משלוח מ B&H...

asafraviv

New member
משלוח מ B&H...

הי הייתי אמור לקנות IPOD בניו יורק מקרוב משפחה שאמור לטוס, אבל לא בטוח שהוא יהיה שם בסוף...לכן אני שוקל את האפשרות לעשות משלוח משם. הבנתי שיש כאם כמה שהזמינו משם אז יש לי כמה שאלות... 1. האם באמת כדאי להזמין משם?, זה יצא יותר זול? 2. מה לגבי מכס, מע"מ וכל השטויות...כמה אני יצטרך להוסיף מעבר למחיר הנוכחי. 3. לפי כמה הודעות כאן הבנתי שלקח דיי הרבה זמן עד שקיבלתם את המשלוח שלכם. באיזה שיטת משלוח השתמשתם. 4. לגבי אחריות?, אני יצטרך לשלוח אליהם על כל דבר? וכמו כן, אשמח לקבל המלצות לחנות זולה יותר או אולי איזשהוא מקום בארץ שיצא לי יותר זול... נ.ב. אני מצרף תמונה של מה שאני רוצה לקנות תודה אסף

AGENT SHESH

New member
הממ...

לדעתי עדיף לך לקנות 40GB Photo שזה בסה"כ בתוספת של 50 דולר, וזה פי 2 מקום, וצבעוני. 1. אם יש מישהו לאסוף מארה"ב - הזמן באמאזון, הכי טובים, הכי זולים, הכי אמינים. 2. במקרה של גביית תשלום במכס מדובר בסכום של 17 אחוז מהקניה. 3. תלוי בדרך בה אתה שולח, אני חושב שמשלוח ישיר לארץ הוא סתם יקר, ועדיף לחכות קצת שמישהו מקרוביך יטוס לארה"ב ולשלוח אליו. 4. לא, אחריות למוצרי אפל בישראל נמצאת בטיפול של ידע, הממוקמת במרכז המסחרי בראש העין. בהצלחה!

asafraviv

New member
אוקיי תודה

עכשיו בדקתי, ובאמת ה IPOD PHOTO של 30 GB עולה רק עוד 50 $ השאלה היא האם זה גם יותר גדול פיזית? או שאין הבדל

AGENT SHESH

New member
אני התכוונתי

ל40GB, לא 30. זה עולה כמעט אותו דבר כמו ה30, והוא מכיר הרבה יותר דברים.

GoatGuy

New member
הם הפסיקו למכור אותו נדמה לי

בנוגע למשלוח ושות' - פשוט תזמין בשיטת המשלוח הכי יקרה שאתה יכול להרשות לעצמך - מע"מ תשלם בכל מקרה אז אין טעם לקחת את זה כשיקול. הכי טוב USPS Global EXpress Mail - אנחנו פשוט הזמנו כParcel Airmail שהתבררה כשיטה גרועה לחלוטין.

Raffael

New member
B&H היא חנות נפלאה ואמינה

קניתי אצלם לא פעם בחנות עצמה ולפני מספר שבועות, גם מוצר ששלו לי לארץ. קיבלת תשובות לרוב השאלות. יש לי רק הסתיגות אחת: יתכן שתאלץ לשלם יותר מ17%. אולי אפילו 35%. ראה שרשור בנושא בהשתתפותי באחד הדפים האחרונים. עשה את השיקול שלך לגבי כדאיות והשוואת מחירים לארץ. המשלוח הוא מהיר למדי. אני מניח שקיבלתי את שלי תוך שבוע עד 10 ימים ולא השתמשתי באשפרות היקרה ביותר.

asafraviv

New member
תודה לכולם

לא הצלחתי למצוא את השירשור שדיברת עליו. בכל מקרה, 17 % זה בסדר, אבל 35% כבר עדיף לקנות בארץ. בקשר למשלוח - USPS Global EXpress Mail עולה 40$ ו משלוח ב UPS EXPRESS עולה 45$ אז עדיף לשלם עוד 5$ שוב תודה, אסף

למעלה