משלוח שחזר

naf86

New member
משלוח שחזר

במרץ היה לי הזמנה מגרמניה. חודש אחרי זה המשלוח חזר אלי. אז שלחתי את זה שוב לגרמניה.
השבוע זה חזר אלי שוב עם הרבה מדבקות בגרמנית. יש לי הרגשה שהכתובת לא נכונה או שהלקוחה סירבה לקבל.

עכשיו, המוצר יושב אצלי בבית. עברו מעל 90 יום מאז ההזמנה המקורית. הלקוחה לא פנתה אלי, לא ביררה, כלום.

יש לי 2 אופציות.
אני יכול להתעלם. אם הלקוחה לא יוצרת קשר, בעיה שלה. אני ניסיתי פעמיים.
אני יכול ליצור קשר עם הלקוחה. לשאול אם היא רוצה את החבילה. אבל אני לא מוכן לשלוח שוב על חשבוני. האם זה יכול להסתבך לרעתי אם הלקוחה פתאום תפנה לאיביי בטענה שלא שלחתי (יש לי 2 מספרי מעקב), או בגלל שעבר 90 יום, זה בעיה שלה?

goolgol

New member
אצלי - כמעט כל הבעיות מגיעות מגרמניה. בקשר ללקוחה

בפייפל יש לה אופציה של חצי שנה לבקש החזר. וזה שהיא לא קיבלה - זה 100% סיכוי שיחזירו לה מהחשבון שלה.

זה קרה לי חודש שעבר שהדואר איבד לי חבילה בארה"ב ולאחר 4 חודשים הלקוח קיבל מפייפל את הכסף (כמובן שמשכו מהחשבון שלי)

naf86

New member
כולל משלוח?

כלומר, אני שילמתי על המשלוח. אם פייפאל יחזירו את הכסף, יוצא שגם איבדתי מכירה, וגם שילמתי על משלוח.
זה אשמת הלקוחה שהמשלוח חזר. למה אני צריך לספוג את העלות?

goolgol

New member
היו כאן הרבה דיונים על כך. ובקיצור - חוקי איביי מאוד הולכים

לכיון הלקוחות. אם הלקוח לא קיבל - זה לא מעניין אותם למה - הם "ישתו" ממך את כל הסכום.

קראתי איפשהו - שאם הלקוח צריך להחזיר פריט שלא מרוצה ממנו (לא המקרה שלך) - המוכר ישלם על המשלוח. כבר כמה כאן כתבו שקרה להם.

אני מוסיף - שהשלב הבא - איביי יחייבו את המוכר לממן ללקוח טיפול נפשי בגלל האכזבה..

naf86

New member
אז כדאי לשחק ראש קטן?

נגיד ואני משחק ראש קטן. אם הלקוחה לא שמה לב עד עכשיו, אולי לא תשים לב עוד חודשיים. עוד חודשיים עבר חצי שנה ואז איביי לא יקחו כסף מהפייפאל.
אם אני מגדיל ראש ויוצר קשר עם הלקוחה, איכשהו יכול לצאת שאני צריך לשלם (שוב) על משלוח.

למעלה