעודי כזה בחנות לחומרי אריזה כמו "משרד ומלואו" בגבעתיים. לא לקנות באופיס דיפו את הטיוב, הם קורעים במחיר!!

SleepySh

New member
תודה רבה על העזרה!

מקווה שאוכל למצוא טיוב כזה גם באזור.

ozitex

New member
ועוד דרך

אם יש צורך בטיוב קרטון מצויין אבל שאורכו אינו עולה על חצי מטר, גלילי הפצפצים באים על טיובים כאלה. חזק ואיכותי מאוד.

panayotiss

New member
ראית מה כתבתי?

לא לקנות טיובים באופיס דיפו, יקר מאוד

למעלה