משלוח קבצי MDB

logano

New member
משלוח קבצי MDB

אני נוהג לשלוח מידי פעם קבצי אקסס MDB לחברים ולקבל אותם לאחר קבלת הערות. לאחרונה התקנתי XP והסתבר לי שה- OUTLOOKE אינו מאפשר לי לקבל קבצים שצורפו למכתב. האם משהו נתקל בזה ומה הפיתרון תודה למשיבים הסברים מפורטים יתקבלו בברכה

בXP ....

האאוטלוק לא מאפשר העברת קבצי MDB או MDE וזה בגלל חשש לוירוסים האפשרויות הם..... 1. לעבוד עם אאוטלוק אקספרס... 2. להעביר קבצי זיפ

logano

New member
שמוליק תשובה שקיבלתי

אני מניח שיש לך OUTLOOK XP (יכול להיות שזה מופיע גם ב 2000 אבל אני לא בטוח) לOUTLOOK יש מנגנון סינון קבצים שיכולים להכיל וירוסים. כדי לפתור זאת אפשר לשחק קצת ברגיסטרי ולשנות קצת פרמטרים (לא כל כך מסובך, אבל צריך לדעת אחרת זה מסוכן !!!) או לחילופין להתקין כל מיני פלאגינים לאווטלוק שיאפשרו לך להעביר קבצים שמוגדרים כ LEVEL 1 (יענו מאובטחים וכאלה שיחסמו) ל LEVEL 2 (אלו הם הקבצים המותרים) יש לי במחשב שלי שתי תוכנות כאלה (אתה יכול לבחור רק באחת מהן) שתיהן נחמדות ועושות את העבודה. הן שוקלות בערך 3-4 מגה ולאחר התקנה שלהם מתווסף לך ב OUTLOOK תחת תפריט TOOLS -> OPTION עוד תיקיה שמאפשרת לך לשלוט בהגדרות אבטחה אלו. להלן אתר שמסביר למציג פתרון לבעיה. http://www.slipstick.com/outlook/esecup/getexe.htm#ol2002 לשלום ולאהבה

קראתי את התשובה הזאת כבר

בפורום אבטחת מידע... אני אישית לא אהבתי את זה, ולמען האמת זאת הסיבה שאני לא עובד עם אופיס XP. ובכלל ההעדפה האישית שלי היא Outlook Express וזה בגלל יכולת הצגת התמונות הנוחה שלו.

למעלה