משלוח שלא הגיע??

vai2000

New member
משלוח שלא הגיע??

הי אני שלחתי מוצר בדואר רשום לאירופה שכנראה לא הגיע, אבד בדואר. אני הגשתי בקשה לחקירה בסניף הדואר, אבל הקונה עלול להגיש קליים נגדי. יש לי כמובן קבלה של דואר רשום, ויש שורה באתר דואר ישראל מתי המוצר נשלח. וזה הכל. האם זה יספק את הפיי פל כהוכחה שהמוצר נשלח? פעם הקודמת שהיה לי פיי פל לא חישבו את זה כהוכחה! ואיך בכלל אני צריכה להתנהל במקרה זה כדי לזכות. תודה.

Sanchez

Member
המקבל (בחו"ל), חייב להגיש תלונה במדינה שלו. אחרת לא תקבל שום פיצוי מדואר ישראל. בלי שום קשר, החקירה של דואר ישראל אורכת חודשים רבים.

vai2000

New member
השאלה שלי

קשורה להתנהלות שלי מול פיי פל. מה אני צריכה להגיש, מה הסיכויים שלי, איך אני צריכה להתנהג.

panayotiss

New member
זה עניין של מזל

מי ששולח הרבה,חווה אבדנים לא מעט. באבדן אחרון שלי פייפאל פסקו לטובת הלקוח ורוב הסיכויים שזה מה שיקרה רוב הפעמים. לפייפאל את צריכה להראות את הקוד ואת קישור לאתר track-trace ובנוסף צילום של הדף של הדואר רשום. רוב הסיכויים שאת מפסידה מול הלקוח כי הוא שילם ולא קיבל את המוצר. לדעתי מה שצריך להטריד אותך זה השלילי שתקבלי מהלקוח הזועף, האם כל ההתנצחות הזו מול הלקוח שווה את הזעם שלו ולאחריו פידבק שלילי? רוב הסיכויים שאם פייפאל יפסקו לטובתך אז הלקוח יתן לך שלילי כי הוא זועם. כיון שלמוכר זה lose lose situation , בכל מקרה הוא יפסיד את כספו ובמקרה הגרוע הוא יחטוף עוד שלילי מהלקוח המסקנה שלי מזה היא לא לאגד ללקוח בהזמנה גדולה את המשלוחים. אם לקוח קנה ממני 4 פריטים שמסתכמים ל 200$ אני אעדיף היום לפצל ל 4 משלוחים . אמנם אשלם יותר משלוח אבל לא אשים את כל הביצים באותו סל!!! אבדנים זה נזק בל יתואר למוכרים. אז כולם כותבים בפורום, תגלם את האבדנים במחיר המוצר, זה יפה מאוד להגיד את זה אבל בחייכם.. אנחנו מוכרים באיביי בסביבה סופר תחרותית, אם המחיר שלי גבוהה מהמתחרים אני לא אמכור כלום. לכן אני אומר שכל האבדנים האלה ופסיקת פייפאל לרוב לטובת הלקוח היא בעייתית מאוד. הסיכויים שלך נמוכים, אם עבר מספיק זמן והמוצר לא מגיע, זכי את הלקוח וכך לפחות תבטלי סיכוי לפידבק שלילי מהלקוח. ותגבירי מכירות כדי לפצות על הנזק.

goolgol

New member
פייפל יחזירו לו את הכסף כולל משלוח

הם יאמרו לך שיתכן והדואר , בטעות, מסר למישהו אחר ותתלונני בדואר. זאת בהחלט פירצה אצל איביי שלמעשה כל קונה, אפילו שקיבל, יכול לטעון שלא קיבל ולקבל את הכסף חזרה.

למעלה